Neler Yeni

🗳️ Türkiye Seçimlerindeki Oy Sistemi Ve Oy Kullanırken Dikkate Alınması Gerekenler 🗳️

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,179
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Neden Osmanlı padişahlarından biri değil de Amerikalı bir amiral:/ Amerika hayranısın işte kabullen:) tamam daha uzatmayacağım:/:/:/:/:/:/:/
Ne alaka anlamış değilim.
Dedim ya istediğim profil resmi koyarım Amerika hayranlığı bir gram ilgisi yok bu arada öylede değilim zaten. :)

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Profiline Niye Togg Yerine Alman Marka Araba Koyuyorsun, Ben Daha Bugüne Kadar Türk Arabasını pp yapmayanın vatana hayrının dokunduğunu görmedim.
Bir ara BMW teknisyeniydim öyle kalmış degistirecem zaten bundan hiç kuşkun olmasın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne alaka anlamış değilim.
Dedim ya istediğim profil resmi koyarım Amerika hayranlığı bir gram ilgisi yok bu arada öylede değilim zaten. :)
Hmhmhmhmhm:/:/:/://:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
Bir ara BMW teknisyeniydim öyle kalmış degistirecem zaten bundan hiç kuşkun olmasın.

Hmhmhmhmhm:/:/:/://:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/
PUHAHAHAHAHH bmw teknisyeniymiş aynen kanka bende nasa' da çalışıyorum. Liseli velet' in tekisin gelmiş konuşuyorsun.
Screenshot_3.png

Ülke o kadar iyi durumdaki burada iktidar savunan eleman kaçak telefon kovalıyor lol
Screenshot_4.png

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı

Abi al desteklediğin insanlar bunu yaptı

Cehennemin olup olmadığını hiç bir zaman kanıtlayamazsın. Aynı tanrı gibi.
Ben Cennete gideceğim gibisinden bir tabir kullanmadım kardeşim. Ve ayrıca muharremin tekme meselesi, ölen kanser hastası, çiftçi bunlar ne alaka la? Ben imanımı sorgulayamazsın diyorum senin cevabına bak🤨

ceyhunlts

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ceyhun Altaş
Neden Osmanlı padişahlarından biri değil de Amerikalı bir amiral:/ Amerika hayranısın işte kabullen:) tamam daha uzatmayacağım:/:/:/:/:/:/:/

Hani kanıtlar?
Ağzımı bozacağım o olacak en sonunda. O kadar haber linki attım sana. Önceki sayfalara dön oku biraz.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,250
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Ağzımı bozacağım o olacak en sonunda. O kadar haber linki attım sana. Önceki sayfalara dön oku biraz.
O mesajı buraya etiketlersen sevinirim:) çok fazla kişi yazdığı için çoğunu atlamam normal, durmadan reaksiyon geliyor.

PUHAHAHAHAHH bmw teknisyeniymiş aynen kanka bende nasa' da çalışıyorum. Liseli velet' in tekisin gelmiş konuşuyorsun.Alıntıyı görüntüle

Ülke o kadar iyi durumdaki burada iktidar savunan eleman kaçak telefon kovalıyor lol
Alıntıyı görüntüle
Yok be bana siyaset konuşacak yer lazımdı bu hesabın mesaj sayısı fazla diye bunu kullanıyorum

PUHAHAHAHAHH bmw teknisyeniymiş aynen kanka bende nasa' da çalışıyorum. Liseli velet' in tekisin gelmiş konuşuyorsun.Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
BMW teknisyenliği zor bir şey değil kardeşim, arabadan az anlaman yeterli Borusan servise zaten yeni araçlar geliyor, daha çok bakım yapıyoruz ve parça değişimi. Anlayacağın NASA gibi bir şey gelmesin aklına. Roket uçurmuyoruz araba bakıyoruz, ama eskiden di o, şuan baba mesleğine devam ediyorum.

Son düzenleme:

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
Kardeşim hala açlıktan ölmeyen ölenleri savunuyorsun, Türkiye'de açlıktan ölen yok var ise kanıtla bakayım nasıl kanıtlıyorsun.
kaç yaşındasın inan bilmiyorum ama yazıların çok absürt

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Siyaset konuşayım diye geldim ama böyle çok baydı Moderatöre söylüyorum konuyu kapatsın siyaset konusacaksak belli bir konu hakkında konuşalım, biri başka bir şey diyoe öteki başka çok dağınık oldu işte buda sıkmaya başladı.

kaç yaşındasın inan bilmiyorum ama yazıların çok absürt
Noktalama işaretlerini adam akıllı kullanamamam dışında bir sorun yok gibi geldi:/

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn

Alıntıyı görüntüle
KGLALFLWŞFW

@Abdulkadir51

sen şimdi vergide kaçırıyorsun bu suç sen çok milliyetçi birisine benziyorsun neden vergi kaçırıyorsun türkiyede vergili telefon almak çokmu zor geliyor ? bütçenimi aşıyor yoksa vergilermi fazla geliyor

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,179
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
KGLALFLWŞFW

@Abdulkadir51

sen şimdi vergide kaçırıyorsun bu suç sen çok milliyetçi birisine benziyorsun neden vergi kaçırıyorsun türkiyede vergili telefon almak çokmu zor geliyor ? bütçenimi aşıyor yoksa vergilermi fazla geliyor
Kaçak telefon kullanıp hükümet savunması ayrı komik zaten hocam.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
KGLALFLWŞFW

@Abdulkadir51

Şuan elimdeki telefonu yeni aldım, kendisi tam 5000TLlik amazondan alınma bir TR cihazı "Redmi 9T"
Screenshot_2023-04-19-00-54-50-773_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg

Şuan elimdeki telefonu yeni aldım, kendisi tam 5000TLlik amazondan alınma bir TR cihazı "Redmi 9T"
Screenshot_2023-04-19-00-54-50-773_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
Kaçak?

Ben bütçeme hangi kaçak telefonun geldiğine baktım, sonuç olarak gittim yine TR aldım kardeşim. Yani anlayacağın bilmeden gelip de kaçak kullanıyor diyerekten kendini rezil etme.

Top Bottom