Harbi ** en azından onların niyeti belli. Gerçi onlarınki de belliydi de anlayana.Biji öcalan serok öjalan artık böyle ülkede omurga kalmadı. Pkk buların yanında melek kalır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
jaho gibi içeri girmem inş
Meslek, insanlara yararlı mal veya hizmet üretmek ve karşılığında bir gelir elde etmek için yapılan belli bir eğitimle kazanılan ve kuralları toplumca belirlenmiş faaliyetler bütünüdür.Hadsize bak hele bana mesleğimi öğretecek Görende gündemde hiçbir şey yok kimse ap* meclise girip konuşsun dememiş sanar Neyse Bitlis e kar yağması daha önemli.
Geçen banlanan elemandan sonra gördüğüm en boş insan olabilirsinMeslek, insanlara yararlı mal veya hizmet üretmek ve karşılığında bir gelir elde etmek için yapılan belli bir eğitimle kazanılan ve kuralları toplumca belirlenmiş faaliyetler bütünüdür.
Diyor genel tanımlar senin bu işten bir gelirin var mıdır?
Sil bence forumda meeee leyenler var HGAIRUHRKRLSHGSIORJEHBiji öcalan serok öjalan artık böyle ülkede omurga kalmadı. Pkk bunların yanında melek kalır.
jaho gibi içeri girmem inş
Reis onun zihinsel problemleri vardı bunda o da yok. Arkadaş tarihsel problemler yaşıyor yüksek ihtimalle.Geçen banlanan elemandan sonra gördüğüm en boş insan olabilirsin
Doğrudur , bir şeyler batmış belli. Çok minik bir azınlıklar zaten , salla geç. Kimsenin umurunda değiller.Reis onun zihinsel problemleri vardı bunda o da yok. Arkadaş tarihsel problemler yaşıyor yüksek ihtimalle.
birisi uçtu şimdi bunda hocam. propaganda dışı yazı yazamıyorlar maalesef anca buna yetiyor yazılarıGeçen banlanan elemandan sonra gördüğüm en boş insan olabilirsin
Mod olsam göz açtırmamda neysebirisi uçtu şimdi bunda hocam. propaganda dışı yazı yazamıyorlar maalesef anca buna yetiyor yazıları
Aga yapma gözünü seveyim c*hap nefretiyle AKP'ye basmayı anlarım da erdoğan savunmak nedir yaBenim max siyasi yorum
Şimdi şöyle söyleyeyim ben hiç bir konuya basit bakamam. Baksana elemanlar Bahçeli'nin talihsiz saçma açıklamalarının ardından ters bayrak falan atmaya başladılar hemen bir ülke elden gidiyor masalı başladı yani durumu kendi lehlerine çevirdiler.Erdoğan yahudinin kuklasıdır şerbakan gibi(bkz. mossad humeyni ilişkileri) arzu mevud sınırlarında en büyük engel biziz bu yüzden önce güçlü israil olmasın onun yerine küçük zayıf devletcikler olsun diyerek BOP fln bizi kandırdılar sonra bu Kürt milliyetçiliğini bize karşı suistimal ettiler Kürtler Türkiye'de veya Irak'ta yaşıyordu önceden kendi toprağımız olsun diye bakmıyorlardı şuan PKK IŞİD hspsini güya israilin vaad edilmiş toprakları için kullanıyorlar ama içten de bitiriyorlar sadece dıştan değil unutmayın sağ da sol da bir kanattır o kanatlar bir kuşa aittir o da siyonizmdir
Aga yapma gözünü seveyim c*hap nefretiyle AKP'ye basmayı anlarım da erdoğan savunmak nedir ya
kadir mısıroğlu bile zamanında bahçelinin bir şeyler karıştırdığını söylüyorduŞimdi şöyle söyleyeyim ben hiç bir konuya basit bakamam. Baksana elemanlar Bahçeli'nin talihsiz saçma açıklamalarının ardından ters bayrak falan atmaya başladılar hemen bir ülke elden gidiyor masalı başladı yani durumu kendi lehlerine çevirdiler.
Ben çok yoruldum knk bu işlerden yeminle. Gitseler de ağız dolusu rahat rahat küfür edebilsem, dalga geçebilsem. Düzgün bir muhalefet de yok bana kalırsa bunlar gitse ne olacak. Neyse dostlar sonumuz hayır olsun.Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bahçeli'nin çağrısına destek: Tarihi bir fırsat penceresi açıldı!
Terör örgütü lideri Abdullah Öcalan için "Tecridi kaldırılırsa gelsin TBMM'de DEM Parti Grup Toplantısı'nda konuşsun" diyen MHP lideri Devlet Bahçeli'nin sözlerine bir yorum da Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. Erdoğan, "Cumhur İttifakı'nın uzattığı el kişisel hesaplara kurban edilmesin. Terörün olmadığı Türkiye inşa edelim" dedi.
- Yazıklar olsun diyorum! Bu tam bir kansızlık! Sırf anayasa değişikliğini uygulayıp görev süresini uzatabilmek ve her türlü pis işlerini sürdürebilmek için bu kansızlığı yapıyorsa devletin başındaki zât; gerçekten ülkenin etik, sosyal ve iktisadi açıdan bittiğinin artık son noktasıdır. Erken seçimi de sırf bu g*t korkusundan istemiyorlar çünkü kaybedecekler. akepenin şuan gerçekten son dönemi bu, her ne kadar muhalefet te berbat olsa bile gene de kötünün iyisi ana muhalefettir.
Alıntıyı görüntüle