Arama sonuçları: *

1. Heath Ledger

2025 ASGARİ ÜCRET NE KADAR OLUR ?

Güncel asgari ücret zaten yaklaşık 500 dolar. Geçmiş senelere göre gayet iyi bir değer. Mümkünse çok fazla artmazsa ekonomi daha hızlı düzelir diye düşünüyorum. (tek çözüm bu değil biliyorum)
  2. Heath Ledger

Adam Kazandı! Donald Trump Ulusa sesleniyor

Hocam bu zengin destekçilerin ne etkisi olur bilmiyorum. Amaç zaten ülke dışından gelen yatırımcıları dolara teşvik etmek. Ama dediğiniz gibi yatırım yapan destekçilerin de etkisi olur az da olsa. Kadın seçilse belki yatırım yapmaktan vazgeçip doların etkisinin azalmasına sebep olacaktı. IDK
  3. Heath Ledger

Hocam dolar zaten hiçbir zaman önemsiz olmadı ki. piyasaya güven vermiş olabilir ancak faiz düşürürken nasıl değer kazanacak dolar? Amerika tarafından konuşuyorum ben. TR de zaten faiz düştü mü dolar yükselir ancak amerikada faiz düşerken neden insanlar dolara yatırım yapsın? bunun için ne...
  4. Heath Ledger

dolar niye artıyor?
  5. Heath Ledger

🔥 ABD Başkan Seçimi Başladı ! Trump vs Harris 🔥

Adam kazandı
  6. Heath Ledger

Michigan ve Winsconsin kesinleşirse zaten bitiyor. Bu seçimin neresinde çekişme var anlam veremedim. Basbaya adam kazanıyor işte 1730873690 Tahminim Trump 310 Kemala 228
  7. Heath Ledger

Adam aldı bence. Dünya için hayırlı olsun ne diyelim (kriptocular mutlu) 1730873132 Nevadanın önemini anlayamadım hocam 6 delegesi var?
  8. Heath Ledger

NASA,James Webb Uzay Teleskobu tarafından çekilen ilk renkli görüntüleri yayınla

Bende son cevabımı yazayım o zaman. Kıtalar arası uçuş yaptım. Haliyle bir yolcu uçağının çıkabileceği en yüksek seviyelerde bende inceledim eğimi. Ancak göremedim. Ben bu söylemlerimi aykırı olmak için, ilgi çekmek için, kendimi havalı göstermek için felan söylemiyorum. Bunları yapacak bambaşka...
  9. Heath Ledger

NASA,James Webb Uzay Teleskobu tarafından çekilen ilk renkli görüntüleri yayınla

Dünyanın eğimini uçakların çıktığı yükseklikle gördüysen aferin sana. Matematik bunun imkansız olduğunu söylüyor. Attığım videoyu izlemediğin belli oldu. Tam bu konuyu açılıyordu. "uçakların gittiği irtifada eğimin belli olması imkansızken insanlar eğim gördüğüne yemin edecek derecede...
  10. Heath Ledger

İzleyip de bir ışık göremediysen amenna ancak izlediğini sanmıyorum. Çünkü o konu altına yazdığın soruların cevabını alırdın
  11. Heath Ledger

Keşke eskiden sorgulama yeteneğin yokken sana öğretilen şeyleri şimdi sorgulayabilsen. Sen ne yaptın da dünyanın geoid olduğunu savunuyorsun? Başkalarının yayınladığı şeylere destek çıkıyorsun sadece
  12. Heath Ledger

Sen adamsın kardeşim. Bunlar karşısındakini dinlemeden yapıştırır cahil sıfatını
  13. Heath Ledger

Benim fikirlerle konuşuyorum sen hakaretlerle konuşuyorsun. Seviyeni belirliyorsun
  14. Heath Ledger

Dünya düzdür diyorum. Hala da diyorum.
  15. Heath Ledger

1 adet pizza 530 TL!

Arz talep dengesine göre Fiyatlandırma yapıldıysa durum vahim. Bu fiyatları normal karşılayan insanlar havalimanlarını sürekli kullanıyor diye sonuç çıkıyor. bu da bizim gibi alt kesmin havalimanlarını kullanımının azaldığını gösteriyor
  16. Heath Ledger

1 adet pizza 530 TL!

Arz talep dengesi gerçekten de bu fiyatı aralığını çıkartıyorsa şaşırtıcı
  17. Heath Ledger

Ankara’ya Yeni Metro Hatları Geliyor!

La banliyö de gelse olur. Soda madenlerine kadar gidecek diye biliyorum. Ama her sefer gitmez ona herhalde
  18. Heath Ledger

Ankara’ya Yeni Metro Hatları Geliyor!

Yenikente raylı sistem ne zaman gelecek onu söyle
  19. Heath Ledger

YKS Sonuçları Açıklandı

oynama olur. çünkü tyt süre uzadı ve ayt de en zor konular kalktı. puana değil sıralama ve yüzdelik dilime bakacaksın
Top Bottom