Arama sonuçları: *

• Users: Banxtre
  • In Gündem
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Banxtre

KYK Mayıs ayı kredi/bursları 25 Nisan'da yatacak

Normal burs işte 850TL ,herkese aynısı yatıyor
  2. Banxtre

KYK Mayıs ayı kredi/bursları 25 Nisan'da yatacak

Olmaz
  3. Banxtre

Burger king zam konusu

İktisat fakültelerinin başlangıç konusudur hamburger üzerinden enflasyon hesabı ,şekil A'daki gibi sizin de dikkatinizi çekmiş.
  4. Banxtre

Türkiye / Günlük Gündem Özeti - 19 Aralık-29 Aralık

Kaynaklarını tek tek belirtseydin en azından gidip detaylı okurduk ama bu şekilde de güzel olmuş eline sağlık.
  5. Banxtre

DONANIM ARŞİVİN AYAKLANMASI

Serbest piyasa ayağına markalar bu durumdan yırtar gibi duruyor. Gönlümüz fiyatların düşmesi yönünde ama böyle bir şey Türkiye Server'ında pek mümkün değil.
  6. Banxtre

Celal Şengör Taciz Skandalı

Demekki neymiş ,okumak her şey değilmiş.
  7. Banxtre

MEB: Vaka Çıkan Sınıf Kapanmayacak

Gezme tozma takılmaya okey okul açılınca tü kaka korona var. Önlem alın maskenize mesafeye dikkat edin iyi beslenin spor yapın gerisini de kafaya takmayın ,okula gitmezseniz sonunuz telefon soran dayılar döner.
  8. Banxtre

KYK yurt başvurusu onaylanan var mı

Bu mesaj daha önceden kyk da kalan için geçerli, yeni başvurulara gelmez ayrica sonuçlar da açıklanmadı
  9. Banxtre

Manavgat'ta büyük yangın!

Manavgattayım an itibari ile gerçekten durum kötü. 2 gündür hava berbat durumda ,yanan yerlerin haddi hesabı yok . O kadar kötü durumdaki ki yukarıdan is yağıyor yanan yerlere uzak olmamıza rağmen . Bu konuda çok net önlem ve bilinç gerekiyor,bu işler böyle Allah'a emanet olmaz. Ormanlar çok...
  10. Banxtre

Türkiye AB'ye GİREMEZ!

Girmesini isterdim ama zor hatta çok çok düşük ihtimal,gerçi ben AB olsam Türkiye'yi AB'ye alır mıyım şüpheli.
  11. Banxtre

Şehinşah Cumhurbaşkanına Hakaretten Tutuklandı

Konu amacı dışından çıkıp üyeler arası kavga ve uygunsuz dile varan tartışma sebebi ile kilitlenmiştir. Üyeler arası aşağılayıcı ve hedef gösteren üyeler konuda olduğu gibi uyarılmıştır.
  12. Banxtre

Türkiye'nin ilk milli F-515 Fırkateyni denize indi!

Vatanımıza milletimize hayırlı ve uğurlu olsun.
  13. Banxtre

Bitcoin Mining elektrik kesintisi yapar mı?

Devasa tesisler varsa belki.
  14. Banxtre

Yeni Gelen Yasaklar!

Arkadaşa serii dambıl verin.
  15. Banxtre

Bir Dönem Daha Kapandı.

Ben hep 20 liralık yaptırım alıyorum . Bilmem
  16. Banxtre

Yere Çizilen Türk Bayrağına Tepki Gösteren Gurbetçi

Vatan kurtarıldı? Bir kere çirkefliği yüzünden Türk insanlara on yargı oluşturdu 2. Olarak herkesin bayrağını çizmiş eger rahatsiz olduysan düzgünce yanındakine ceviri yaptırırken dersin dostum bayrağımızın anlami büyük lutfen yere çizme ama bizim maganda gitsin adamla kavga etsin 3 . Ülkenin...
  17. Banxtre

Koronavirüs sizce büyür mü

Kim bilebilirdi ki dünyayı en az bir yıl etkisi altına alacak... 24 ünde söylesek gulerlerdi
  18. Banxtre

Taksiciler, UBER İçin Yargıtay'a Başvurdu!

Kendini güncellemeyenin işini elinden alırlar. Uber taksi işini bitirir Olan ciddi manada kibar olan ve gariban taksicilere olacak Kurunun yanında yaş da yanacak misali
  19. Banxtre

Yağmur vs insan düşüş hızı

Haklısınız yanlış bir bilgi mevcut dalginliktan yazamamışım Havasız ortam olacak
Top Bottom