Girmeden hedefim eğer 2020 gibi bir zorlukta gelseydi 110 TYT ve 72-73 AYT idi. 2-3k hedefliyordum. Beklediğimden zor geldi, 102.5 TYT ve 66.5 AYT yaptım. Bakalım kaç gelecek, hiç bilemiyorum.
CHP reklam kampanyaları çok başarılı, bu seçim iyi geliyorlar. Geçen gün hamburger yerken Ordu milletvekili adayları restorana geldi, esnaf ziyareti yapıyorlardı. Tek müşteri de bendim, tanıştım hepsiyle. İki muhabbet ettik fena değildi
Son sızıntılardan beri başta Heroic olmak üzere espor takımları sürekli Source 2 şakaları yapmaya başladı. Ohnepixel'e veya Gabe Follower'a Source 2 beta key için teşekkür ediyoruz şeklinde troll paylaşımlar yapıyorlar. ESL'in tweetini de benzer bir şey olarak değerlendirmek lazım. Tabii gelmesi...
Bakan olarak nereye kimin geldiği o kadar umrumda değil ki, Ziya da gelse Ahmet de gelse Mehmet de gelse olumlu etkisi olacağını düşünmüyorum.
Ayrıca online eğitim istemek saçmalık. Yüz yüze lise okumak istemiyorsanız açıktan okuyun :pepega: Böyle isteyenlerin çoğu sağlık nedenlerinden dolayı...
Çünkü artış beklenen bir şey, böyle durup dururken 6 TL düşmesi beklenen bir şey değil. Stabil bir şekilde 12'de kalacak mı belli olunca fiyatlara yansır
Aylardır paramı biriktiriyordum, 7000'den iPhone 11 alacaktım. Sonra 8000 oldu, alamadım. Şimdi de 11000 TL olmuş. Ölü Xiaomi'mle 1 yıl daha geçiririm artık. 2 yıl önce çıkmış 500 dolarlık telefonu bile alamıyoruz bu nasıl bir saçmalıktır