Neler Yeni

3.Dünya savaşı ile ilgili Beyin Fırtınası yapmak?!

Excator23cm

80+ Gold
3. dünya savaşı ile ilgili ortaya bir fikir atın ya da birçok fikir atalım mantıklıysa devamını getirelim yanlışsa tez'i çürütelim.

Beren

80+ Gold
Yakın zamanda olacağını düşünmüyorum. Hiçbir ülke istemez bunu.

Ayrıca olduğu zaman da daha çok siber saldırılarla olur diye düşünüyorum falan işte, ben dizi izlemeye gidiyom hadi bb

Excator23cm

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yakın zamanda olacağını düşünmüyorum. Hiçbir ülke istemez bunu.

Ayrıca olduğu zaman da daha çok siber saldırılarla olur diye düşünüyorum falan işte, ben dizi izlemeye gidiyom hadi bb
Bence hem siber alanda hemde uzayda olacak ülkeler birbirlerinin uydularını yok etip radarlarını etkisiz hale getirmek isteyecekler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Su için çıkacaktır.
Şu an için olasılıklar dahilindde değil bence.

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır
3. dünya savaşı ile ilgili ortaya bir fikir atın ya da birçok fikir atalım mantıklıysa devamını getirelim yanlışsa tez'i çürütelim.
Peygamber efendimiz sav. Fırat ve Dicle nehirlerinde çok büyük savaşlar olacağını hadislerle soylemistir.

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,569
İsim
Ahmet Tulumcu
3. dünya savaşı olmaz kardeş artık ülkeler bu duruma giremez yapamazda çünkü hiçbir ülke istemiyor ve kayıb çok olması gibi durumdan yapamazlar
türkiye yunanistan olayındada şunu bilinki asla yunanistan savaş açamaz açmazda açtığı gibi döküleceklerini bilirler iki taraf kayıb yaşar ama yunanistan daha ekonomi sanayi gibi bir güç değil ellerinde bir şey bile yok bugün fransa dediğini yapar yarın almanyanın

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Savaş askeri değil Ekonomik oluyor artık

Excator23cm

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3. dünya savaşı olmaz kardeş artık ülkeler bu duruma giremez yapamazda çünkü hiçbir ülke istemiyor ve kayıb çok olması gibi durumdan yapamazlar
türkiye yunanistan olayındada şunu bilinki asla yunanistan savaş açamaz açmazda açtığı gibi döküleceklerini bilirler iki taraf kayıb yaşar ama yunanistan daha ekonomi sanayi gibi bir güç değil ellerinde bir şey bile yok bugün fransa dediğini yapar yarın almanyanın
Yunanistanın bize avaş açması için haklı bir sebep yok sadece olası bir dünya savaşı durumunda savaş açabilirler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama sorum şu hadi diyelimki çıktı neler olacak?

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
3.dünya savaşı olmayacak reis-i galaxy sayesinde direkt olarak 4. Ye katılacaz

Top Bottom