Neler Yeni

🚨 SELAHATTİN DEMİRTAŞ AKTİF SİYASETİ BIRAKTI!

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,056
İsim
Burak Karadağ

Selahattin Demirtaş: Aktif siyaseti bırakıyorum​

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, aktif politikayı bıraktığını duyurdu. Demirtaş yaptığı paylaşımda "Ben kendi adıma, halkımıza layık bir politika ortaya koyamadığımız için içtenlikle özür diliyorum. Pratikteki çabalarımla bu eksiklikleri giderme sözü veriyorum. Özgür günlerde görüşebilmek dileğiyle" ifadelerini kullandı.

YARIN YAYINLANACAK RÖPORTAJDAN DETAYLAR VERDİ​

Demirtaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Merhabalar. Yarın Artı Gerçek'te yayımlanacak röportajımdan iki paragrafı sizlerle paylaşıyorum: 'Ben kendi adıma, halkımıza layık bir politika ortaya koyamadığımız için içtenlikle özür diliyorum. Pratikteki çabalarımla bu eksiklikleri giderme sözü veriyorum.

"ÖZGÜR GÜNLERDE GÖRÜŞEBİLMEK DİLEĞİYLE"​

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,524
İsim
Mert Metshi
FuA0gAZXwAEv3-E.jpg

ozurdilerim

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Selahattin Demirtaş: Aktif siyaseti bırakıyorum​

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, aktif politikayı bıraktığını duyurdu. Demirtaş yaptığı paylaşımda "Ben kendi adıma, halkımıza layık bir politika ortaya koyamadığımız için içtenlikle özür diliyorum. Pratikteki çabalarımla bu eksiklikleri giderme sözü veriyorum. Özgür günlerde görüşebilmek dileğiyle" ifadelerini kullandı.

YARIN YAYINLANACAK RÖPORTAJDAN DETAYLAR VERDİ​

Demirtaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Merhabalar. Yarın Artı Gerçek'te yayımlanacak röportajımdan iki paragrafı sizlerle paylaşıyorum: 'Ben kendi adıma, halkımıza layık bir politika ortaya koyamadığımız için içtenlikle özür diliyorum. Pratikteki çabalarımla bu eksiklikleri giderme sözü veriyorum.

"ÖZGÜR GÜNLERDE GÖRÜŞEBİLMEK DİLEĞİYLE"​

FOGKRPVLFLSSMVLRĞHLTKVYPHPGLE
Baktı "çıkamıyorum en iyisi verim istifayı" demiştir bırakmıştır
Kaybımız 0

Özgür demirtaş sad edit😃😃😃

EFEMERTMİRAÇ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
efemertmiraç
Kemal gelseydi salacaktı.
5 sene daha içerde kalcağı kesinleşti.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,200
İsim
a l p e r
Tayip olduğu sürece zor bana kalsa hiç çıkmasın o delikten.

Bize katılacaksınız diyen kim ???

Çıkaramayacağını kendi de biliyor. Bu açıklamadan sonra ne dedğini dinlemediğin için böyle boş boş konuş bremin.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Çıkaramayacağını kendi de biliyor. Bu açıklamadan sonra ne dedğini dinlemediğin için böyle boş boş konuş bremin.
Biliyorsa bu lafı niye söylüyor ?
Bu eşek yüzünden seçimi kaybettik zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,599
Üyeler
162,838
Son üye
dufapu88
Top Bottom