Arama sonuçları: *

• Users: EKRHN
  • In Gündem
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. EKRHN

Süleyman Soylu: Suriyeliler bizim kardeşlerimiz onları ölüme gönderemeyiz

ABD oradan petrol alıyor sömürüyor orayı ve tüm dünya farkında peki ya biz? onu da bir tek sen biliyorsun galiba
  2. EKRHN

Sizce 2. turu kim kazanır?

Kardeşim senin desteklediğin Erdoğanın yanında ki Hizbullahın partisi Hüdapar farklı bir şey mi onların şartlarına da baksana bir ülke bir iç savaşa sürükleniyor ama senin gibi ahlak yoksunu troller yüzünden elimizden bir şey gelmiyor biz ATATÜRK çocuğuyuz bu ülkeyi de ne tayyibe ne onun...
  3. EKRHN

Süleyman Soylu: Suriyeliler bizim kardeşlerimiz onları ölüme gönderemeyiz

Olum sen sıkıntılımısın senin kardeşlerimiz dediğin araplar bizim ülkemizde bizim ablamıza kardeşlerimizi taciz ediyor kendi ülkesi için savaşmayan adamdan ne hayır gelir sözde müslüman ülkeler islama göre vatanı için şehit olanlar cennetliktir madem müslümanlar neden şehit olmuyorlar o zaman...
  4. EKRHN

Avrupa'nın En Büyük Kağıt Fabrikası Yıl Sonunda Hizmete Geçecek

Hocam size katılıyorum ben biraz demek istediklerimi de yanlış anlattım o zaman şöyle diyim şu anda rte nin yaptığı her şey kötü değil ama daha iyisini ve daha fazlasını yapması lazım bence cb değişmeli kendi şahsi fikrim böyle ama sizin fikirlerinize de sonsuz saygı duyuyorum.
  5. EKRHN

Kılıçdaroğlunun rte den farklı bir şey yapacağını zannetmiyorum o yüzden oy vermem.
  6. EKRHN

Kılıçdaroğluna oy vermem bunu da söyleyeyim. Ayrıca neden güldün? RTE nin bu millete çektirdiği eziyetler yeter artık yeni bir kan gerekiyor ülkeye.
  7. EKRHN

İyi yaptıkları şeyleri de övmek gerekiyor tebrik ediyorum gerçekten ülkemiz için güzel oldu ama kusura bakmayın artık gideceksiniz yeter bu milletin sizden çektikleri.
  8. EKRHN

Turkovac Alfa ve Delta'ya karşı %100 koruyucu

Kaynak A haber. 1640364435 Herhalde covid bittikten sonra görürüz aşıyı.
  9. EKRHN

TOGG, bataryası yerli olarak üretilecek!

Hocam arkalarında büyük şirketler var diye biliyorum isteseler kat kat daha hızlı şekilde yapabilirler.
  10. EKRHN

Arkadaşında dediği gibi seçimlere yetiştirmeye çalıyorlar ve gayet te yavaş yapıyorlar.
  11. EKRHN

Hocam onu biliyorum demek istediğim biraz daha hızlı olmalılar.
  12. EKRHN

Peki araba ne zaman çıkacak kaç yıl önce duyurdular daha fabrikası bile bitmedi.
  13. EKRHN

İntihar etmek istiyorum [eski]

Senin kafanı s..
  14. EKRHN

AKP Milletvekili Demirbağ: Domatesi 2 kilo yerine 2 tane alırız!

Bana istediğin kadar koyun diyebilirsin ama bana RTE yi savunamazsın. Evet dürüst olayım bende yeni gelecek c.b. nin ülkeyi şaha kaldıracağını düşünmüyorum ama bu kadar kötü yönetmez yani Oraya beyin yoksunu bir şahısı bile koysan aynı şekilde yönetirdi ülkeyi. 1637684207 Yapılan yardım...
  15. EKRHN

İyi tamam o zaman malum şahıs ülkeden para çalmaya devam etsin biz de onu enayi bir millet olduğumuz için alkışlayıp tebrik edelim.
  16. EKRHN

Soruna cevap verdim ya işte ülkeden para çalmıyor 128Milyar doları cebine indirmiyor.
  17. EKRHN

Ben takım tutar gibi parti tutmuyorum.
  18. EKRHN

Ülkenin Parasını Çalmamak. Bence gayet yeterli bir icraat. 1637683824 Max akp li koyun zekası.
  19. EKRHN

Yere para düşürünce parayı yerden alana kadar o para nın değeri düşüyor biz böyle bir ülkede yaşıyoruz ve sen hala gelmiş ne diyorsun Ayrıca ülkeyi RTE gibi birisi yönetince de insan ekonomist olmak zorunda kalıyor kusura bakma.
  20. EKRHN

65 yaş üstü dayılardan birimisin? Yoksa RTE nin yancı yalakalarından mı? Ya da beyin yoksunu bir şahıs mısın hangisi?
Geri