Mönitörün ekranı Çatladı !!!

Merhaba kardeşim mönitörü silerken ekranı bu şekilde çatlatmış artık bastırırken mi oldu yoksa su falan mı kaçtı onu bilmiyorum.
Monitörü nasıl tamir edebilirim kendim açıp baksam yapabilirmiyim, yoksa tamirciye götürsem ne kadar ücret alır . Yardımcı olursanız sevinirim
Silerken olmadığına eminim ama kerdeştir sonuçta yapcak bişey yok :D hocam bu evde tamir edilecek bir durum değil panel değişmesi gerekiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl satarım tahminen ne kadara satılır
0 fiyatına bakın %75 ini alın o fiyattan da panal tamir ücretini çıkarın tamirli olduğu içinde 1 2k daha eksiltin o fiyata gidecektir.

Silerken olmadığına eminim ama kerdeştir sonuçta yapcak bişey yok :D hocam bu evde tamir edilecek bir durum değil panel değişmesi gerekiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

0 fiyatına bakın %75 ini alın o fiyattan da panal tamir ücretini çıkarın tamirli olduğu içinde 1 2k

Nasıl satarım tahminen ne kadara satılır
pc parçaları alan biyere götür ona sor tahminen en fazla 1k ya gider diye düşünüyorum içindeki parçaların durumuna göre de değişir tabi

bu düzelmez panel fiyatı yeni monitör alacak kadar masraf çıkarır yeni monitör bak. Ayrıca böyle silme tekniğini hayatımda görmedim

Merhaba kardeşim mönitörü silerken ekranı bu şekilde çatlatmış artık bastırırken mi oldu yoksa su falan mı kaçtı onu bilmiyorum.
Monitörü nasıl tamir edebilirim kendim açıp baksam yapabilirmiyim, yoksa tamirciye götürsem ne kadar ücret alır . Yardımcı olursanız sevinirim
valla cok saglam sılmıs helal olsun
panel tamırı nerdeyse yenı bır monıtor parası eder
yenı bır monıtor bakmanı onerırım

valla cok saglam sılmıs helal olsun
panel tamırı nerdeyse yenı bır monıtor parası eder
yenı bır monıtor bakmanı onerırım
Öyle yapacam büyük ihtimal. Biraz beklersem sıkıntı olurmu yeni yıla da girdik malum zamlar nasıl olur ne zaman zamlanır fiyatlar sizce ?

Önerdiğiniz bir monitör varsa atabilirsiniz . Bütçe 4.5k yı geçmesin IPS olursa güzel olur

Son düzenleme:
kardeşini döv(!)

Geri