Arama sonuçları: *

1. Furkan SıRR

3.Dünya savaşı ile ilgili Beyin Fırtınası yapmak?!

Peygamber efendimiz sav. Fırat ve Dicle nehirlerinde çok büyük savaşlar olacağını hadislerle soylemistir.
  2. Furkan SıRR

🚨🚨🚨 | UKRAYNA vs RUSYA | Ateşkes bozuldu

Bize bulaşmasınlar da naparlarsa yapsınlar
  3. Furkan SıRR

EY Ahali VAKA 39K Olmuştur

Bu daha başlangıç Allah korusun daha da artacak. Hala okulları kapatmıyorlar tedbir almıyorlar. Kendi ayağımıza sıkıyoruz ve sürekli kısır döngü içindeyiz
  4. Furkan SıRR

Türkiyede feminizm: boş iş

(!)
  5. Furkan SıRR

Ziya Selçuk istifa mı etti?

Yüzü yok ki
  6. Furkan SıRR

Van da okullar 10 gün tatil

Resmi açıklama fakat bende bilmiyorum
  7. Furkan SıRR

Van da okullar 10 gün tatil

Van'da yaşayan varsa bilgisi olsun Van'da okullar 10 gün tatil nedeni belli değil. Ve az riskli olduğu halde ertelendi. Umarım bizim oturduğumuz yerde de ertelenir.
  8. Furkan SıRR

1 günde 3k vaka artışı

hocam cidden mi? Tüm ileerde 8 marta ertelendi yapmaya hakları yok
  9. Furkan SıRR

1 günde 3k vaka artışı

Arkadaşlar herkese merhabalar. Malum vakalar hala azalmadı ve bunu bile bile neden normalleşmeye gidiyoruz? 2gün önce vaka 9k iken dün 12k (11.800). Tahminim 1 hafta sonra yine kısıtlama gelir fakat anlamadığım nokta şu. Ben sınava gircek kişilerdenim. Bu hafta sınav başlayacaktı ve Ziya...
  10. Furkan SıRR

Çok yüksek riskli şehirlerimiz!

Bilmeyenler gördü ellerine sağlık
  11. Furkan SıRR

Sınavlar ertelenmez diyenlere gelsin

Evt bı gün olucak ona lafım yok en azından ortalık sakinlessin vakalar azalsin
  12. Furkan SıRR

Öğrencinin halinden bı tek öğrenci anlarmis bunu şimdi daha iyi anlıyorum. Ayrıca boş boş dolanmiyorum. Düzenli olarak ders çalışıyorum sağlığımızı düşünüyorum ve ayriyaten imkanı olmayanlar var bu kadar bencil olmayın 1614419784 Nedense 14 yasinda lise başlamıyor
  13. Furkan SıRR

Teşekkürler dostum seninde yolun açık olsun 1614419584 Akillandim hocam
  14. Furkan SıRR

1 günde olsa ertelendi pazartesi devamı gelir 1614419376 dediğim gibi bugünden itibaren adam gibi çalışcam ona seviniyorum
  15. Furkan SıRR

hyr bi çok ilde var 1614419279 hyr ben sadece bunu buldum bu hocanın atıığı bi çok ilde iptal
  16. Furkan SıRR

Sende galiba insanları düşünmeyen sağlığı düşünmeyen ve sınavı olmayan birisin
  17. Furkan SıRR

Sınavlar iptal olmayacak umitlenmeyin. Yeter evde yatıyorsunuz. Ohh gidin sınav olun diyen kardeşlerim sesiniz çıkmıyor. Bu sizlere gelsin
  18. Furkan SıRR

Telafi sınavları ertelendi !

Sınavlar iptal olmaz diyenlere gelsin
  19. Furkan SıRR

Okul hakkında Kayseri valiliği açıklama yapmış bu ne demek?

Sınavlar 2 marta ertelendi pazartesi karar çıkacak ertelenme ihtimali yüksek
  20. Furkan SıRR

Sınavlar ile alakalı

ayn öyle
Top Bottom