Akp ye karşıyım fakat ülkemi teröriste vermek istemem. doğru bi kararAlıntıyı görüntüle
Van'da kazanan şahış PKK destekçisi çıkmış, AKP ye verdiler belediyeyi düşünceleriniz nedir?
Sizce Demokrasiye PKK karıştırılmalımı yoksa doğru karar mı ?
Bende orayı sorguluyorum, iftira değil kanıtlanmış adam ağzıyla söylüyor PKK nin tükürüğü olamazsınız mı ne diyor videoda.Olayın mantığı nedir ? Ysk da belediye Başkan adayı olma yetisine sahipken mazbata almak için acaba niçin şartları sağlamıyor ? Sistemin bir açığı mı var yoksa mantıksız bir genelgeye mi sahip ysk
Ya da bile bile zorla mı yapıldı bu olay ben anlamadım , lâkin bir gariplik olduğu kesin bence
Açıkla ilgisi var da yok da diyebiliriz aday olması anayasaya uygun ve şartları sağlıyor ama aynı zamanda seçim yargısı hakkında açılan bir soruşturma nedeniyle mazbata vermeyebilir. Bununla ilgili sanırsam TCK 53 de detaylar var yani ilk etapta aday olması kanunlara ve anayasaya uygun.Olayın mantığı nedir ? Ysk da belediye Başkan adayı olma yetisine sahipken mazbata almak için acaba niçin şartları sağlamıyor ? Sistemin bir açığı mı var yoksa mantıksız bir genelgeye mi sahip ysk
Ya da bile bile zorla mı yapıldı bu olay ben anlamadım , lâkin bir gariplik olduğu kesin bence
Aday olduktan sonra mı dava açıldı acabaBende orayı sorguluyorum, iftira değil kanıtlanmış adam ağzıyla söylüyor PKK nin tükürüğü olamazsınız mı ne diyor videoda.
Hatta Can Atalay 8 senelik hapis cezası varken mv adayı oldu sonra durdurma istedi verilmediAçıkla ilgisi var da yok da diyebiliriz aday olması anayasaya uygun ve şartları sağlıyor ama aynı zamanda seçim yargısı hakkında açılan bir soruşturma nedeniyle mazbata vermeyebilir. Bununla ilgili sanırsam TCK 53 de detaylar var yani ilk etapta aday olması kanunlara ve anayasaya uygun.
Ama en son Can Atalay olayında olduğu gibi yargı sisteminin eksikliği sebebiyle ortalık karışıyor. Bunu ilk kez değil defalarca yaşadık. Hakkında özel suçlar(terör,rüşvet vb.) olan ve soruşturma ya da kovuşturma aşamasında olan kişilerin yetkileri geri alınabiliyor.