Öneri 1.8 hibrit coralla nasıl ?

Reaksiyon skoru
715
Merhaba arkadaşlar 1.8 hibrit corolla nasıl bir araç ve hibrit araçların mantığı nedir onu öğrenmek istiyorum sizce güzelmi birde bu hibrit araçların ömrü ne kadar o aküyü pilin ömrü ne kadar gidiyor değişmesi gerektiği zaman ne kadar masraflı yardımcı olabilirmisiniz birde aklıma takıldı elektrikli araçlarda kullanılan aküyü biliyoruz üretimi ve yok olması vs. Hibrit araçlar çevre için daha sağlıklı değilmi acaba şimdiden teşekkürler

Güzel araba, tam şehir içi suyunu benzini koy çalıştır. 80k km kullandık. Ortalama tüketim 4.5 civarı bir şeydi. Çevreye zararlıysa da çok takmayın bu vergilerle alabildiğiniz en iyi arabayı alıp geçiniz.

Güzel araba, tam şehir içi suyunu benzini koy çalıştır. 80k km kullandık. Ortalama tüketim 4.5 civarı bir şeydi. Çevreye zararlıysa da çok takmayın bu vergilerle alabildiğiniz en iyi arabayı alıp geçiniz.
1.6 Visonda baktım da yine biraz yakio onlarda

Vergisi hariç hiç yüksek masrafı olmayan bir araç. Al uzun seneler bin. Yakıt az sorun az konforlu güzel araç. Aküleri kolay kolay değişmez. Kullanan arkadaşa da sor bakım harici masraf açmaz bu araba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,959
Üyeler
183,926
Son üye
utkuwxe
Geri