Belliydi zaten dolar btc fırlar birkaç güne. Btc fırladı zaten
dolar niye artıyor?Dolar 60 TL olacak vaziyet alın
Geçen dönem pek Trump'i sevmezdim fakat nedense sevmeye başladım belki bunal Biden'i gördüğümüz içindir bilmiyorum ama bu adam varken dünyada bir sakinlik vardı savaş vs illa ki kendi çıkarları vardır fakat bu kadar savaş bu kadar sorun yoktu.Konuşması
Piyasa dediğin yatırımcıya güvendir aslında , ne kadar yatırımcıya güven verirsen o kadar değerlenirsin şu anda Amerika/Dolar zaten dünyanın en önemlilerinden ve şimdi Trump gibi bir adam piyasaya öyle bir güven pompaladı keza Elon Musk'in emeğini de es geçmemek lazım şu an bütün yatırımcılar Dolar bazlı yatırım yapacak yada hazırlanıyor dolayısıyla Dolar değer kazanacak.dolar niye artıyor?
Bitcoin 5000 Doların üzerinde yükseldi inanılmaz gerçekten uzun zaman sonra ilk defa bu kadar yükseldi ve hedeflerin 80 bin olduğu ön görülüyor.Belliydi zaten dolar btc fırlar birkaç güne. Btc fırladı zaten
Onlarda bilmiyor boşver. Ama şunu söylemek lazım dolar Ocak ayında faiz indiriminden sonra ciddi artış yaşayacak.dolar niye artıyor?
Hocam dolar zaten hiçbir zaman önemsiz olmadı ki. piyasaya güven vermiş olabilir ancak faiz düşürürken nasıl değer kazanacak dolar? Amerika tarafından konuşuyorum ben. TR de zaten faiz düştü mü dolar yükselir ancak amerikada faiz düşerken neden insanlar dolara yatırım yapsın? bunun için ne güveni pompaladı? pompalandı da ben mi farkında değilim. Trump da elon da kriptocu diye kripto ath yaptı. ABD faizleri düşünce de (savaş veya afet olmazsa) yükselişine devam edecek. Eğer dediğiniz olsa faiz düşerken de dolar yatırım alır ve ne kripto tarafı ne de diğer borsalar yükselir. Ancak önümüzdeki aylarda görücez faiz indirimi sırasında. O zaman dediklerimi anlarsınız. Dolar yine aynı dolar bencePiyasa dediğin yatırımcıya güvendir aslında , ne kadar yatırımcıya güven verirsen o kadar değerlenirsin şu anda Amerika/Dolar zaten dünyanın en önemlilerinden ve şimdi Trump gibi bir adam piyasaya öyle bir güven pompaladı keza Elon Musk'in emeğini de es geçmemek lazım şu an bütün yatırımcılar Dolar bazlı yatırım yapacak yada hazırlanıyor dolayısıyla Dolar değer kazanacak.
fakat 60TL diyen arkadaş bence mizah yapmış biraz
Şimdi şöyle galiba yanlış anladınız dolar tabi ki aynı dolar zaten önemliydi önemli kalacak onda bir sorunumz yok. FED kararı yarın açıklanacak 7 kasımda. faizi düşürecekler muhtemelen söylentiler de o yönde fakat trumpin bir çok girişimci yatırımcı taraftarı var ve bunlar az buz sayılarda değil milyonları geçiyor bu insanlar dolayısıyla bu kitlenin harekete geçeceğini inanıyorum ve ABD ekonomisi için pozitif bir etkisi olacağını düşünüyorum ben. Keza okuduğum bazı yazılarda trump tarafları milyoner bazı insanlar DOLAR bazlı yatırıma geçmiş hatta günler öncesinden kazanması durumunda bunları yapacaklarını açıklamışlar. ki Musk gibi bir adamın Trump tarafında olduğunu varsayarsak aslında büyük işler yapacaklarını en azından coin piyasasıyla istedikleri zaman oynayabileceklerini düşünüyorum.Hocam dolar zaten hiçbir zaman önemsiz olmadı ki. piyasaya güven vermiş olabilir ancak faiz düşürürken nasıl değer kazanacak dolar? Amerika tarafından konuşuyorum ben. TR de zaten faiz düştü mü dolar yükselir ancak amerikada faiz düşerken neden insanlar dolara yatırım yapsın? bunun için ne güveni pompaladı? pompalandı da ben mi farkında değilim. Trump da elon da kriptocu diye kripto ath yaptı. ABD faizleri düşünce de (savaş veya afet olmazsa) yükselişine devam edecek. Eğer dediğiniz olsa faiz düşerken de dolar yatırım alır ve ne kripto tarafı ne de diğer borsalar yükselir. Ancak önümüzdeki aylarda görücez faiz indirimi sırasında. O zaman dediklerimi anlarsınız. Dolar yine aynı dolar bence
Hocam bu zengin destekçilerin ne etkisi olur bilmiyorum. Amaç zaten ülke dışından gelen yatırımcıları dolara teşvik etmek. Ama dediğiniz gibi yatırım yapan destekçilerin de etkisi olur az da olsa. Kadın seçilse belki yatırım yapmaktan vazgeçip doların etkisinin azalmasına sebep olacaktı. IDKŞimdi şöyle galiba yanlış anladınız dolar tabi ki aynı dolar zaten önemliydi önemli kalacak onda bir sorunumz yok. FED kararı yarın açıklanacak 7 kasımda. faizi düşürecekler muhtemelen söylentiler de o yönde fakat trumpin bir çok girişimci yatırımcı taraftarı var ve bunlar az buz sayılarda değil milyonları geçiyor bu insanlar dolayısıyla bu kitlenin harekete geçeceğini inanıyorum ve ABD ekonomisi için pozitif bir etkisi olacağını düşünüyorum ben. Keza okuduğum bazı yazılarda trump tarafları milyoner bazı insanlar DOLAR bazlı yatırıma geçmiş hatta günler öncesinden kazanması durumunda bunları yapacaklarını açıklamışlar. ki Musk gibi bir adamın Trump tarafında olduğunu varsayarsak aslında büyük işler yapacaklarını en azından coin piyasasıyla istedikleri zaman oynayabileceklerini düşünüyorum.
Türkiye için zaten dediğin gibi faizi düşürmeleri bile yeter ki düşürmeseler de zaten o dolar elbette yükselecek kaçış yok VERGİ üstüne kurulu bir ülke gelir modeli ile zaten ne kadar gidebilirsin ki.
Bahsettiğim dünyanın dört bir yanından destekçi yatırımcılar sadece amerikadaki değil bunu atlama.Hocam bu zengin destekçilerin ne etkisi olur bilmiyorum. Amaç zaten ülke dışından gelen yatırımcıları dolara teşvik etmek. Ama dediğiniz gibi yatırım yapan destekçilerin de etkisi olur az da olsa. Kadın seçilse belki yatırım yapmaktan vazgeçip doların etkisinin azalmasına sebep olacaktı. IDK