Geldi bile hocam bi an önce lisans çıkarsa yetişir.Ali palabıyık yani maçı Fener'e berabere getirtmeye çalışıyorlar maalesef ama bence. Fener su an çöp bakin şu an dedim kızmayın Galatasaray kolay bir 3 puan alır ama ikinci devre durumlar degisebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
GS maçına yetişemez
E buda olursa nolcekgüiza hayal kırıklığı oldu
Knk takıma adapte süresi var oynatirsa teknik direktör cahildir ara pası nereye atacağını bilmeyecek takım adamı tanımıyorlarGeldi bile hocam bi an önce lisans çıkarsa yetişir.
Bakalım, bana Galatasaray'a vermeyecekler gibi geliyor. Fener'in de bu sene şampiyon olacağını düşünmüyorum ben, kadro oturmadı daha.Ali palabıyık yani maçı Fener'e berabere getirtmeye çalışıyorlar maalesef ama bence. Fener su an çöp bakin şu an dedim kızmayın Galatasaray kolay bir 3 puan alır ama ikinci devre durumlar degisebilir
Knk fenerlisin ama kabul et GS böyle top oynarsa EZER FB o hatayı yenemedi GS yi nasıl yensin dediğim gibi beraberlik fenerin zaferi bu macbence 2 taraf içinde kolay olmaz
Fener bu sene olmassa gg büyük yatırım yapıldıBakalım, bana Galatasaray'a vermeyecekler gibi geliyor. Fener'in de bu sene şampiyon olacağını düşünmüyorum ben, kadro oturmadı daha.
Futbol kulübü değil şirket mantığıyla yönetilmesi en büyük hata zaten...Fener bu sene olmassa gg büyük yatırım yapıldı
Mesut dut mesut : Ddaha 30 gol atıcakta gelicek benim tahminim cavani sizinki ne ama cavani imkansız
Ali Koç gibi şirket sahibi futbolu sadcee izleyen biri ne yapabilir ki gene adamı taktirde ediyorum mücadele ediyorFutbol kulübü değil şirket mantığıyla yönetilmesi en büyük hata zaten...
Knk fener büyük kulüptü ama eskiden şimdi kalmadı o fenerMesut dut mesut : D
Olum Fenerbahçeyi o kadar abartma
Farketmeniz iyi olmuşAli Koç gibi şirket sahibi futbolu sadcee izleyen biri ne yapabilir ki gene adamı taktirde ediyorum mücadele ediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Knk fener büyük kulüptü ama eskiden şimdi kalmadı o fener