Youtube Ders Anlatım Videosu Nasıl Çekerim?

hocam konuyu hortlatıyorum ama :) grafik tablet sipariş edicem Wacom ve Veikkdiye markalar var. var mı bilginiz bu markalar hakkında?
daha önce kullanadım deco kullandım önerebileceğim şuanlık bu var

çok iyiymiş baktım da çok pahalılar anca ilerleyen seviyelerde
evet istersen direk tablet alabilirsin bir de tablet kalemi yine işine yarar hem pc ye gerek kalmaz extradan

evet istersen direk tablet alabilirsin bir de tablet kalemi yine işine yarar hem pc ye gerek kalmaz extradan
Samsung tab s9 fe düşünüyorum. bu iş için iş görür mü sizce?
@index2i açtınız mı hocam kanalı? Ya buraya ya da özelden yazın abone olayım 1 abone 1 abonedir 😂
henüz açmadım çünkü kendi konu anlatım pdf'lerimi oluşturmakla uğraşıyorum hala onlar hazır olunca başlayacağım

Samsung tab s9 fe düşünüyorum. bu iş için iş görür mü sizce?

henüz açmadım çünkü kendi konu anlatım pdf'lerimi oluşturmakla uğraşıyorum hala onlar hazır olunca başlayacağım
tabet iş görür ancak bütcniz artıyorsa birazdaha ileriye dönük birşeyler bakabilirsiniz 8 gb rami snapdragon işlemcili bir model mesela.

tabet iş görür ancak bütcniz artıyorsa birazdaha ileriye dönük birşeyler bakabilirsiniz 8 gb rami snapdragon işlemcili bir model mesela.
bu da 8 ram exynos işlemci de fena değil bi snapdragon olmasa da sonucta sadece grafik tablet gibi kullanacagım. kaydı falan pcden yapacagım obsden

Hoca en basiti fatih kalem. Marker olarak kullanabileceğin en basiti budur.

Geri