Covid-19 Salgınında Nasıl Seyahat Edilebilir?

Rennes

80+ Gold
Reaksiyon skoru
12,138
Arkadaşlar merhaba ben kimlikte 16.08.2005 doğumluyum (normolde 04'lüyüm.) ve seyahat etmek istiyorum. Nasıl edebilirim, ne zaman edebilirim?

edemezsin korona bitince anca. yasak var. ama market falansa izin verirler gibi

karakolda gidip izin alabilirsin yada baban falan bir işyerinde çalışıyorsa patronundan seyahat belgesi çıkartırmasını isteyebilirsin 2. seçeneği benim bir arkadaş yapmıştı günün güzel geçsin.

karakolda gidip izin alabilirsin yada baban falan bir işyerinde çalışıyorsa patronundan seyahat belgesi çıkartırmasını isteyebilirsin 2. seçeneği benim bir arkadaş yapmıştı günün güzel geçsin.
2.seçenek tam olaraka nasıl oluyor acaba? Babam alırsa ben de gidebiliyor muyum? Babam bu arada bir yere gitmek istemiyor.

Arkadaşlar merhaba ben kimlikte 16.08.2005 doğumluyum (normolde 04'lüyüm.) ve seyahat etmek istiyorum. Nasıl edebilirim, ne zaman edebilirim?
Yurtiçinde HES uygulamasından kod alınıp öyle seyahat işlemleri gerçekleşecekti diye biliyorum ayrıca yurtdışında ailen yanında ise sıkıntı yok.

Ailen yanında olduğu sürece istediğin yere seyahet edebiliyorsun, Ancak tek yapacaksan 18 yaş altı olduğun için izin belgesi muhabbeti senin içinde geçerli mi bilmiyorum

Yurtiçinde HES uygulamasından kod alınıp öyle seyahat işlemleri gerçekleşecekti diye biliyorum ayrıca yurtdışında ailen yanında ise sıkıntı yok.
Ben 18 yaş altıyım yine de gidebiliyor muyum yani?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ailen yanında olduğu sürece istediğin yere seyahet edebiliyorsun, Ancak tek yapacaksan 18 yaş altı olduğun için izin belgesi muhabbeti senin içinde geçerli mi bilmiyoruk
İnşallah vardır öyle bir şey acaba şimdi karakolu arasam bilgi verirler mi?

Ben 18 yaş altıyım yine de gidebiliyor muyum yani?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnşallah vardır öyle bir şey acaba şimdi karakolu arasam bilgi verirler mi?
Yasak kalktıktan sonra evet.

Geri