Arama sonuçları: *

• Users: Hudzell
  • In Gündem
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Hudzell

🔴ABD , İRAN NÜKLEER TESİSLERİNİ VURDU !!!

A haber ne derse desin inanmam ben olmuşsa olmuştur illa ama kendilerine pay vermeyin
  2. Hudzell

Ümit özdağ tutukluluğu devamına karar verildi

Ben unutmadım, vatandaş olarak her yerde paylaşımını yaptım ve fiziksel olarak toplanmış gruplarda sesimi yükselttim. Unuttuk diyip bir kenara çekilirseniz unutursunuz ama bir kişi de olsanız kendinizi ortaya koyarsanız bir şeye sebep olabilirsiniz.
  3. Hudzell

MAĞLUM PARTİ VE BAŞARILARI ♥

Tartışmak için bakıyordum zahmetten kurtardın eyw
  4. Hudzell

Fatih Portakal ın Dünkü hutbe olayı

Seni bilmem ama benim çevremde hep şöyle derler. Türkiye siyasetinde kimse tarafsız olamaz. Herkes bir noktada sağ veya soldur. Hutbeyi dinlemedim, eğer öyle deniyorsa Fatih Portakal haklı konuşmuş. Bu cevabı verirken de siyasi yönelimi kimseyi bağlamıyor. Diyanet işleri kim oluyor da insan...
  5. Hudzell

Fatih Portakal ın Dünkü hutbe olayı

Bulunduğum mahallede camiye aktif olarak cumaya giden birisiydim. En son gittiğim cumadan önceki sohbette hocanın anlattıklarından sonra bir daha cumaya gitmedim. Ben Allah'ın ve dininin yolundan gitmek için kendime bahane ararken tövbenin önemi olarak anlatılan şeye bak ; Bir gün sahabenin...
  6. Hudzell

Öneri Bahçeli'ye ne oldu bitkisel hayat!

Kimden bahsettiğinizi bilmiyorum ama bir parti lideri olsaydım terörü destekleseydim ölüp gittiğim zaman değil adımın anılması araya kaynayıp gitmem hak edeceğim tek şey olurdu hocam. Yorumu şahsım adıma yazdım. Burada da çok troll var hesapta yüzüm olduğundan başım ağrısın istemiyorum.
  7. Hudzell

Öneri Bahçeli'ye ne oldu bitkisel hayat!

Şu zor zamanda başka destekçileri olmadığı için ölüyü de diriltme ihtimali var şaka amaçlı yazıyorum tabii ki yazdığım yorum hiçbir şekilde gerçek hayatı lanse etmemekle beraber tamamen hayal ürünüdür
  8. Hudzell

İzmir'de Ölen Yaşlı Amca

Forum da kaan diye bi çakal vardı getirsenize onu hükumeti yalamayı bilir buna ne diyecek Dur söyleyeyim her yerde var bunlardan diyip 1 canın gidişini önemsizleştirir.
  9. Hudzell

İstanbul da tekstil firması olan vatandaş Suriyelilerin gidişine isyan etti 😄

Batsın. Bu tipler az paraya çok çalıştırmaya çalışıyor. O işe asgari üstü ücret gerekir. Şuan mecbur vermesi lazım ama vermek istemediği eli titrediği için isyanda. Buyurun size meali.
  10. Hudzell

Yine Gümrük Fiyatları Düşürülüyor Düşünceni Paylaş

İçerideki "yabancı" pardon sözde yerli pazar için güzel hamle. Ne yazık ki çüş diyeceğimiz fiyatlar görebileceğimizi düşünüyorum.
  11. Hudzell

Yardım Discord ve Roblox a en iyi şekilde nasıl erişebilirim? DNSmi VPNmi?

Bende Turktelekom var. Cloudflare WARP ve Proton çalışıyor.
  12. Hudzell

🔴Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer Gözaltına Alındı

Ahmet Özer’in gözaltına alınmasının nedeninin terör soruşturması kapsamında PKK ve KCK ile bağlantılı olduğu, terör örgütü üyeliği suçu işlediği, teknik ve fiziki takip yapıldığı ve banka hesabının incelendiği belirtildi. Emniyet yetkilileri, Özer’in hem evinde hem de Esenyurt Belediye binasında...
  13. Hudzell

Instagram'daki sma reklamları

İlaç özel olduğu için pahalı değil vergiden pahalı, kaldı ki testler yaptırılsa bu çocuklar da sürünmezdi.
  14. Hudzell

Biber Gazına Fahiş Zam !

Verginin vergisini çıkaran devletimiz "Fırsatçıları Enseleme Bakanlığı" kuracak ve buna göre denetim sergileyen bir bölüm oluşturacak. Cezası sağlam olacak herkes mutlu olacak.
  15. Hudzell

Jahrein'nin çocuğuyla ilgili inceleme başlatıldı

Benim bebekleri dile getirmediğim halde demişim gibi ne alakası var demen daha yazdığını okuyamamanı gösteriyor. Öyle kurandan ayet cımbızlamaya benzemez, beni çok merak ediyorsan neden burada çalıştığımın cevabını da bulursun profilde. ;)
  16. Hudzell

Benim bir şeyi savunduğum yok. Hatta jahreini sevmem bile. Ama sırf adalet başlığı altında işlerine gelenin tutuklanmasını desteklemek sadece troll olmaktır. Bak dilan polat eşiyle nasıl çıktı. Devletten onca para çaldılar ama düğün derneklerle ayrıldılar. Yanıt attığım kaan adlı arkadaş gibi...
  17. Hudzell

Benden başla la troll seni.
  18. Hudzell

🚨İDDİA Hükumetin yasaklarının amacı eyleme sebebiyet vermek (?)

Roblox, İnstagram için ne ise o. Nefret söylemi olur, Atatürk'e hakaret, Dini değerler, Halkı galeyana getirme. Bunların birini derler iddiasına girerim.
  19. Hudzell

🚨İDDİA Hükumetin yasaklarının amacı eyleme sebebiyet vermek (?)

Siz ne düşünüyorsunuz ?
  20. Hudzell

🇹🇷Diriliş kola Geliyor🇹🇷

Almayacağım. Sırf boykot ayağına kar isteyen herhangi bir marka.
Geri