Arama sonuçları: *

1. GökTürkHan

Öneri Toplama Bilgisayarlara Zam

Mecbur birşeylere karşı direnicez Atatürk'e halifeliği yıktı dediler kendilerini peygamber ilan ettirdiler
  2. GökTürkHan

Öneri Toplama Bilgisayarlara Zam

ModArt PC yeterince net anlatmış sizce bu işin ucu nereye kadar gidicek ve bizler şimdiden nasıl bir tutum sergilemeyiz benim suanda ModArt PC'nin videosunda görmüş olduğum tek şey yapılan zam değil yapılan bu haksız zam'a karşı direnişe geçişi ve bizleride bu direnişe davet edişi artık susmakla...
  3. GökTürkHan

Öneri İnternet altyapısı hayla bant daralması altındamı

Hocam var gibi ya yine Dimi hayla var
  4. GökTürkHan

Öneri İnternet altyapısı hayla bant daralması altındamı

Halla bant daralmasımı mevcut?
  5. GökTürkHan

Öneri Biyoorganik bilgisayarların çıkması hakkında düşünceleriniz

6 ayda bir organizmaları beslenek olabilir sonuçta bunların kendilerini yenilemesi gerekiyor ama bu kadar stress içerisinde bu nötronlar ne kadar süre yaşayabilir orası daha muamma gibi geliyor bana her insanın duygu düşünceleri ve zekası farklı olduğu gibi duygu ve düşünce bilincinden...
  6. GökTürkHan

Genellikle benim tahminim sanal alemde kalacaklar gibi ancak insan oğlunu kandırma ile bu forma ulaşabilirler insan oğlu stabil bir şekilde yönetemediği hiçbir yaşam formuna özgürlük ve serbest etkileşim hakkı sunmaz
  7. GökTürkHan

Nötronun amacı güç değil tam aksine işlem parçacığını hızlandırmak sayıyı çoğaltmak ve hazır dizeler haricinde dize oluşturmasını sağlayarak kullanmak ve evet etik olarak hiçbir iyi yanı yok şuan binevi bir işkence ve dediğim gibi bu daha'da ileri gittikçe Yapay Zeka gerçek anlamda bir bilinç...
  8. GökTürkHan

Bence önemli kuantum bilgisayarını geridede bırakabilir belki yeterli bir seviyeye ulaştığında işlem parçacığı açısıyla olmasada yapay zekanın gelişmesi ve gerçek yapay zekanın ortaya çıkmasında ciddi bir rol oynayacaktır bizlerin günümüzde yapay zeka dediğimiz programlar insanlar tarafından...
  9. GökTürkHan

Nötronlar insan beynindekine göre daha az sayıda bunu işlem parçacıkları yani islemcideki çekirdek gibi değerlendirebiliriz çekirdek sayısı arttıkça nasıl verimlilik artıyorsa nötronlardada bu şekilde ilerleyebilir insan kadar zeki olmayan fakat mevcut kapasitesine göre en iyi şekilde ilerlemiş...
  10. GökTürkHan

Öneri İstanbul Depremi Ne Olucak?

Amaçları zaten bu baksana parkta çadır açan vatandaşlara çadırları toplatıyorlar bu polisler dahi benim için artık bitti vatanımızın polisi değil bunlar
  11. GökTürkHan

O kesin zaten
  12. GökTürkHan

neyse
  13. GökTürkHan

Bu Millet Daha Ne Kadar Katledilicek? Deprem korkusuyla sokaklara çıkıyorlar emniyet gücüyle evlerine geri itiliyorlar bu millet ve gençler onca zorluk içinde okumalarına rağmen iş bulamayıp ömür boyu asgari ücret ile çalışıp başlarını sokacak bir ev almaya çalışıyorlar depreme dayanıklı diye...
  14. GökTürkHan

Öneri Bahçeli'ye ne oldu bitkisel hayat!

Kekskjsjdjdkejrikwjdkdj
  15. GökTürkHan

Yardım Sizleri Hak Hukuk Ve Adalet Arayışına Bekliyoruz

Gözden lazer ameliyatı var benim biber gazı bir şey yapar mı.acaba ciddi şekilde
  16. GökTürkHan

Mhp bitti zaten akp tek kaldı millet iradesini ortaya koyunca cemaat ve tarikatçıları saldılar 1742903542 Bahçeli bitti daha 1742904826 İ Yinede mhp gibi akp'nin yandaşı olan bir partinin genel başkanının bu şekilde sırra kadem vurarak ölmesi ve bunun gizlenmesi hiç iyi bir şey değil akp...
  17. GökTürkHan

Neler oluyor bitkisel hayat diyorlar telefon görüşmeleri yaptı diyorlar bahçeli öldü mü? Bunlar apo için bahçeliyi mhp'yi kullanaraktan mecliste söz ortamı oluşturup infazı mı verdiler bu işin içinden biz değil onlar yaptı diyerek mi sıyrılacaklar
Geri