Neler Yeni

Adıyamanlı depremzedeye 4 bin 145 TL elektrik faturası geldi

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,060
İsim
göksel yurtcan

The Batman

80+ Silver
1686751022448.png

Kara*

80+ Silver
Kader faturası yeğenim olacak o kadar ee suriyeli kardeşlerimize memleketlerinde cillop gibi evler kuruyoruz bunun bi çıkarı olmalı (!)

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,612
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Eğer bu vatandaştan bu para alınırsa gerçekten yazık, ben bu işin arkasında art niyet ararım

KAANT10X

80+ Bronze
Hocam artık bu tarz konular açmana alıştım o yüzden çok detaya inmeden şunu söyleyeceğim.
Devletin kurumu işini yanlış yapabilir vatandaşın canını sıkabilir ama bunu hükumete bağlamak ne kadar doğru ona bakılırsa ben ve ailemde yıllarca sgk ile sorunlarımız oldu PTT ile defalarca kavga ettik elektrik şirketleri ve gsm operatörlerinden illet ettik fakat burada çalışan memurlar işini yapmıyorsa devletin çokta yapabileceği bir şey yok ama yinede görüyoruz artık resmi kurumlar da sahaya iniyor vatandaşın yanına geliyorlar memurların kendilerini üstün görme donemleride bitti kısacası devlet artık millete hizmet ediyor. Bu vatandaşa yapılan yanlışta en kısa sürede çözülecektir.
Hem sırf bu yüzden hükumet yargılanacaksınız yıllar önceki sgk nin haline bakın da kime oy attiginizi görün

Top Bottom