@ChaosEnvy Hocam bir şey daha hatırladım ben bugün cs oynarken sorun olmadı ama forza 6 girince bu sorun yeniden başladı ve şimdi laptopu yeniden başlattım...
Hocam Nvidia broadcast devre dışı, kulaklık driveri olarak da 2025 Kasım ayının driveri, kulaklık dongle eşleştirmesini yeniden yapmak nedir bilmiyorum...
dün sesli sohbette arkadaştan çok gürültü ve ses yansıması geliyor diye nvidia broadcast programından hoparlörden çıkan sesi filtreleme şeysini açmıştım...
Kulaklık dün böyle yapmaya başladı. Ses arada bir git gel yapıyor, pıtır pıtır ediyor veya bazen daha da şiddetli şekilde bunu yapıyor ve müzik dinliyorsam...
Eve gidince sorunsuz çalışıyor ama iş yerinin internetinde nedense çalışmıyor; sadece botlarla dolu bir açık dünyada gezebiliyorum. Bu sorunun çözümü nedir?
Ben hâlâ almadım, geçen benim arkadaş hyperx cloud 3 s wireless indirime girmiş dedi 5500e ucuz dedi. hiç hesapta yokken durduk yere 5500 girmiş oldu, 2...
1600 civarıydı aldığımda. Biraz pahalıya almışım gibi ama.. akakçede bakınca fiyatı 1400e hatta 1000e düştüğü oluyormuş. Nasıl oluyorsa
1774822404
fiyat...
Linkini verdiğim şu hoparlörü almayı düşünüyorum ama eğer bu ürüne bu para fazla derseniz, aynı paraya veya 500-600tl fazlaya bundan var derseniz ondan...