Arama sonuçları: *

1. DonanımFikir

CHP ÖN SEÇİM İLE İLGİLİ

Bir şey olmaz. Ön Seçimi örgütleyen sen değilsin. Ceza vermek isteseler bile sana veya oy veren insanlara verilmez diye düşünüyorum.
  2. DonanımFikir

Bilgisayarı şimdi almak mı yoksa 3 ay tatili beklemek mi mantıklı?

Gerekirse Temmuz maaş zammı yapılırsa - Bakan gerekirse yapabiliriz dedi- firmalar daha da zam yapmak zorunda kalacaklar. Bence şuan istediğin fiyat ve özellikte bulursan almanı öneririm.
  3. DonanımFikir

🔴Halk Erdoğan’ın tekrar aday olmasını istemiyor!🔴

Halkın orta ve orta alt gelir düzeyinde olanlar eskisine göre daha net uyanıyor ve sadece ekonominin değersizleşmesine değil adaletin adaletsizliğine eğitimin kalitesizleşmesine çevrenin tahribatına ve sosyal haklın bozulmasını da görüyor. Asgari ücretli ve emekli insanları düşünmedikleri için...
  4. DonanımFikir

🔴 FETHULLAH GÜLEN ÖLDÜ!🔴

Çok şükür. Mekanı Cehennem olmuştur zaten.
  5. DonanımFikir

🟢 CUMHURBAŞKANI MAAŞINA %30 ZAM!

2025 Yeni Cumhurbaşkanlığı Maaşı 238000tl 2024 Şimdiki Asgari Emekli maaş 10500TL İnşallah devletin diğer gerçekten yükünü taşıyan her bireye de adaletli zamlar yapılır. Ara zam da asgari ücretlilere yapılmadı zaten.
  6. DonanımFikir

Şehidin var TÜRKİYE!

Mekanı cennet eylesin.
  7. DonanımFikir

Yapay Zeka Hukuğu bitirebilir mi?

Yapay zeka gelişse bile bi günde dünyayı asla değiştiremez. Bitireceğini sanmam. Hele ki hukuk gibi önemli bir konuda tamamen yapay zekaya güvenilmesi en azından şu zamanda mantıksız olacağından .
  8. DonanımFikir

Ata Emre Akman bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetti.Düşünceleriniz neler?

Öncelikle mekanı cennet olsun gencin. Ayrıca suçluların ahiret korkusu da olmadığı için ülkemizde verilen cezalar da yetersiz olduğu için malesef canı istediği zaman suç işleyebiliyor. Keşke bu tarz olaylar hiç olmasa.
  9. DonanımFikir

Oha Diyorum Yayın Hayatını Sonlandırıyor :(

Eskiden hayatsız gibi videoları izlerdim, bazı serileri defalarca bile izlemişimdir. Üzdü ama zaten çektiği videolar eskisi gibi değil ve asla olmayacak gibi..
  10. DonanımFikir

SON DAKİKA ! Van'a Terörü Destekleyen Başkan Geçti !

Doğru karar olsa da demokrasiye aykırı ama suçu olan birisini YSK onaylaması da bi garip. Hiç seçime girmesine müsade edilmemeliydi.
  11. DonanımFikir

Yerel Seçimlerde Oy Kullanmadım. (GÜNCEL)

Burayı sadece teknoloji konuları için kullanan yokki, sohbet muhabbet veya farklı konuları belirtmek isteyen insanlar da var. Zaten forumların amacı da budur.
  12. DonanımFikir

Yerel Seçimlerde Oy Kullanmadım. (GÜNCEL)

Samsun Büyükşehirde oy versen de vermesen de zaten %99 AKP kazanıyor zaten. Bence ceza da yazmazlar , o kadar insan arasında seni tespit edip cezai işlemleri başlatacaklar da uğraşmazlar yani.
  13. DonanımFikir

Erdoğan'ın Ankara mitinginde "İsrail ile ticareti kes" pankartını açanlar gözaltına alındı

Dostluk başka , alışveriş başka misali.. Bu sözü anlayan anladı bu konu için. Zaten serbest bırakılırlar da saçma olmuş. Ayrıca pankartı açanlar kullandığı deterjanından abur-cuburuna kadar İsrail'i destekleyen firmalar olduğunu da bilmiyorlardır.
  14. DonanımFikir

Diyanet’in Ocak ayında yaptığı harcama 10 milyar TL’ye dayanmış

Bir müslüman olarak , şunu merak ediyorum bu konu için: 10 Milyar az para değil. Camide veya mescitte bir sorun olduğunda bile namaza gelen cemaatten para isteniyor. Diyanet'e gelen bu kadar para nereye gidiyor acaba?
  15. DonanımFikir

Yerel seçimlerde hangi partiye destek vermeyi düşünüyorsunuz

Partiden daha çok adaylar önemli, neticede o aday kazanırsa o bölgeyi kalkındıracak. Akp veya CHP arasında kaldım biraz daha adayları araştıracağım.Neler yapmışlar, ne gibi halka geçmişte faydaları dokunmuş. Millete efendilik taslayan değil gerçekten milletine hizmet edenlere oy verin...
  16. DonanımFikir

israili savunan türklere küfür eden yayıncı

İkisi de bana kalırsa suçlu hem İsrail hem Filistin. Yayıncı adam tabii ki görüşünü dile getirebilir lakin bu kadar kaba dil olmamalı , kendi ırkına da küfür etmesini anlayamadım.
  17. DonanımFikir

Bu saçma kanalın nasıl bu kadar abonesi var

Zaten hitap ettiği kitle çocuklar ve bebekler. Yabancı başlık ve içerikle yaptığı sürece bi de videoda bol bol şakalar veya para harcanmışsa izleniyor malesef. Youtube böyle bir yere dönüştü diyebilriz.
  18. DonanımFikir

319 milletvekili kişi başı 149.000 ₺ yi çatır çatır harcadı!

2 Tanesi zaten parti başkanları , bir şekilde parasal olarak sorunda olduklarını düşünmüyorum. Diğer ikisine de helal olsun diyorum bu konuda. Alın teri ile yıllarca asgari ücret ile çalışanların haklarını - bence - savunmadıkları gibi paraları dediğin gibi çatır çatır yedi çoğu milletvekili.
  19. DonanımFikir

65 Yaş Üstü Toplu Taşıma Ücretli Oluyor

Bence doğru karar , lakin gerçekten yaşlılar arasında maddi durumu az olanlar belirlenip onlara ücretsiz yapılmaya devam edilebilir.
  20. DonanımFikir

Tevfik Göksu yaptığı hareketle tepki çekti!

İşin akıl almaz tarafı da orada kılması. Namaz kılınacak ortamın özellikle temiz olması önerilirken böyle şov kokan hareketler yapması terbiyesizliktir. İllaki yakınlarda cami veya mescit vardır diye düşünüyorum. Yine de bu ülkede böyle davranarak ünlenenleri de malesef biliyoruz. Jelibon...
Geri