Neler Yeni

KYK yurt başvurusu onaylanan var mı

alppdemir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Alperen Demiray
Spor bakanlığı tarafından böyle bir mesaj gönderiliyormuş birkaç kişi başvurusunun onaylandığı söyledi, daha dün akşam başvuru yaptık ne ara onaylandı anlamadım. Bu mesajı alan ya da başvurusu onaylanan var mı?

Ekler

• Screenshot_20210907_133405.jpg
    Screenshot_20210907_133405.jpg
    145 KB · Hit: 76

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Spor bakanlığı tarafından böyle bir mesak gönderiliyormuş birkaç kişi başvurusunun onaylandığı söyledi, daha dün akşam başvuru yaptık ne ara onaylandı anlamadım. Bu mesajı alan ya da başvurusu onaylanan var mı?
Ben başvuru yaptım ama öyle bir mesaj gelmedi.

Emrelee

80+
onaylanir kardeslerim zamaninda bizde cok bekledik sıra ama cok sukur o gunler geride kaldi 💡

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Spor bakanlığı tarafından böyle bir mesaj gönderiliyormuş birkaç kişi başvurusunun onaylandığı söyledi, daha dün akşam başvuru yaptık ne ara onaylandı anlamadım. Bu mesajı alan ya da başvurusu onaylanan var mı?
Dostum şimdi çaktım köfteyi.
Onaylanan bir başvuru yok ortada daha, başvuru süreci devam etmekte. Bu mesajı KYK yurtlarına önceden kayıt olanlara atıyorlar.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Merak etme onaylanır yakın zamanda

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Bu mesaj daha önceden kyk da kalan için geçerli, yeni başvurulara gelmez ayrica sonuçlar da açıklanmadı

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Kardeşim başvuru yaptı, böyle bir mesaj gelmedi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,156
Üyeler
165,772
Son üye
vexillator
Top Bottom