Excator23cm
80+ Gold
3. dünya savaşı ile ilgili ortaya bir fikir atın ya da birçok fikir atalım mantıklıysa devamını getirelim yanlışsa tez'i çürütelim.
Bence hem siber alanda hemde uzayda olacak ülkeler birbirlerinin uydularını yok etip radarlarını etkisiz hale getirmek isteyecekler.Yakın zamanda olacağını düşünmüyorum. Hiçbir ülke istemez bunu.
Ayrıca olduğu zaman da daha çok siber saldırılarla olur diye düşünüyorum falan işte, ben dizi izlemeye gidiyom hadi bb
Şu an için olasılıklar dahilindde değil bence.Su için çıkacaktır.
Neden ki?Şu an için olasılıklar dahilindde değil bence.
Peygamber efendimiz sav. Fırat ve Dicle nehirlerinde çok büyük savaşlar olacağını hadislerle soylemistir.3. dünya savaşı ile ilgili ortaya bir fikir atın ya da birçok fikir atalım mantıklıysa devamını getirelim yanlışsa tez'i çürütelim.
3. dünya savaşı olmaz kardeş artık ülkeler bu duruma giremez yapamazda çünkü hiçbir ülke istemiyor ve kayıb çok olması gibi durumdan yapamazlar3. dünya savaşı ile ilgili ortaya bir fikir atın ya da birçok fikir atalım mantıklıysa devamını getirelim yanlışsa tez'i çürütelim.
Savaş askeri değil Ekonomik oluyor artık3. dünya savaşı ile ilgili ortaya bir fikir atın ya da birçok fikir atalım mantıklıysa devamını getirelim yanlışsa tez'i çürütelim.
Yunanistanın bize avaş açması için haklı bir sebep yok sadece olası bir dünya savaşı durumunda savaş açabilirler3. dünya savaşı olmaz kardeş artık ülkeler bu duruma giremez yapamazda çünkü hiçbir ülke istemiyor ve kayıb çok olması gibi durumdan yapamazlar
türkiye yunanistan olayındada şunu bilinki asla yunanistan savaş açamaz açmazda açtığı gibi döküleceklerini bilirler iki taraf kayıb yaşar ama yunanistan daha ekonomi sanayi gibi bir güç değil ellerinde bir şey bile yok bugün fransa dediğini yapar yarın almanyanın
Ben yine su üzerinden gidiyorum. Bulgaristan/Yunanistan Meriç'i biz de Dicle, Fırat ve Zap akarsularını kapatacağız.Ama sorum şu hadi diyelimki çıktı neler olacak?