Arama sonuçları: *

1. EmreErkanAydın

Onlyfans'in Türkiye'de yasaklanması için CİMER'e şikayet kampanyası başlatıldı

LGBT diye sürekli laf ediyorlar ama üçlü yapıyorlar
  2. EmreErkanAydın

🚨 SELAHATTİN DEMİRTAŞ AKTİF SİYASETİ BIRAKTI!

adam baktı çıkamıyor siyaseti bıraktı qeqw
  3. EmreErkanAydın

Sinan Oğan şu an neden önemli bir konumda?

Sinan oğanı istemelerinin sebebi oyları ve mhp-akp gibi partilerden seçmen çekebilmesi sinan oğan milliyetçi olduğu için kk ve rte sevmiyenler onu destekliyor bu destekleyen insanlar 2 turda sinan oğanın destekliyeceği kişi için sandığa gideceklerse bir menfat olması gerek Bakanlık veya...
  4. EmreErkanAydın

Millet ittifakının kazanma oranı yükselecek mhp ve akp ye oy veren bir çok kişi sinan oğan için sandıkta chp ye verecek insanlar değişim istiyor ama kk pek cazip gelmiyor sinan oğanla bu değişecek ve baya bir oy alacak millet ittifakı tabi yapılan propagandalara göre değişir iyi yaparlarsa...
  5. EmreErkanAydın

Evet ama bakanlık veya cb yardımcılığı gibi istekleri de mevcut millet ittifakı sıcak bakıyor ama cumhurun o kadar da umrunda değil kitlesi sinan oğanı cumhur başkanı yardımcılığında veya bir bakan olarak görmek istediği için gidecek o sandığa zaten yoksa kitlesini çekmek çok zor
  6. EmreErkanAydın

Şu anda pazarlık yapıyor 2 tarafla da ama %90 millet ittifakının yanında yer alacak cumhur ittifakı Mülteci-Hudapar ve anayasanın ilk 4 maddesine sıcak bakmıyor sinan oğanın oyu de 2.5m kişilik bir oya sahip bunların 1.5m kişisi sandıkta chp ye verse birazda kararsızlardan gelse kazanma oranı...
  7. EmreErkanAydın

Son 3 gün!!! Siz kime oy veriyorsunuz?

Kemal Kılıçdaroğlu
  8. EmreErkanAydın

İstanbul - Beyoğlu İstiklal Caddesinde Patlama

milyonlarca ne üdüğü belirsiz insan girdi ülkeye hala terörle mücadele ediyoruz deniliyor
  9. EmreErkanAydın

Erdoğan'dan sosyal konut talimatı: "Sayıyı 1 milyona çıkartın"

2023 de vergileri sıfırlayacağız deseler yine de inanırım seçimi kaybetmemek için her şeyi yapacaklar
  10. EmreErkanAydın

ÖSYM Kılavuz Anlaşılmazlığı

Vallaha sana uygun olan bölüme gitmen lazım ben ayt den verecem tercih tyt bulşmıyacam 6 doğru yapanın zaten yerleştirmesi 200 bölümlere bakmadan sırf okumak için gitme işkence çekersin 1658866783 Bende bilmediğim için böyle söyledim bilsem 4-5 yıl mezuna kalan kişilere sordum herkes araştır...
  11. EmreErkanAydın

İnşallah ya 600 bine girdim adam akıllı bir yer gelmiyor düzeltilir bence mezara girmesi gereken insanlar sınava girdiği için sıralama acayip arttı
  12. EmreErkanAydın

Sıralamayı düzeltirler bence ya geçen senelere göre çok fazla kayıt yaptıran oldu bu sene
Top Bottom