Neler Yeni

🔥 HAYIRDIR? BAHÇELİ'NİN FİYASKOSUNA ERDOĞANDAN DESTEK GELDİ!?

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,157
İsim
Diyarhan
Biji öcalan serok öjalan artık böyle ülkede omurga kalmadı. Pkk bunların yanında melek kalır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

jaho gibi içeri girmem inş

Son düzenleme:

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Arif
Biji öcalan serok öjalan artık böyle ülkede omurga kalmadı. Pkk buların yanında melek kalır.

jaho gibi içeri girmem inş
Harbi ** en azından onların niyeti belli. Gerçi onlarınki de belliydi de anlayana.

KAANT10X

80+ Bronze
Hadsize bak hele bana mesleğimi öğretecek :kekw: Görende gündemde hiçbir şey yok kimse ap* meclise girip konuşsun dememiş sanar:kekw: Neyse Bitlis e kar yağması daha önemli.
Meslek, insanlara yararlı mal veya hizmet üretmek ve karşılığında bir gelir elde etmek için yapılan belli bir eğitimle kazanılan ve kuralları toplumca belirlenmiş faaliyetler bütünüdür.
Diyor genel tanımlar senin bu işten bir gelirin var mıdır?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,510
İsim
Mehmet Aslan
Meslek, insanlara yararlı mal veya hizmet üretmek ve karşılığında bir gelir elde etmek için yapılan belli bir eğitimle kazanılan ve kuralları toplumca belirlenmiş faaliyetler bütünüdür.
Diyor genel tanımlar senin bu işten bir gelirin var mıdır?
Geçen banlanan elemandan sonra gördüğüm en boş insan olabilirsin :kekw:

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,510
İsim
Mehmet Aslan
Reis onun zihinsel problemleri vardı bunda o da yok. Arkadaş tarihsel problemler yaşıyor yüksek ihtimalle.
Doğrudur , bir şeyler batmış belli. Çok minik bir azınlıklar zaten , salla geç. Kimsenin umurunda değiller.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,510
İsim
Mehmet Aslan
Erdoğan yahudinin kuklasıdır şerbakan gibi(bkz. mossad humeyni ilişkileri) arzu mevud sınırlarında en büyük engel biziz bu yüzden önce güçlü israil olmasın onun yerine küçük zayıf devletcikler olsun diyerek BOP fln bizi kandırdılar sonra bu Kürt milliyetçiliğini bize karşı suistimal ettiler Kürtler Türkiye'de veya Irak'ta yaşıyordu önceden kendi toprağımız olsun diye bakmıyorlardı şuan PKK IŞİD hspsini güya israilin vaad edilmiş toprakları için kullanıyorlar ama içten de bitiriyorlar sadece dıştan değil unutmayın sağ da sol da bir kanattır o kanatlar bir kuşa aittir o da siyonizmdir

Benim max siyasi yorum
Aga yapma gözünü seveyim c*hap nefretiyle AKP'ye basmayı anlarım da erdoğan savunmak nedir ya

KAANT10X

80+ Bronze
Erdoğan yahudinin kuklasıdır şerbakan gibi(bkz. mossad humeyni ilişkileri) arzu mevud sınırlarında en büyük engel biziz bu yüzden önce güçlü israil olmasın onun yerine küçük zayıf devletcikler olsun diyerek BOP fln bizi kandırdılar sonra bu Kürt milliyetçiliğini bize karşı suistimal ettiler Kürtler Türkiye'de veya Irak'ta yaşıyordu önceden kendi toprağımız olsun diye bakmıyorlardı şuan PKK IŞİD hspsini güya israilin vaad edilmiş toprakları için kullanıyorlar ama içten de bitiriyorlar sadece dıştan değil unutmayın sağ da sol da bir kanattır o kanatlar bir kuşa aittir o da siyonizmdir

Aga yapma gözünü seveyim c*hap nefretiyle AKP'ye basmayı anlarım da erdoğan savunmak nedir ya
Şimdi şöyle söyleyeyim ben hiç bir konuya basit bakamam. Baksana elemanlar Bahçeli'nin talihsiz saçma açıklamalarının ardından ters bayrak falan atmaya başladılar hemen bir ülke elden gidiyor masalı başladı yani durumu kendi lehlerine çevirdiler.
Bahçeli'nin açıklamaları gerçekten vicdana sığmaz hele ki binlerce evladını kaybetmiş bir millet için ama işin arka tarafına bakmak lazım. Bu arenada her söz akla ilk gelen anlamıyla anlaşılmamalı. 60 senedir ülke adeta 2 ye bölündü yönetim bizde ise bile Kürtler de büyük çoğunluk devlete itaat etmiyor hatta gördüğün gibi hastanede pkklı doktor bebek öldürüyor. Zaten kendileride pkk yi kendi askerleri gibi görüyorlar bu büyük bir sorun. Bunun içinden nasıl çıkacağız?
Hele ki sen imparatorluktan kalma bir devletsin sorun daha da büyük bir hal alıyor.
Bahçeli çok saçma ve gerçekten milletin sinirlerini oynatan bir açıklama yapsa bile büyük ihtimalle birilerinin kucağına bombayı bıraktı. Gerçekten aponun meclise geleceğini falan düşünmemek lazım. Geçenlerde demiştim solcu Kürtleri bırakıp sağcı Kürtleri mi millileştirelim diye? İşte devlet burada bir formüle odaklanmış gibi. Bir de şuan İsrail tehlikesi var. Şu topraklarda 60 yıldır Türk Kürt düşmanlığı tohumları ekiliyor artık bir dur demek lazım.
BOP meselesine gelince tartışılabilir ama sayın Cumhurbaşkanının asla böyle bir plana hizmet ettiğini düşünmüyorum. Zira yaptığı çoğu şey siyonist aleyhine. Daha da konuşulur bu mesele.

Şimdi şöyle söyleyeyim ben hiç bir konuya basit bakamam. Baksana elemanlar Bahçeli'nin talihsiz saçma açıklamalarının ardından ters bayrak falan atmaya başladılar hemen bir ülke elden gidiyor masalı başladı yani durumu kendi lehlerine çevirdiler.
kadir mısıroğlu bile zamanında bahçelinin bir şeyler karıştırdığını söylüyordu
2010 zamanlarında insan sarraflığına bürünmeden önce erdoğan ittifak yapmadan önce üniversitelerde kapalı kızların en büyük karşıtı idi
onunla birlikte ülkücülük bitmiştir,onun yüzünden ülkücüler seçim zamanında ortaya AKP NPClerine döndüler
onun dediğinin herhangi bir değeri yoktur

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bahçeli'nin çağrısına destek: Tarihi bir fırsat penceresi açıldı!​

Terör örgütü lideri Abdullah Öcalan için "Tecridi kaldırılırsa gelsin TBMM'de DEM Parti Grup Toplantısı'nda konuşsun" diyen MHP lideri Devlet Bahçeli'nin sözlerine bir yorum da Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. Erdoğan, "Cumhur İttifakı'nın uzattığı el kişisel hesaplara kurban edilmesin. Terörün olmadığı Türkiye inşa edelim" dedi.
- Yazıklar olsun diyorum! Bu tam bir kansızlık! Sırf anayasa değişikliğini uygulayıp görev süresini uzatabilmek ve her türlü pis işlerini sürdürebilmek için bu kansızlığı yapıyorsa devletin başındaki zât; gerçekten ülkenin etik, sosyal ve iktisadi açıdan bittiğinin artık son noktasıdır. Erken seçimi de sırf bu g*t korkusundan istemiyorlar çünkü kaybedecekler. akepenin şuan gerçekten son dönemi bu, her ne kadar muhalefet te berbat olsa bile gene de kötünün iyisi ana muhalefettir.

Alıntıyı görüntüle
Ben çok yoruldum knk bu işlerden yeminle. Gitseler de ağız dolusu rahat rahat küfür edebilsem, dalga geçebilsem. Düzgün bir muhalefet de yok bana kalırsa bunlar gitse ne olacak. Neyse dostlar sonumuz hayır olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,644
Üyeler
160,868
Son üye
swindws
Top Bottom