Arama sonuçları: *

• Users: DefKot
  • In Gündem
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. DefKot

🗞️ En İyi Haber Kaynağı (Anket)

Sinan enginin gür saçları.
  2. DefKot

Çaykur, çaya ortalama yüzde 43 zam yaptı.

Çeşme suyu için.
  3. DefKot

Türkiye'de OnlyFans'a erişim engeli getirildi

Hayıırrrrr... !
  4. DefKot

NEDEN BAŞARAMADIK ?

İnceye yapılanlar yüzünden yine büyük bir kitle oy kullanmaya gitmez. Sinan Oğana verenlerin de biraz daha çoğunluğu AK Partiye verecek yüksek ihtimalle.
  5. DefKot

14 Mayıs'tan sonra "Başardık!" adlı konular açalım!

Sen evli çoluğu çocuğu olan kaç yaşındaki adama bel altı iftira atarsan bu adamın seçmenleri ya lehine oy atar ya da oy kullanmaya gitmez.
  6. DefKot

Doğru politika ile gayet de alınabilir bir seçimdi yanlış yapılan hamleler, İnceye yapılan saldırılar bu hale getirdi seçimi.
  7. DefKot

Hocam sizin 'Başardık!" adlı konu bi 5 yıl daha bekleyecek gibi sjsgjshdjshkdhd
  8. DefKot

Seçim Sonucu Son Dakika

Dışarıdakiler zenginse sen fakirsen sorun sendedir lafı aile parası ile büyümüş şımarık zengin çocuğu lafı. 1684100506 Sana tavsiyem bu cümleyi sakın sokakta asgari ücrete sabah 8 de uyanmış 12 saat sonra akşam 8 de evine dönen birine kurma.
  9. DefKot

Seçim Sonucu Son Dakika

Hocam siz sanırım dışarıya çok çıkıyorsunuz, en son ne zaman İstanbul da maddi geliri düşük bir semtte gittiniz ? İnsanlar aç hocam aç herkesin hali çok kötü arabasına benzin alamadığı için kapıda duran arabalar mı dersiniz domates soğan almak için pazara giderken kredi kartından para çekenmi...
  10. DefKot

Seçim Sonucu Son Dakika

Hocam en mantıklı yorum yapanlardansınız her yazdığınızı okuyorum/düşünüyorum/katılıyorum.
  11. DefKot

Seçim Günü Olası Olacaklar

Hiç bir şey olmaz.
  12. DefKot

Muharrem İnce adaylıktan çekildi!

Sahte evraklar ile algılar ile yıldırdılar adamı
  13. DefKot

14 Mayısta Oylar Kime?

Adaylıktan çekildi ama hiç kimseyi desteklemiyor.
  14. DefKot

14 Mayısta Oylar Kime?

Yok öyle bir şey. Nerden okudun bunu
  15. DefKot

Seçimi kazanamayacak adaya oy vermek mantıksız mı?

Neye göre oy veriyorsunuz anlamıyorum ideolojisine katıldığın partiye oyunu atarsın, bunun mantıklısı mantıksızı yok. 1683815514 Çok haklısın ama böyle böyle doğru insanlar yok olup gidiyor.
  16. DefKot

Olum noldu lann niye engel atıyonn adam gibi bire birde konuşma başlatım
  17. DefKot

Boş yapma 1683814292 zaten malum parti ne, sinan oğana atacak çoğu kişi
  18. DefKot

Muharrem İnce çekilince Millet ittifakına atacaklar zannediyorlar ben de dahil bir çok kişi sinan oğana AK Partiye atacak
  19. DefKot

Adamı aday diye vatan haini ilan ettiler, hayatında ilk defa oy kullanacak çoluk çocuk oylar bölünüyor diye saçma sapan siyaset yaptılar millet ittifakı hariç başkasına oy atanlara vatan haini muamelesi yaptılar.
  20. DefKot

Az bişey var bu zihniyet başa geldikten sonra o da kalmayacak.
Top Bottom