Neler Yeni

Aşırı Dikkat Bozukluğu

1Abyss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Talha Durdu
11. sınıfım kendimi geliştirmek istiyorum ancak 30 dkaika dahi hiç kalkmadan ders çalışamıyorum yada film izlerken bile elim telefona gidiyor oyun oynarken 3 snaiyelik aralıklarda dahi video izliyorum otobuslerde telefon okulda telefon orda telefon burda telefon birde takmışım kulaklığı toplumun sağır bireyleri gibiyim. anlamıyorum nasıl çözeceğim ben bunu insta ve tiktokta sildim halbuki 3 aydır kullanmıyorum.

CharlesPolat

80+ Bronze
11. sınıfım kendimi geliştirmek istiyorum ancak 30 dkaika dahi hiç kalkmadan ders çalışamıyorum yada film izlerken bile elim telefona gidiyor oyun oynarken 3 snaiyelik aralıklarda dahi video izliyorum otobuslerde telefon okulda telefon orda telefon burda telefon birde takmışım kulaklığı toplumun sağır bireyleri gibiyim. anlamıyorum nasıl çözeceğim ben bunu insta ve tiktokta sildim halbuki 3 aydır kullanmıyorum.
Telefona gün içinde bakma süreni azalt hocam

Rulep

80+ Gold
Ney izliyorsun o zaman telefonun inernetini kapat ve işin bitesiye açma

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
828
İsim
Görkem çetinkaya
Ney izliyorsun o zaman telefonun inernetini kapat ve işin bitesiye açma
SAdece isini yaparken kapatmasi yetmez. Adam zaten is yapamadigi icin soruyor. Telefon sureni ciddi anlamda dusurmen gerek
Mesaj otomatik birleştirildi:

SAdece isini yaparken kapatmasi yetmez. Adam zaten is yapamadigi icin soruyor. Telefon sureni ciddi anlamda dusurmen gerek
Telefon dedigim mavi isik olan hersey

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Eren
hocam benimde telefonda günlük ekran sürem 1 saat falan fakat bilgisayarda çok takılıyorum ve benimde sizin yaşadığınız sorunun hafifletilmiş hali var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,925
Üyeler
169,635
Son üye
waitingfornothing
Top Bottom