Neler Yeni

Seçim Günü Olası Olacaklar

onurwiped

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Onur
İlgilendiği Kategoriler
Sosyal Medya, Bilgisayar
Instagram
@9unicornn @onurwires
Steam
onurwiped
Discord
9onur#1305
İzmirde de bugun akp konvoy yaptı Alsancakta. Algı operasyonu ile her yere akp bayrakları astılar yolları bilerek kalabalıklaştırdılar bir kaç insan rabia işareti yapıp korna çalıyordu araçlar ile. Ek olarak polis yolu kesti yeşil yanmasına rağmen ve konvoy karşıda olmasına rağmen. Bulunduğum eshotta biri bayıldı ve ambulans gelemedi indirdiler kadını en sonda millet kendi götürdü.

Masked Sniper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Yusuf Arda Çiftçi
Valla kral texas falan bilmem de milyonlarca suriyelileri afganları boşuna doldurmadılar. Bir çoğu bireysel silahlı bir çoğuda potansiyel saldırgan her şehiri işgal ettiler. İki emire ve paraya bakar
Devletin polisi askeri görevini tarafsız yaparsa emin olun bi halt yapamazlar

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Seçim gecesi normal olmayacak kesin.

rıza baba

80+ Bronze
İzmirde de bugun akp konvoy yaptı Alsancakta. Algı operasyonu ile her yere akp bayrakları astılar yolları bilerek kalabalıklaştırdılar bir kaç insan rabia işareti yapıp korna çalıyordu araçlar ile. Ek olarak polis yolu kesti yeşil yanmasına rağmen ve konvoy karşıda olmasına rağmen. Bulunduğum eshotta biri bayıldı ve ambulans gelemedi indirdiler kadını en sonda millet kendi götürdü.
bende gördüm

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Ben hile hurda bekliyorum yine ama normalde kk önde. Onun dışında sırf sosyal medyada bile kk kazanırsa dışarda şöyle yapcaz fln diyorlar tabi tutuklanmadılar adaletli güzel ülkemde. Büyük ihtimalle sokakta kimse olmicak sokakta olan kk cilerden bi 10 100 arası kişi ölür yaralanır karşılık verilirse olay büyür gibi geliyo :((

Rulep

80+ Gold
chp yenilmeye alışkın yenilirse paşa paşa eve dönerler
akp kaybederse yedirebileceklerini zannetmiyorum umarım tadsızlık çıkmaz

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Hiç bir şey olmaz.

egebaranakk0

80+ Silver
Valla kral texas falan bilmem de milyonlarca suriyelileri afganları boşuna doldurmadılar. Bir çoğu bireysel silahlı bir çoğuda potansiyel saldırgan her şehiri işgal ettiler. İki emire ve paraya bakar
Topunun eline veririm bende bireysel silahliyim raad ol bu ulke ite kopeğe kalmadi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,711
Üyeler
162,048
Son üye
suzanyghz
Top Bottom