samatta fenerbahçede

Samatta dan gol bekliyorum ben hadi hayırlısı. :)

Ali palabıyık yani maçı Fener'e berabere getirtmeye çalışıyorlar maalesef ama bence. Fener su an çöp bakin şu an dedim kızmayın Galatasaray kolay bir 3 puan alır ama ikinci devre durumlar degisebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

GS maçına yetişemez
Geldi bile hocam bi an önce lisans çıkarsa yetişir.

Geldi bile hocam bi an önce lisans çıkarsa yetişir.
Knk takıma adapte süresi var oynatirsa teknik direktör cahildir ara pası nereye atacağını bilmeyecek takım adamı tanımıyorlar

Ali palabıyık yani maçı Fener'e berabere getirtmeye çalışıyorlar maalesef ama bence. Fener su an çöp bakin şu an dedim kızmayın Galatasaray kolay bir 3 puan alır ama ikinci devre durumlar degisebilir
Bakalım, bana Galatasaray'a vermeyecekler gibi geliyor. Fener'in de bu sene şampiyon olacağını düşünmüyorum ben, kadro oturmadı daha.

bence 2 taraf içinde kolay olmaz
Knk fenerlisin ama kabul et GS böyle top oynarsa EZER FB o hatayı yenemedi GS yi nasıl yensin dediğim gibi beraberlik fenerin zaferi bu mac

Bakalım, bana Galatasaray'a vermeyecekler gibi geliyor. Fener'in de bu sene şampiyon olacağını düşünmüyorum ben, kadro oturmadı daha.
Fener bu sene olmassa gg büyük yatırım yapıldı

Futbol kulübü değil şirket mantığıyla yönetilmesi en büyük hata zaten...
Ali Koç gibi şirket sahibi futbolu sadcee izleyen biri ne yapabilir ki gene adamı taktirde ediyorum mücadele ediyor

Mesut dut mesut : D
Olum Fenerbahçeyi o kadar abartma
Knk fener büyük kulüptü ama eskiden şimdi kalmadı o fener

Ali Koç gibi şirket sahibi futbolu sadcee izleyen biri ne yapabilir ki gene adamı taktirde ediyorum mücadele ediyor

Knk fener büyük kulüptü ama eskiden şimdi kalmadı o fener
Farketmeniz iyi olmuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,109
Üyeler
187,775
Son üye
TostReis