Neler Yeni

🔥 HAYIRDIR? BAHÇELİ'NİN FİYASKOSUNA ERDOĞANDAN DESTEK GELDİ!?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,510
İsim
Mehmet Aslan
Üstad yazısından sonra beynim yazılanın geri kalanını otomatik olarak sildi ve başka bir yerimle de kahkahayı bastım.
En doğrusunu yapmışsın :kekw: Mısır patlatmaya gidiyorum.

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Görkem çetinkaya
Bahçeli yine bunaklık krizine girip abuk subuk konuşmuş yine üstad dediğinde haklı çıktı. Bugüne kadar dediği her şey gerçekleşti.
Bahçeli bazen neye hizmet ettiğini kendiside bilmediği için sapıtır. Ama aslolan şu ki devletimiz nezdinde hiç bir ciddiyeti olmayan sözlerdir şimdi de 14 mayısta kandille ortak aday çıkaranlar için hükümete saldırma fırsatı doğdu. Ama şu bir gerçekki anayasa değişikliği için hükümet haddini aşmaya başladı durum daha fazla tehlikeli hal almadan toparlanmalı.
🍿

KAANT10X

80+ Bronze
Şu forumdaki elemanlar sadece üstad deyince bile bu kadar kuduruyor hatta konu açılış amacının dışına çıkıyor. Aslında bu çok normal çünkü ölmesinin ardından 5 sene geçmiş olmasına rağmen büyük adam olduğu için birilerini yakıyor.
Üstad yazdıktan sonra 15 dakikada 7 tane bununla ilgili yorum gelmiş.

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Mert
Şu forumdaki elemanlar sadece üstad deyince bile bu kadar kuduruyor hatta konu açılış amacının dışına çıkıyor. Aslında bu çok normal çünkü ölmesinin ardından 5 sene geçmiş olmasına rağmen büyük adam olduğu için birilerini yakıyor.
O da bir şey mi ? Birilerinin kuyruk acısı 1938’den beri dinmedi.

KAANT10X

80+ Bronze
O da bir şey mi ? Birilerinin kuyruk acısı 1938’den beri dinmedi.
İşte bu yanlış bir karşılaştırma çünkü Kadir Mısıroğlu bir devlet kurmadı herhangi bir siyasi liderlik görevinde bulunmadı. Sadece hayatı boyunca çıktığı kürsülerde insanlara hitap etti ders verdi hiçbir siyasi gücü olmayan bir insan sadece zamanında ki konuşmaları YouTube da yayımlanmış hiç bir yerde heykeli yok kitaplarının basımı bile durmuş. O zaman bu kadar güçsüz bir insana neden ölmesine rağmen hâlâ kin kusuluyor?
İşte cevabı basit çünkü en büyük güç bilgidir.

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Mert
İşte bu yanlış bir karşılaştırma çünkü Kadir Mısıroğlu bir devlet kurmadı herhangi bir siyasi liderlik görevinde bulunmadı. Sadece hayatı boyunca çıktığı kürsülerde insanlara hitap etti ders verdi hiçbir siyasi gücü olmayan bir insan sadece zamanında ki konuşmaları YouTube da yayımlanmış hiç bir yerde heykeli yok kitaplarının basımı bile durmuş. O zaman bu kadar güçsüz bir insana neden ölmesine rağmen hâlâ kin kusuluyor?
Yoo yanlış anlaşıldım, hiçbir şekilde karşılaştırmadım. Haddim olmaz. Zaten buna tarih müsaade etmez.

Cyclonus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Cyclonus
Bilgiden bahseden adamın bilgiden, tarihten bir haber olduğu bir ortam, gülüp geçiyorum ve gidip patlamış mısırımı afiyetle yiyorum

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,510
İsim
Mehmet Aslan
Komik ve rahatsız edicisin :kekw:

The Semih

80+ Gold

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bahçeli'nin çağrısına destek: Tarihi bir fırsat penceresi açıldı!​

Terör örgütü lideri Abdullah Öcalan için "Tecridi kaldırılırsa gelsin TBMM'de DEM Parti Grup Toplantısı'nda konuşsun" diyen MHP lideri Devlet Bahçeli'nin sözlerine bir yorum da Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. Erdoğan, "Cumhur İttifakı'nın uzattığı el kişisel hesaplara kurban edilmesin. Terörün olmadığı Türkiye inşa edelim" dedi.
- Yazıklar olsun diyorum! Bu tam bir kansızlık! Sırf anayasa değişikliğini uygulayıp görev süresini uzatabilmek ve her türlü pis işlerini sürdürebilmek için bu kansızlığı yapıyorsa devletin başındaki zât; gerçekten ülkenin etik, sosyal ve iktisadi açıdan bittiğinin artık son noktasıdır. Erken seçimi de sırf bu g*t korkusundan istemiyorlar çünkü kaybedecekler. akepenin şuan gerçekten son dönemi bu, her ne kadar muhalefet te berbat olsa bile gene de kötünün iyisi ana muhalefettir.

Alıntıyı görüntüle
Yanlış anlamayın da bu haberlerden sonra ben asker olsam gidip savaşmam terör ile, çünkü ölürsem hiçbir anlamı olmucaksa neden ölüyorum. Kimi kurtarıyorum yani. Askerimizin bile şevkini kıracak bir açıklama bu. İstekli savaşmam ben olsam.

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Musa Topçu
popcorn keşke yunan galip gelseydi demedi mi? 750tlyi vermek istemeyenlere yunanların kazanmasını istiyorlar diye damgalamadınız mı

Top Bottom