Arama sonuçları: *

1. Flushixy

YKS2023 Sınavınız nasıl geçtti

Fizik yorumdan ziyade bilgiye dayalıydı kimya ve biyolojiyi yüzeysel olarak çalışan biri yapabilirdi, matematik bakkal matematiğiyle bile çözülebilecek ayardaydı tek sorun süre yönetimiydi. Genel olarak türkçede fazla zaman harcandığı için matematik sorularına zaman ayıramayanlar çözememiştir...
  2. Flushixy

YKS2023 Sınavınız nasıl geçtti

Öylesine konuları unuttum mu diye bakmaya girmiştim, bence tyt kolaydı ayt mat ve biyoloji dediğiniz gibi zorladı onun dışında iyi bi sınavdı diye düşünüyorum
  3. Flushixy

Ekonomik zorluklar nedeniyle bir vatandaş daha intihar etti

Sorun olmaktan kalktı çünkü artık Türkiye tamamen yoksul.
  4. Flushixy

Kısıtlama Boyunca Alkol Satışı Olmayacak!

Yasak kalktı relax.
  5. Flushixy

Whatsapp'a rakip uygulama

Tutmaz, Signal, Telegram vs. varken senin çıkaracağın uygulamayı kullanmaları için güzel reklam parası bayılman + sunucularının sağlam olması gerek 5-10 bin TL'ye yapılacak şeyler değil :D
  6. Flushixy

Berat Albayrak İstifa Etti Hemen Sevinme

ironi yapmıştım ama neyse :/
  7. Flushixy

Berat Albayrak İstifa Etti Hemen Sevinme

Yetki mi ne yetkisi :d
  8. Flushixy

Temaslıyım Ama Testim Negatif Çıktı Karantinadan Nasıl Çıkarım?

Dediğim gibi 112'yi arayıp sorsan daha mantıklı olur
  9. Flushixy

Temaslıyım Ama Testim Negatif Çıktı Karantinadan Nasıl Çıkarım?

Bende temaslıydım negatif çıktı, karantina başladı 1 gün sonra bitirildi. Nasıl bi sistem var çözemedim ama 112'yi arayıp bilgi alabilirsin.
  10. Flushixy

Sosyal Medyanın yasaklanması gündemde!

Diğer konuyada yazmıştım bunada yazayım. 380 Bin dislike alınca ben olsam bende böyle yapardım. Burada şaşırlacak bir şey yok, sözde özgür bir ülkeyiz. Düşünce özgürlüğümüz yok. Doğru konuşanları susturuyorlar. Karşı çıkanı susturuyorlar. Yapacak hiçbir şey yok. Getirirler yine bir vergi...
  11. Flushixy

Cumhurbaşkanı Sosyal Medyanın Kapatılmasını İstiyor.

Nefes alma vergiside bekliyoruz. 80+ Milyon insanız sonuçta herkes aynı nefesi alacak diye bir şey yok paran yoksa almayacaksın abi (!)
  12. Flushixy

Cumhurbaşkanı Sosyal Medyanın Kapatılmasını İstiyor.

380 Bin dislike alınca ben olsam bende böyle yapardım. Burada şaşırlacak bir şey yok, sözde özgür bir ülkeyiz. Düşünce özgürlüğümüz yok. Doğru konuşanları susturuyorlar. Karşı çıkanı susturuyorlar. Yapacak hiçbir şey yok.
  13. Flushixy

Sorumluluk Sınavları 22-30 Haziranda!

Edebiyata girmen gerekecek galiba.
  14. Flushixy

Sorumluluk Sınavları 22-30 Haziranda!

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından illere gönderilen yazıya göre, tüm derslerden başarılı olan öğrenciler ile başarısız dersleri bulunanlardan yıl sonu başarı puanı en az 50 olan öğrenciler sınıfını doğrudan geçecek. Alt sınıflar da dahil, başarısız ders sayısı...
  15. Flushixy

5.3 Büyüklüğünde Deprem

Malatya'da 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. (Çok kötü sallandık, millet sokağa çıktı yine.)
  16. Flushixy

6-7 Haziran'da sokağa çıkma yasağı

Valla benimde yaşadığım şehirde sözde maskesiz sokağa çıkmak yasak. Ama uyan %40'lık bilinçli kesim.
  17. Flushixy

6-7 Haziran'da sokağa çıkma yasağı

Olmayan illerde yayılmıyor galiba.
  18. Flushixy

Covid-19 Salgınında Nasıl Seyahat Edilebilir?

Ailen yanında olduğu sürece istediğin yere seyahet edebiliyorsun, Ancak tek yapacaksan 18 yaş altı olduğun için izin belgesi muhabbeti senin içinde geçerli mi bilmiyorum
  19. Flushixy

Çorum'da çiftçi tarlasında göktaşı buldu

Ben olsam bende satmam, bildiğim kadarıyla bu göktaşlarının koleksiyonunu yapan insanlar var ileride büyük fiyatlara satılabilir :D
  20. Flushixy

Çorum'da çiftçi tarlasında göktaşı buldu

Hayatı kurtuldu adamın :D
Top Bottom