Neler Yeni

Ok trollerin rezaleti.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
bir kesim daha var.Kendisi kürt olup chp hdpliler ile iş yapıyor diye gidip ak partiye basanlar var.
Açıklamaları genelde şöyle oluyor "Kılıçdara verip doğuya eskisi gibi teröristler mi gelsin ? // Ben teröriste adalet istiyen adama oy vermem"
Onlarda Allah akıl fikir versin.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Değinmek istediğim şey, Kılıçdaroğlu portresiyle İmamoğlu portresi arasında bir fark yok. Halk ikisini de aynı kefede görüyor. Bu sebepten İmamoğlu pazarda bile böylesine sert tepkilere maruz kalıyor. Öyle ki polislere emir verdirip pazarcıyı karakola gönderecek kadar. İmamoğlu, asla ikna edemez milliyetçi kesmi. Van'a gidip şirin gözükmek için zafer işareti yapıyorsun, Demirtaş'a selam çakıyorsun, karın Demirtaş'ın karısıyla kahvaltıya gidiyor. Bunlar kâfi. Aynı şekilde muhafazakar seçmeni de ikna edemezsin. "Eşcinsel evlilikler normaldir, bunu temin edip eşit imkan sunmak için elimden geleni yapacağım. Bu benim görevim." diyen adama muhafazakarlar asla oy vermez.
CHP kadrosunda olunca haliyle o da yandaş medyanın propagandalarından nasibini alıyor ancak ben geçmişte ve şu durumda KK kadar yıpranmış olduğunu düşünmüyorum İmamoğlu'nun. KK resmen deccal gibi ama İmamoğlu muhafazakar bir tabandan geldiği için ona direkt bu gözle bakılmıyordur muhtemelen.

Memleket partisi ilk turda Kılıçdaroğlu'nu destekledi, Erdoğan gitsin diye. Pek çok parti gibi. İkinci turda ise tarafsız kaldı. Fakat bazı illerdeki teşkilatları ikinci turda da desteğini açıkladı Kılıçdaroğlu'na.
Muharrem İnce'nin ağzından destek haberi duymadım ben ondan söylüyorum. Her iki turda da tarafsız kalmayı tercih ettiler diye hatırlıyorum. Genel başkan açıklama yapmadığı için Memleket kitlesi Millet ittifakında konsolide olmamış olabilir. Bazı teşkilatlar da AKP'ye kaymıştı oradan hatırlıyorum.

Söylediğim gibi, parti artık miladını doldurdu. Politikaları, yönetimi, mazisi derken halk tarafından seçilmesi çok zor. Yeni bir sayfa açılmalı. Üstelik bu 7'den 70'e olmalı. Misal, bu seçim Kılıçdaroğlu görece yumuşaktı. Geçmişteki zulümleri onayladı, özür diledi, helalleşme peşinde koştu. Dili de birleştiriciydi, hakaretten uzak kaldı. Fakat CHP'nin meclisteki çoğunluğu ve avukatlarında durum tam tersiydi. Nefret kusuyorlar. CHP'nin kemik kitle seçmeni nefret kusuyor. Forumda da çok örneği var, anca hakaret. Tek bildikleri aşağılama, cahil yaftası vurma ve Aziz Nesin paylaşma. Sosyal medyadaki sanat sepet tayfa ve influencerler de keza böyle. Bunlar hâlâ elli yıl öncesinde yaşıyormuş gibiler. Kılıçdaroğlu, 10 oy kazandırıyorsa bunlar 100 oy kaybettiriyor. Görmezden gelinemiyor bunlar seçmen tarafından. Tüm bunlar çözülmeli. Bunca liyakatsizliğe, göçmen sorununa ve ekonomiye rağmen kaybediliyorsa tek sebebi bu elli yıl evvelde kalmış zihniyet.
Evet gerçekten artık CHP'de köklü bir değişim şart. Hem ana muhalefette hem kadrolarda ciddi bir değişim lazım. Eren Erdem gibi avellerle de olmuyor bu iş onu da görmüş olduk tekrardan.

Muhalif kesimin baştakiler toplumu iyi analiz edemiyor, iyi aday çıkaramıyor. Sonuç beklenenin çok altında kalıyor ve muhalif seçmenin bir çoğu da dönüp kendilerine bakmak yerine dediğin gibi halkı suçlayıp Aziz Nesin paylaşıyor, hakaret ediyor. Böyle kararı desteklersen olacağı budur.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Benim anladığım kadarıyla her türlü Erdoğan kazanacaktı...
NPC gibi devam ettiğiniz sürece evet, kazanır. Yukarıda Kürt olup AKP'ye basanlar da var demiş arkadaş, hemen "Allah akıl fikir versin." yazmışsınız. AKP'ye oy vermeyi akıl ve fikir eksikliği, zeka geriliği olarak telakki ediyorsunuz. Bu yüzden kaybediyorsunuz işte. İki gündür her yerde "Bu halka her şey müstahak, Aziz Nesin." cart curt diye geziyorsun. Senin gibi milyonlar var ülkede. Twitter'de AKP'li bir kadının namusuna küfreden kadını -mavi başörtülü teyzeyi- caps haline getirdiniz. Her fırsatta seçmenle dalga geçiyorsunuz. Deprem bölgesindeki seçmen AKP'ye verdi diye bir anasına sövmediğiniz kaldı. Tüm bunlardan sonra muhalefete verecekleri varsa da vermiyorlar zaten. Diyorum ya, Kılıçdaroğlu 10 kazandırıyorsa siz 100 kaybettiriyorsunuz. Sonra olan bize oluyor. Hâlâ da durumun farkında değilsiniz.

Yapılan yanlış milliyetçi oya oynamamak. HDP gidip Erdoğan'a destek vermez zaten sen milliyetçi oyu alacaktın. Aylarca Kürt seçmene oynamak mantıksızdı..
HDP/YSP, çok net şekilde "Böyle bir şey yaparsanız kendi adayımızı çıkarırız." dediler. Sırf bu sebepten Mansur Yavaş aday olamadı. Ayrıca böyle bir şey yapmak, Doğu'da sandığa gitmeyen seçmen sayısını da ciddi oranda arttırırdı. Söylediğim gibi, %12-13'lük bir oran görmezden gelinemez. CHP buna göre oynadı. Sonuçlar da ortada, en çok oy aldığı illerin hepsi Doğu'dan. Bunu rafa atıp, onlara oynamamayı tercih etseydin AKP daha da yüksek bir oy oranıyla kazanırdı bence. Çünkü milliyetçi tabanın zaten büyük çoğunluğu AKP-MHP tabanından. Onları kendine çekmen zor. Onları çekeceğim derken Kürt seçmenin çoğunluğunu kaybederdin.

CHP kadrosunda olunca haliyle o da yandaş medyanın propagandalarından nasibini alıyor ancak ben geçmişte ve şu durumda KK kadar yıpranmış olduğunu düşünmüyorum İmamoğlu'nun. KK resmen deccal gibi ama İmamoğlu muhafazakar bir tabandan geldiği için ona direkt bu gözle bakılmıyordur muhtemelen.
İmamoğlu'nun halk tarafından muhafazakar görülme ihtimali soyadındaki "imam"dan ibaret olur sadece. :D

Evet, haklısın. Halkta asla Kılıçdaroğlu kadar deccal görülmüyor. Fakat yine milliyetçi-muhafazakar tayfanın asla oy vermeyeceği bir tip.

Evet gerçekten artık CHP'de köklü bir değişim şart. Hem ana muhalefette hem kadrolarda ciddi bir değişim lazım. Eren Erdem gibi avellerle de olmuyor bu iş onu da görmüş olduk tekrardan. Muhalif kesimin baştakiler toplumu iyi analiz edemiyor, iyi aday çıkaramıyor. Sonuç beklenenin çok altında kalıyor ve muhalif seçmenin bir çoğu da dönüp kendilerine bakmak yerine dediğin gibi halkı suçlayıp Aziz Nesin paylaşıyor, hakaret ediyor. Böyle kararı desteklersen olacağı budur.
CHP, köklü değişime gitmeli dediğin gibi. Ama harbi bir köklü değişim. İsmi hariç her şey değişmeli. Yoksa zor, sittin sene kazanamaz. Bu halktan çok kopuk siyaset yapıyorlar. Ülkeyi tek adam rejimine döndürdüler, muhalet ise alternatif sunamıyor.

majorw0w

80+ Silver
NPC gibi devam ettiğiniz sürece evet, kazanır. Yukarıda Kürt olup AKP'ye basanlar da var demiş arkadaş, hemen "Allah akıl fikir versin." yazmışsınız. AKP'ye oy vermeyi akıl ve fikir eksikliği, zeka geriliği olarak telakki ediyorsunuz. Bu yüzden kaybediyorsunuz işte. İki gündür her yerde "Bu halka her şey müstahak, Aziz Nesin." cart curt diye geziyorsun. Senin gibi milyonlar var ülkede. Twitter'de AKP'li bir kadının namusuna küfreden kadını -mavi başörtülü teyzeyi- caps haline getirdiniz. Her fırsatta seçmenle dalga geçiyorsunuz. Deprem bölgesi AKP'ye verdi diye bir anasına sövmediğiniz kaldı. Tüm bunlardan sonra muhalefete verecekleri varsa da vermiyorlar zaten. Diyorum ya, Kılıçdaroğlu 10 kazandırıyorsa siz 100 kaybettiryorsunuz. Sonra olan bize oluyor. Hâlâ da durumun farkında değilsiniz.

HDP/YSP, çok net şekilde "Böyle bir şey yaparsanız kendi adayımızı çıkarırız." dediler. Sırf bu sebepten Mansur Yavaş aday olamadı. Ayrıca böyle bir şey yapmak, Doğu'da sandığa gitmeyen seçmen sayısını da ciddi oranda arttırırdı. Söylediğim gibi, %12-13'lük bir oran görmezden gelinemez. CHP buna göre oynadı. Sonuçlar da ortada, en çok oy aldığı illerin hepsi Doğu'dan. Bunu rafa atıp, onlara oynamamayı tercih etseydin AKP daha da yüksek bir oy oranıyla kazanırdı. Çünkü milliyetçi tabanın zaten büyük çoğunluğu AKP-MHP tabanından. Onları kendine çekmen zor. Onları çekeceğim derken Kürt seçmenin çoğunluğunu kaybederdin.

İmamoğlu'nun halk tarafından muhafazakar görülme ihtimali soyadındaki "imam"dan ibaret olur sadece. :D

Evet, haklısın. Halkta asla Kılıçdaroğlu kadar deccal görülmüyor. Fakat yine milliyetçi-muhafazakar tayfanın asla oy vermeyeceği bir tip.

CHP, köklü değişime gitmeli dediğin gibi. Ama harbi bir köklü değişim. İsmi hariç her şey değişmeli. Yoksa zor, sittin sene kazanamaz. Bu halktan çok kopuk siyaset yapıyorlar. Ülkeyi tek adam rejimine döndürdüler, alternatif sunamıyorlar.
Bunlara göre kkye verenler süper zeka hocam :D Karşı görüşe gram saygıları yok. Ölen depremzedelere hakaret edecek kadar alçaklar.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
NPC gibi devam ettiğiniz sürece evet, kazanır. Yukarıda Kürt olup AKP'ye basanlar da var demiş arkadaş, hemen "Allah akıl fikir versin." yazmışsınız. AKP'ye oy vermeyi akıl ve fikir eksikliği, zeka geriliği olarak telakki ediyorsunuz. Bu yüzden kaybediyorsunuz işte. İki gündür her yerde "Bu halka her şey müstahak, Aziz Nesin." cart curt diye geziyorsun. Senin gibi milyonlar var ülkede. Twitter'de AKP'li bir kadının namusuna küfreden kadını -mavi başörtülü teyzeyi- caps haline getirdiniz. Her fırsatta seçmenle dalga geçiyorsunuz. Deprem bölgesindeki seçmen AKP'ye verdi diye bir anasına sövmediğiniz kaldı. Tüm bunlardan sonra muhalefete verecekleri varsa da vermiyorlar zaten. Diyorum ya, Kılıçdaroğlu 10 kazandırıyorsa siz 100 kaybettiriyorsunuz. Sonra olan bize oluyor. Hâlâ da durumun farkında değilsiniz.
Evet doğru demişim bu halka her şey müstahak bunca zaman o kadar olay oldu halkın çoğunluğu memnun durumdan belli oluyor zaten ben diyeceğimi dedim şunu kabul etmek gerekiyor Türkiye halkın çoğunluğu cahil bunu bir kez daha anlamış olduk.
Artık umurumda değili zaten. Anadolu halkının inadı ve cahilliği yüzünden bu haldeyiz bence 2-3 sey yapıp millete gaz veriyor bizimkiler de bunu yiyorlar. :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada 2 yıl sonra seçim tekrar yapılacak bence ve ekonomik iflas olacak benden demesi. KK iktidara gelir belki o zaman ya da kim aday olacaksa ABD çıkar Türkiye’ye finansal yardım yapabilir ve Türkiye, ABD kuklası haline gelebilir şu an Rus kuklasıyız. Açıkçası Rus yerine ABD’yi tercih ederim.

Son düzenleme:

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,291
İsim
Selim
Şimdi başlık yüzünden beni ak partili ilan edenler illa olucaktır ama umrumda değil.

Seçime son 2 aya kadar KK aday olduğu açıklandı. Adayı bu kadar geç açıklanmanın sebebi "aday yıpranmasın"dı ama kemal aşırı yıpranmış bir adaydı. Yıllardan beri seçim kazanamayan adam gene aday oldu.Ok troller muharrem ince'nin yükselişini görünce saldırmaya başladı" sen oy bölüyorsun"diye
İmamoğlu bile inceye laf vurmuştu mitingin de "bu işler dansla olmaz" diye
Ekreminde belediyeciliği tatille olmaz...

Muharrem bin tür linçle kasetlere mağruz kaldı.
İnce saldırıya uğrarken chp ne yaptı? Hiç bişi
İnce adaylıktan çekilince ok troller sevindi zevkten dört köşe oldular.1.tur seçimlerinde az kalsın rte seçimi alıp götürüyordu.
2.tur seçimlerinde gözler zafere ve memleket partisine çevrildi
Aniden 6'lı masa inceye çağrılarda bulundu ama bu çok samimiyetsizdi.
Zafer kemali destekledi.
Memleket tarafsız kaldı. Fakat bazı il binaları kemali destekledi

Sonuça gelelim şimdi ince ok trollerden linç yiyor "koltukcu" diye bu lafları kemale söyleseler de adam adaylıktan çıksaydı ama yok şaşırtırlar mı? Neymiş "adayı yıpratmayın" bahaneye bak.
Adam adaylıktan çekildi gene kazanamadı.

Kemal bu selonun hakkını savunucağı kadar ülkenin haklarını savunsaydı seçimi kazanırdı. Bu 2 hafta da milliyetçi rolü oynadılar
Bababalaya çıktılar kaftancıoğlu sakine cansıza adalet istedi böyle ucube bir karı görmedim. Bide üstüne tv kanallarına çıkartıyorlar utanmadan

Chp'nin içini fetöcüler pkklılar sarmış sarmalamış babalada "kim o atarız, Atatürkün partisinde ne işi olur" diye saçma sapan savunması oldu olaya düz bakarsak mantıklı ama adamların tweetleri her şeyi belli ediyor.

Adaylık konusunda "ortak karar" dedi.
La o 4 partinin %1 oyu bile yok Kemal "otur" dese oturcakcaklar."kalk"dese kalkacaklar adamları derdi seçim değil ki milletvekili. Meral karşı çıkınca ok troller onada saldırdı ama ne yazık ki seçim gitti.

Bu seçimde bir şeyi daha öğrendik
" hdp oyu olmadan seçim kazanamazsın" yalanıdır...
Chp yıllardan beri milliyetçi kesimi görmezden gelmenin bedelini ödüyor.

Şimdi de çıkmışlar demokrat dedem biz senden razıyız FOFKFKGKFRWŞSFKPHLTLFFĞEŞF komedi filmi gibi ya yıllardan beri aday olma diyen adamlar razı olmuş.

ve görüceksiniz belediye seçimlerinde Ak parti büyük şehirleri geri alıcak.

Bana ister katılın, ister katılmayın.

Bu yazıyı içimi tam dökemesemde dökmeye çalıştım.

Hepimize geçmiş olsun ilerde kötü günler görüceğiz.....
Büyük oranda katılıyorum. %1 bile alamayacak kişileri toplayıp CB adayliginda kendini çıkart. İnceye oy bölüyorsun dediler adam adaylıktan çekildi zaten oy oranı yoktu rezil olmamak için çekildi dediler. Neymiş hdpsiz seçim kazanılmazmış gördük :d. AKP'ye artık oy vermek istemeyen kesim bizim kkya verdiğimiz gibi gitti yine verdi.

neptün yüksel

80+ Bronze
Parti taraftarlığı yüzünden insanlardan ve partilerden nefret ediyorum. Evimde bir gram huzur yok. Herkes işe gelince başkalarını savunuyor, icraate gelince kendini savunuyor.

İceWolf

80+ Silver
NPC gibi devam ettiğiniz sürece evet, kazanır. Yukarıda Kürt olup AKP'ye basanlar da var demiş arkadaş, hemen "Allah akıl fikir versin." yazmışsınız. AKP'ye oy vermeyi akıl ve fikir eksikliği, zeka geriliği olarak telakki ediyorsunuz. Bu yüzden kaybediyorsunuz işte.
Yıllardır AKP lilerin; cahil, koyun, bilgisiz, eğitimsiz, kendi zümrelerinin ise üstün insan olduklarına inandırıldılar. Şuan ise benimde konusunu açtığım Hakan Bayrakçının önerilerinin ilk maddesi "eşitiz" de direk kısa devre geçiriyorlar. Kendilerini eşit zannetmiyorlar. Sanki Türkiyede KAST sistemi var ve bu abiler KAST sisteminin üst varlıkları gibi.

Besim Tibuk

80+ Gold
HDP/YSP, çok net şekilde "Böyle bir şey yaparsanız kendi adayımızı çıkarırız." dediler. Sırf bu sebepten Mansur Yavaş aday olamadı. Ayrıca böyle bir şey yapmak, Doğu'da sandığa gitmeyen seçmen sayısını da ciddi oranda arttırırdı. Söylediğim gibi, %12-13'lük bir oran görmezden gelinemez. CHP buna göre oynadı. Sonuçlar da ortada, en çok oy aldığı illerin hepsi Doğu'dan. Bunu rafa atıp, onlara oynamamayı tercih etseydin AKP daha da yüksek bir oy oranıyla kazanırdı. Çünkü milliyetçi tabanın zaten büyük çoğunluğu AKP-MHP tabanından. Onları kendine çekmen zor. Onları çekeceğim derken Kürt seçmenin çoğunluğunu kaybederdin.
İlk turda aday çıkartsalar da ikinci turda desteklerdiler. Çünkü Kürt seçmeni temsil eden partilerin tek derdi Erdoğan'ı göndermek.
CHP, Kürt seçmene yaranmak için bazı söylemleri çok gereksiz kullandı. Siyasette doğru söylem yoktur, halkta karşılığı olan söylem vardır. AKP'nin eline verilen kozlara bakarsanız hepsi de terör ile ilgilidir. AKP seçmeni bunu bir beka meselesi olarak gördü. CHP bu algıyı kırmaya oynamalıydı. Bunu da ancak biraz daha milliyetçi davranarak yapabilirdiler. Ama onlar daha zıddına gittiler.

Söylemeden edemeyeceğim, en baştaki hata Kılıçdaroğlu'nun aday olmasıydı. Eğer başkan olabilse doğru adam olurdu belki ama asıl amaç kazaanmaktı zaten.

Anket şirketleri adaylık sürecinde Kılıçdaroğlu'nu en altta gösterirken aday olduktan sonra mutlak kazanan olarak gösterdi. Bu işte bir bit yeniği mutlaka var. Kılıçdaroğlu gaza geldi ya da şahsi hırsına yenik düştü bilinemez. Seçim kaybedildi, orası kesin.

neptün yüksel

80+ Bronze
Partileriniz batsın partileriniz. Fanatiksiniz hepiniz, insanların evde huzurunu kaçırıyorsunuz. Psikolojiniz bozulmuş sizin.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
İlk turda aday çıkartsalar da ikinci turda desteklerdiler. Çünkü Kürt seçmeni temsil eden partilerin tek derdi Erdoğan'ı göndermek.
Ben bu kadar emin konuşamıyorum, şu seçimin bile ikinci turunda ilk turda vermiş bir milyon seçmen sandığa gitmemeye karar verdi. Milliyetçi adaylardan yürüseler sandığa gitmeyen seçmen sayısı beklediğimizden çok daha fazla olurdu. En az yarı yarıya bölünürdü HDP/YSP seçmeni.

Besim Tibuk

80+ Gold
Ben bu kadar emin konuşamıyorum, şu seçimin bile ikinci turunda ilk turda vermiş bir milyon seçmen sandığa gitmemeye karar verdi. Milliyetçi adaylardan yürüseler sandığa gitmeyen seçmen sayısı beklediğimizden çok daha fazla olurdu. En az yarı yarıya bölünürdü HDP/YSP seçmeni.
Bahsettiğim milliyetçilik günümüzdeki Zafer Partisi, MHP ekol değil. "Milliyetçilere yanlama" olarak da görünebilir.

Top Bottom