Neler Yeni

Ok trollerin rezaleti.

milenix

80+ Gold
KK'ye vermeyeceğim dedim diye her ağzına geleni söyleyen birileri hiç bir şey kazanamaz. Hem AKP'liler karşı düşünenlere terörist, fetöcü fln dedikleri için kızıyorlar ama kendileri daha beterini yapıyorlar sonra hak adalet özgürlük falan filan...

egebaranakk0

80+ Silver
Bu kadar emin olman, erdoğanin karşisinda seçim kazanmak kolay değil doğunun desteğiyle bile %48 bandini zorladilar ekrem mansur yine gelse max %1-2 zorlar chp ye köklü değişim gerek belediye başkanlari iktidarla kafayi bozmuş istanbul veya ankaranin belediye başkanlari neden cumhur başkani yardimciliği için koşturuyor sırf bu yüzden bile hükümet kayyum atayip iki şehride kendi yönetebilir bu riski göze aliyorlar chp içinde yönetim çok zayif yanliş kararlar herkesin herşeyin itibarini zedeliyor İmamoğlunuda pek sevmem ama onun kadar hayrani olan bi akp belediye baskani bile yok bu nimeti bile değerlendiremiyorlar şöyle söyliyim sana 2018 de yanliş hatirlamiyorsam %38 le 149 millet vekili çikarirken şuan %48 le 129 millet vekili zor çikariyorlar bir seçim bu kadar kötü yönetilemezdi kabul et bu adam sadece muhafazakar ve ülkücülere oynayarak seçimi kazandi tebrik etmekten başka bişey diyemeyiz ( ak partili değilim chplide değilim )

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Seçime son 2 aya kadar KK aday olduğu açıklandı. Adayı bu kadar geç açıklanmanın sebebi "aday yıpranmasın"dı ama kemal aşırı yıpranmış bir adaydı. Yıllardan beri seçim kazanamayan adam gene aday oldu.Ok troller muharrem ince'nin yükselişini görünce saldırmaya başladı" sen oy bölüyorsun"diye
İmamoğlu bile inceye laf vurmuştu mitingin de "bu işler dansla olmaz" diye
Ekreminde belediyeciliği tatille olmaz...
Adayı bilerek son 3 ay kala açıkladırlar gibime geliyor. Böylelikle hızlıca oldu bittiye getirilmiş oldu. Halbuki Mansur veya Ekrem aday olsaydı hem HDP'nin oylarını hem de bütün muhalefetin oylarını tek bir çatıda toplamayı başarırdı. Kılışdar'a neden aday olduğu sorulduğunda da benim kararım değil masanın kararı diye yedirdi. Muhalefet seçimi cepte gördü, bu da bizi bitirdi. 5 sene daha çekeceğimiz cefanın sorumlusu kesinlikle Kılışdardır.

ceto95

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
çetin pekdemir
Adayı bilerek son 3 ay kala açıkladırlar gibime geliyor. Böylelikle hızlıca oldu bittiye getirilmiş oldu. Halbuki Mansur veya Ekrem aday olsaydı hem HDP'nin oylarını hem de bütün muhalefetin oylarını tek bir çatıda toplamayı başarırdı. Kılışdar'a neden aday olduğu sorulduğunda da benim kararım değil masanın kararı diye yedirdi. Muhalefet seçimi cepte gördü, bu da bizi bitirdi. 5 sene daha çekeceğimiz cefanın sorumlusu kesinlikle Kılışdardır.
Ekrem hdp nin oyunu alır, kk gibi milliyetçilerden zor oy alırdı ama mansur yavaş aday olsaydı hdp seçmeninin oyunu alamazdı, küskün akp seçmenin oyunu ve milliyetçilerin oyunu en rahat alacak adamdı.

Techno08

80+ Gold
Ekrem hdp nin oyunu alır, kk gibi milliyetçilerden zor oy alırdı ama mansur yavaş aday olsaydı hdp seçmeninin oyunu alamazdı, küskün akp seçmenin oyunu ve milliyetçilerin oyunu en rahat alacak adamdı.

Bence Mansur hdp'nin de oyunu alırdı hdp'liler her türlü oy verecekti çünkü.

ceto95

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
çetin pekdemir
Bence Mansur hdp'nin de oyunu alırdı hdp'liler her türlü oy verecekti çünkü.
Vermezler. 2 tura kk nin oyu 1.tura göre 1 milyon çoğaldı ama zafer partisi açıklamaları ve kk ile ortaklık sonrası, hdp nin kazandığı illerde katılım sayısı azaldı, çünkü hdp seçmeni türk milliyetçi ve selo nun hapisten çıkamaz söylemlerini sevmez. Mansur yavaşta eski mhp li aşırı türk milliyetçisi olarak bilinen bir insan. Mansur yavaş mitinglerine bak hep milliyetçiliği konuşup seloyu hapisten çıkamaz benzeri şeyler söylüyordu, onun için mansur yavaş doğuda miting yaptırmadılar, imamoğluna yaptırdılar.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
hdp seçmeninin oyunu alamazdı, küskün akp seçmenin oyunu ve milliyetçilerin oyunu en rahat alacak adamdı.
Milliyetçiler cepteydi ama ben HDP'nin de Mansur'a destek vereceğini düşünüyordum açıkçası. Çünkü HDP mecburiyetten teyibin karşısında kim varsa ona desteğini açıklıyor. Yine doğudan oy kullanmayan bir sürü kişi olabilirdi ama yine her türlü kk'dan iyiydi. Belki de İmamoğlu en iyisidir bilemiyorum. İşin acı tarafı bizim burda 3-5 satırlık cümlelerle yaptığımız çıkarımları muhalefet seçimden önce yapamadı. Bunları söyleyemeyecek kadar aptalsan zaten seçim dünden gider.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Hangi secimi hdpnin oyu olmadan kazanacaksin acaba? Muhalefet için konuşuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok fena saçmalamışsın kanka. Hepimize geçmiş olsun
O yüzden kazanamadık değil mi gayet de mantıklı konuşmuş kusurabakma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kemal kılıçdaroğlu azcık mantıklı konuşsa neyse o da yok bu adamın koltuk sevdası sağolsun keşke bu kadar inat olmasalardı:///

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,709
Üyeler
161,327
Son üye