3 altta kendi yaptığın yorumla bu kadar çelişmen... Diyecek çok bir şey yok dostum, okumayı öğren ve ironiyi anla. Hatta önce konuyu oku, o zaman belki anlarsın ironiyi.damam ganki emesay'dan ve vatandan uzak duruyorum sen küçük firma dediğin çok makbule geçti bu bilgilendirme
Ya ben zaten 600tl için burda uğraşmıyorum burda anlatmak istediğim bu markalar Alalaen bizimle dalga geçiyor özelikle vatan bilgisayar herkesin bir hakkı var ve o halkları savunmalıkampanya icin aldiysan iade et baska al yapabilecegin bir sey yok
Ya kes yürü işine3 altta kendi yaptığın yorumla bu kadar çelişmen... Diyecek çok bir şey yok dostum, okumayı öğren ve ironiyi anla. Hatta önce konuyu oku, o zaman belki anlarsın ironiyi.
Seni anlıyorum haklısınMerhaba arkadaşlar ayın 18 inde gece saat 2-3 sıralarında vatan bilgisayar dan
1adet kasa
1 âdet anakart
1 adet ise psu aldım
Şimdi buraya kadar her şey normaldi sabah oldu 19 Kasım günü bana kasa ve psu nun faturası geldi ama MSI anakart faturası gelmedi ve o gün msi kampanyasının son günüydü vatan bilgisayarı aradım gün içerisinde gelecek dediler sonra bı 3 saat geçti tam saat 7 de bidaha aradım akşam yedide dediler işte bugün gelemdiyse yarın gelir siz faturanızı atın MSI sizle ilgilenir dediler kabul eder dediler ve bede tamam dedim yazdım bilgilerimi MSI başvuru yolladım ve bugün sonuç geldi ama geçersiz olarak geldi neden çünkü faturası 3 gün geç yazılan anakart tan dolayı MSI yazıyorum bizim alakamız Yok diyor vatan bilgisayara yazıyorum halla MSI yardımcı olur diyor size tavsiyem
Bu iki küçük markadam
@MSI TÜRKİYE
@VATAN Bilgisayar dan
Uzak durun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne yapmalıyım arkadaşlar
Ama bu webe özeldi ben zaten 2 gün önce aldımBununla ilgili bir çok konu açılıyor, böyle sıkıntı yaşamak istemiyorsan ya erken sipariş ver (2-4 gün önce) ya da direkt mağazadan satın al anında faturanı kesiyorlar bu kadar basit.
İşim senin gibi seviyesiz, eğitimsiz ve medeniyetsiz insanları depresyona sokarak toplumdan soyutlaştırmak. Bu şekilde vatana millete yardımcı oluyorum.Ya ben zaten 600tl için burda uğraşmıyorum burda anlatmak istediğim bu markalar Alalaen bizimle dalga geçiyor özelikle vatan bilgisayar herkesin bir hakkı var ve o halkları savunmalı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya kes yürü işine
Aynı kargodanKeşke şubeye gidip oradan fatura isteseydin fatura senin adına kayıtlıysa hemen yazdırırlardı ya da mağaza teslim seçeneğini seçseydin. Sen de böyle bir sorun yaşamazdın.
Benim merak ettiğim şu, tüm ürünler aynı kargodan mı geldi yoksa anakart ayrı kargoyla mı geldi. Ayrı kargoysa eğer arkadaşın dediği gibi mağaza size göndermiştir ve faturasını basıp kutuya eklemişlerdir.
Ya knk tamam medeniyeti senden öğrenecek degilim burda bir seviyesiz varsa oda seni yetiştirenler *İşim senin gibi seviyesiz, eğitimsiz ve medeniyetsiz insanları depresyona sokarak toplumdan soyutlaştırmak. Bu şekilde vatana millete yardımcı oluyorum.
Vatandan niye ürün alınmaz? Merakımdan soruyorum kendi PC mi vatandan aldımVatandan ürün alınmaz zaten dostum. Kısaca kendilerinin yapması gereken şeyi sana itelemişler
Ben kendi yaşadığım olaylardan dolayı diyorum. 3 kere parça aldım üçüde sıkıntılı çıktı ve para iadesi yapmadılar sadece birinde aynı paraya farklı bir şey almamı sağladılar. Bi ara anakart aldım direk bozuk ne değişim ne para iadesi hiç bir şey yapmadılar.Vatandan niye ürün alınmaz? Merakımdan soruyorum kendi PC mi vatandan aldım
Ya indirim vardı arkadaşım benden bir gün önce 18 Kasım'da almıştı banada verdi gazı bende mal gibi gece söyledimVatandan niye ürün alınmaz? Merakımdan soruyorum kendi PC mi vatandan aldım