Arama sonuçları: *

1. GörkemW

Profesör Dr. Naci Görür Den İSTANBUL 7.5 DEPREM UYARISI🚨⚠️

Dayicim galyana getirmek icin olmasada oyle. Insanlarin yapacagi bir sey yok.
  2. GörkemW

Aşırı Dikkat Bozukluğu

SAdece isini yaparken kapatmasi yetmez. Adam zaten is yapamadigi icin soruyor. Telefon sureni ciddi anlamda dusurmen gerek 1735909166 Telefon dedigim mavi isik olan hersey
  3. GörkemW

🗞️ Özgür Özel'in Açıklamaları

Abi bi gitsin de
  4. GörkemW

Forumdaki ince detay.. ❤

Dostum alismaliyiz dedigim bu millet degismez. Degismezsede alismamiz gerekecek ve basimiza daha neler gelir. Bu yuzden de tr halkinj avrupa ile kiyaslama.
  5. GörkemW

Forumdaki ince detay.. ❤

Dostum alisin artik belliki daha devam edecek. Bu acik kapi coj problem yaratiyor.
  6. GörkemW

Yardım APO P*ÇTİR P*Ç KALACAK

Yok nie linc yiyo bilim bende atim.
  7. GörkemW

Yardım APO P*ÇTİR P*Ç KALACAK

Arkadas kim ?
  8. GörkemW

🔴TUSAŞ TESİSLERİNE BOMBALI SALDIRI !🔴

BIzim millet yarina unutur yine. Bu kadar kolay bizim baskentimize nasil gelebiliyorlar? Nasil olabiliyor aklim almiyor. Acık kapıya devam.
  9. GörkemW

Bebekleri öldüren Çete üyeleri PKK lı ve CHP Yöneticileri çıktı.

Dostum bu haberi nerden aldin onu merak ettim de sag ol cevap haric herseyi soyledin.
  10. GörkemW

Bebekleri öldüren Çete üyeleri PKK lı ve CHP Yöneticileri çıktı.

Dostum kaynakda paylasir misin ?
  11. GörkemW

2 Günlük Cumhurbaşkanı Değişimi

Dogru o da 1728626786 COk gerideyiz her konuda
  12. GörkemW

Umit ozdag cok zor dostum. Bence tek yapacagi sey ulkeyi multecilerden temizleme de cok siyasete girmeyelim
  13. GörkemW

Yani ulkeye turkluk gururu olan ve gercekten bilgili birisi gelmeli dostum. Mansur yavas da olabilir.
  14. GörkemW

Knk oyle bise olursa degistirilir merak etme. O kadae da aptwl degilizdir herhalde
  15. GörkemW

Bilim yanlistir vs demiyorum. Bilim adamindan ziyade ulkesini seven gelmeli bence. 1728625371 Valla su zamana kadar ceyrek asirdir giden olmadi
  16. GörkemW

siyasi lider mantigi dogru, bilim adami gelmemeli asil, ama her 5 yilda bir eger durum kotuye gidiyorsa degisime gidilmeli.
  17. GörkemW

Ne olmasi lazim knk kral prens e mi gecelim
  18. GörkemW

Sözde mağarada 188 Yaşında Canlı Biri Bulunmuş

Hahahaha valla bana kiz dusuma denk gelmedi de prime doneminde ben de facebookta dungeon rampage social empires oynamisligim var. 1728283655 Suandan bahsediyorum artik eski facebook yok
  19. GörkemW

Sözde mağarada 188 Yaşında Canlı Biri Bulunmuş

Haber yeri facebook oluncw gulesim geliyor gercekten
  20. GörkemW

📍 SİZCE 2025'TE ERKEN SEÇİM OLACAK MI?

Hocam bence imkansiza yakın yaklaşık 2 seçimdir biz hallederiz kafasında gittiler ve halledemediler. Bence olay artık iktidarda kalmaya calismakta bu yüzden sanmam.
Top Bottom