Arama sonuçları: *

1. LalaMüfik

Berat Albayrak Ortak Konu

olayı yanlış anladın akp hdp hariç oy verilebilir dediğim şey zaten akp nin güvendiği şey bu bizden başka da biri yok onu ona göstereceksin ver chp ye abi kılıçdaroğlundan sebep vermiyoruz sende bir adama bağlı yargılarken bizi sorgulama
  2. LalaMüfik

chpli değilim
  3. LalaMüfik

berat sadece bir isim bir kukla başkan diye geçen biri tüm şuç onunmu zaten ülke batacaktı şuç üstüne yıkılan bir isim bence sorgulamamız gereken şey bir insan neden hala akp yi desteklerki
  4. LalaMüfik

seninle tartışmayı tek adamlık dikdatörlük dedikten sonra bıraktım akp li biri tabi bunu dicek 1604867830 kardeşim ağır olucak ama ülke senin gibiler yüzünden bu halde demekki düşünen insanlar akp ye oy veriyor yazık kafana cidden yazık gittikçe artacakmı üzülüyorum senin için nasıl bu kadar...
  5. LalaMüfik

kardeş kızmıyorum ama büyük chp düşmanısın bende sevmiyorum bu arada
  6. LalaMüfik

herkes boş oy atsın karışşın sen desteklemiyorsun kimseyi komi git ver chp ye dmişşin chp düşmanı olduğun açık iktidarını görmediğin yaşamadığın partinin başa gelmesine önyargı ile yaklaşıyorsun yazık cidden kim daha iyi vaatler veriyorsa ona vereceğiz kimse yok diye akp verecek kadar düştüysek...
  7. LalaMüfik

akp hdp hariç ver işte
  8. LalaMüfik

kaybetmez vu ülkede her zaman yüzde 51 düşünmeyen insan bulunur
  9. LalaMüfik

Derbi Tahminleriniz? (GS-FB)

Fener atamaz 1 tane GS de 3 tane atamaz 2 0 biter bence
  10. LalaMüfik

Derbi Tahminleriniz? (GS-FB)

Fener alsın kırmızı kar yağar kadrosu hiç oturmamis şu an fenerin hiç sanmam alabileceklerini gustavo şu an yürüyen hayalet iken bu takım bir şey yapamaz maçı da inanmicaksiniz ama belhanda koparır falcao press yerse balon olur ama defans Erkan bir sarı kart yerse falcaounun iki golü var maçtan...
  11. LalaMüfik

samatta fenerbahçede

İki olacak neredesin la 1601128271 İki gün*
  12. LalaMüfik

samatta fenerbahçede

Yazık kafana
  13. LalaMüfik

samatta fenerbahçede

nE konuşmaya değmeyecek bir insanmissin böyle fenerliler yüzünden bu kadar holiganlik var maalesef 1600966904 Ben sana düzgünce bir şey anlatmaya çalışırken Ali palabıyık GS öyle mi gözünden değil de başka yeriyle maç izleyenler densin
  14. LalaMüfik

samatta fenerbahçede

Yalan mı kardrsim Ali palabiyik kim fenerin yan bayii git izle aynısı GS nin hakemi de vardır Türkiye'de tarafsız hakem mi var
  15. LalaMüfik

samatta fenerbahçede

O Altay olmasın jsjsj
  16. LalaMüfik

samatta fenerbahçede

Katılıyorum
  17. LalaMüfik

samatta fenerbahçede

Falcao vs rvp sarardı nerde o eski derbiler
  18. LalaMüfik

samatta fenerbahçede

Ben gsliyim
  19. LalaMüfik

samatta fenerbahçede

Ali Koç gibi şirket sahibi futbolu sadcee izleyen biri ne yapabilir ki gene adamı taktirde ediyorum mücadele ediyor 1600956518 Knk fener büyük kulüptü ama eskiden şimdi kalmadı o fener
  20. LalaMüfik

samatta fenerbahçede

Knk fenerlisin ama kabul et GS böyle top oynarsa EZER FB o hatayı yenemedi GS yi nasıl yensin dediğim gibi beraberlik fenerin zaferi bu mac 1600956384 Fener bu sene olmassa gg büyük yatırım yapıldı
Top Bottom