Arama sonuçları: *

1. Arthur♛Morgan

🚨 Epstein Davasında Şok Gelişme 🚨

üzülüyorum hocam... 1705558559 Gariban biri olsa 20 sene hapis garantiydi
  2. Arthur♛Morgan

🚨 Epstein Davasında Şok Gelişme 🚨

Bunlar niye her şeye red veriyor, red vermek için millet vekili olmuşlar resmen
  3. Arthur♛Morgan

İsrail Ürünlerini Neden Boykot Ediyorum -İnsan Hakları ve Adalet İçin Bir Duruş

Eğer almak istersen bende bir şey daha var (ariel deterjan)
  4. Arthur♛Morgan

Anlamıyorsun ki, olay terörizm yada müslüman falan değil. Asıl olay masum insanlar kadınlar çocuklar, madem ikisininde terör yapısı olduğunu düşünüyorsun o zaman neden terör diye inandığın bir topluma dolaylı yoldan tüketim yaparak destek oluyorsun? Terör destekçisi misin? Irklara yada inanca...
  5. Arthur♛Morgan

Boykot etmek çok normal değil mi? İsrail dediğimiz devlet yarın gözünü Türkiye'nin doğusuna dikecek o zaman maddi bir şekilde güçlendirdiğimiz o ülkeyle savaaşmak zorunda kalacağız belki de. Kim ne derse desin İsrail yüz yıllar boyunca insanlığa ciddi anlamda zarar vermiş bir topluluktur, sizde...
  6. Arthur♛Morgan

Zebani Efe Müslüman olmuş (!)

Müslüman olduğu videoları o kadar samimiyetsiz ki. Bence prim yapıyor
  7. Arthur♛Morgan

65 Yaş Üstü Toplu Taşıma Ücretli Oluyor

Bence de olmalı. Tamam iyi hoş bunca zaman çalıştın emekli oldun yaşın kemale erdi ama bence bi otobüs parası verebilmeli saygı değer amcalarımız teyzelerimiz
  8. Arthur♛Morgan

AKP 22.Yıl kuruluş yıl dönümü

Umarım son kutlamanız olur
  9. Arthur♛Morgan

Adıyamanlı depremzedeye 4 bin 145 TL elektrik faturası geldi

Eğer bu vatandaştan bu para alınırsa gerçekten yazık, ben bu işin arkasında art niyet ararım
  10. Arthur♛Morgan

Suriyeli biri Fransa'daki parkta 6 küçük çocuğa bıçaklı saldırı gerçekleştirdi

sınır dışı edilir o da türkiyeye gelir
  11. Arthur♛Morgan

Mehmet Şimşek, “Tam Yetkili Hazine ve Maliye Bakanı” olarak kabinede yer alacak.

Kim bu adam bilgisi olan var mı?
  12. Arthur♛Morgan

TELEFONLARDA ÖTV INDIRIMI NE ZAMAN?

Unut onu
  13. Arthur♛Morgan

Suriyeli sığınmacı: Tayyip Erdoğan'a oy vermeyenler Türkiye'den defolsun gitsin

Çok sıkı davranmak lazım, bunlar gidene kadar her kafasını çıkaranı ezeceksin ki korkarak yaşasınlar. Mikrofona kameraya bunu söyleme cesaretinde bulunabiliyorsa çok serbest bırakılmış demek ki. Biraz hard yapmak lazım
  14. Arthur♛Morgan

sizce mevcut iktidar ekonomiyi düzeltebilir mi ?

Düzelteceğini iddia ediyor ama sanmam
  15. Arthur♛Morgan

KK Babala TV ortalık karıştı

Ben baktım adamın twitine öyle bir paylaşım yok
  16. Arthur♛Morgan

KK Babala TV ortalık karıştı

Oğuzhan böyle twit atmaz ya sahte bence
  17. Arthur♛Morgan

Apple, Türkiye’deki ürünlerine %10’a varan zamlar yaptı.

Aynen dostum bi haberim evet....
Top Bottom