Ben başvuru yaptım ama öyle bir mesaj gelmedi.Spor bakanlığı tarafından böyle bir mesak gönderiliyormuş birkaç kişi başvurusunun onaylandığı söyledi, daha dün akşam başvuru yaptık ne ara onaylandı anlamadım. Bu mesajı alan ya da başvurusu onaylanan var mı?
Dostum şimdi çaktım köfteyi.Spor bakanlığı tarafından böyle bir mesaj gönderiliyormuş birkaç kişi başvurusunun onaylandığı söyledi, daha dün akşam başvuru yaptık ne ara onaylandı anlamadım. Bu mesajı alan ya da başvurusu onaylanan var mı?
Merak etme onaylanır yakın zamandaSpor bakanlığı tarafından böyle bir mesaj gönderiliyormuş birkaç kişi başvurusunun onaylandığı söyledi, daha dün akşam başvuru yaptık ne ara onaylandı anlamadım. Bu mesajı alan ya da başvurusu onaylanan var mı?
Bu mesaj daha önceden kyk da kalan için geçerli, yeni başvurulara gelmez ayrica sonuçlar da açıklanmadıSpor bakanlığı tarafından böyle bir mesaj gönderiliyormuş birkaç kişi başvurusunun onaylandığı söyledi, daha dün akşam başvuru yaptık ne ara onaylandı anlamadım. Bu mesajı alan ya da başvurusu onaylanan var mı?
Kardeşim başvuru yaptı, böyle bir mesaj gelmedi.Spor bakanlığı tarafından böyle bir mesaj gönderiliyormuş birkaç kişi başvurusunun onaylandığı söyledi, daha dün akşam başvuru yaptık ne ara onaylandı anlamadım. Bu mesajı alan ya da başvurusu onaylanan var mı?