🗳️ Türkiye Seçimlerindeki Oy Sistemi Ve Oy Kullanırken Dikkate Alınması Gerekenler 🗳️

Müslüman değilim ama senden daha az günah işliyorum
Ben ibadetlerimi yapıyorum, ne yalanım var ne hilem. Kimsenin imanı konusunda yorum yapamazsın. Ben 5 vakit namaz kılıyorum sen kılmıyorsum diyor muyum? Demiyorum. Ozaman sende iman konusunda yorumda bulunmayacaksın.

Yahu seninle daha tartışmayacağım.
Sanki benimle tartışıyorsun. Sana reel haberler atıyorum bakmaya tenezzül bile etmiyorsun. Çünkü işine gelmiyor. İnsanlar, çocuklar öldü bu düzende ama sen görmezden geliyorsun. Peygamberini dinle en azından. Haksızlığa sessiz kalma merhametli ol.

Eleman gelmiş Türkiye güzellemesi yapıyor profil fotoğrafında Alman arabası var. Cahile laf anlatılmaz arkadaşlar.

Ben ibadetlerimi yapıyorum, ne yalanım var ne hilem. Kimsenin imanı konusunda yorum yapamazsın. Ben 5 vakit namaz kılıyorum sen kılmıyorsum diyor muyum? Demiyorum. Ozaman sende iman konusunda yorumda bulunmayacaksın.
Profiline Niye Togg Yerine Alman Marka Araba Koyuyorsun, Ben Daha Bugüne Kadar Türk Arabasını pp yapmayanın vatana hayrının dokunduğunu görmedim.

Abi al desteklediğin insanlar bunu yaptı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Müslüman olmayan kişi ne sevap nede günah işler, gideceği yer ebedi cehennemdir.
Cehennemin olup olmadığını hiç bir zaman kanıtlayamazsın. Aynı tanrı gibi.

Abi al desteklediğin insanlar bunu yaptı

Cehennemin olup olmadığını hiç bir zaman kanıtlayamazsın. Aynı tanrı gibi.
kimse sana burada kanıtlamak zorunda değil, konuyu boşuna uzatmayın, arkadaş sizin zihniyetinize zıt olduğu kadar onunda sizinkine zıt

İmansızlar İslam'ı kötülüyorlar, böyle birine Osmanlı Torunu denir mi?

Kardeş mecliste müslüman kimseyi istemeyene, islama karşı savaş açmış birine oy asla vermem.
sanki peygamber seçiyoruz ya. bana ne kimin hangi dine inandığından, ben devlet adamı seçmek istiyorum çeşitli dinleri kullanarak milleti dolandıran, cumhuriyet tarihinde görülmemiş yolsuzlukları yapan ve en önemlisi anayasal düzen ve devletin kurumlarını hiçe sayan egoist bir ruh hastası değil

Karşı tarafı istediğn kadar göm laf et ama desteklediğin insanlar bunlar. Senden gidip chpye yada iyipe oy at demiyorum. Oy attığın kişiler bunlar.

kimse sana burada kanıtlamak zorunda değil, konuyu boşuna uzatmayın, arkadaş sizin zihniyetinize zıt olduğu kadar onunda sizinkine zıt
Ben olayın zihniyet melesinden çok insanlık olduğunu düşünüyorum.

Profiline Niye Togg Yerine Alman Marka Araba Koyuyorsun, Ben Daha Bugüne Kadar Türk Arabasını pp yapmayanın vatana hayrının dokunduğunu görmedim.
toggotomobilimizyerlivemilli daha italyadan yeni geldi aslanlar. onlar rahat gelebilsin diye gümrük çalışanlarını bile izine ayırdılar, öyle hemen pp yapmak olmaz biraz dinlensin yavrucaklar

Geri