Arama sonuçları: *

1. Müslüm Gürses

Sınavlar online mı olacak

Online sınav olmaz
  2. Müslüm Gürses

Düt Düt Yolu Açın Dolar Fırlamaya Başladı

Aynen öyle,Türkiye'nin başına Atatürk dışında düzgün bir adam gelmedi gelmeyecekte ben Erdoğanı savunuyorum çünkü her gelen batırıyor hiç değilse bu en uzun sürede batıran oluyor..
  3. Müslüm Gürses

sizce virüs artacak mı?

Neyse iyi günler umarım corona kapıpta kapı kapı gezmezsin.
  4. Müslüm Gürses

sizce virüs artacak mı?

Heh işte sen bunu 3 5 arkadaşına göre konuşuyosun misal peki ben ne olacağım?5 6 ay dışarı çıkmayıp okullar açılınca virus kapsam üzülmezmiyim sence boşunamı bu kadar tedbir ?
  5. Müslüm Gürses

sizce virüs artacak mı?

Ben sana cafeye gittin dedim mi? Mecazi anlamda cafeler açık diyorsun ya sen kardeşim kimse seni zorla götürmüyor.8 9 10 bilmemne boş düşünceli bir sen akıllısın seninki can onlarınki patlıcan kusura bakmada kimsenin YKS si için kimsenin sağlığının bozulmasına gerek yok.Grip mi bu ciddi çocugun...
  6. Müslüm Gürses

sizce virüs artacak mı?

Yok artık be avm ye nasıl bağladın bunu bilemedim.Vaka sayıları tespit edilen vaka sayıları bunlar hastaneye gidip kaydını yaptıranlar daha bilinmeyen onca vaka vardır.
  7. Müslüm Gürses

sizce virüs artacak mı?

Kardeşim awm cafe açık falanda gitmeyin madem?Ama okula gitmek zorunlu şimdi ben hergün otobüse 70 80 kişinin içine binipte dönüştete 60 70 kişinin içinde otobüste gidemeyeceğim okula gelirsek okul kessinlikle açılmamalı yani bunu hangi düşünceyle yazıyorsunuz bilmiyorum ben 5 6 ay dışarı...
  8. Müslüm Gürses

sizce virüs artacak mı?

Devletin para kazanması ne alaka :D Binali Yıldırım bile corona olmuş düğünlerde 15 yaş altı çocukların ve 65 yaş üstü yaşlıların bulunmaması gerekiyordu sosyal mesafe vs. Tabiiki bizim milletimiz uymadı buna şuanda yasak tedbirler dahil eğer düğün yapılan bir yer görüyorsanız polisi arayın.
  9. Müslüm Gürses

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI

Artık müslüm babanızım :D 1598722584 Neredennn sevdim o zalimi neredenn sevdim o zalimi hayatımı yıkıpta gittii..
  10. Müslüm Gürses

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI

1350 HP supraylan gelmessen almam ona göre uçması lzm çnkü 1598722404 Hemen algı hemen bi bitmediniz ..
  11. Müslüm Gürses

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI

nee yani şokolat getirmeycen mi
  12. Müslüm Gürses

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI

Bana Alamanyadan Şokalade getirirmisn içi fındıklı berlin şokolade ? 1598721988 Adrese yolla
  13. Müslüm Gürses

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI

14. Müslüm Gürses

Dolar sizce 2 3 seneye 5 olur mu?

Nasıl :D 1598023130 Yavv bak işine :D
  15. Müslüm Gürses

Kardeşim sence bu kendi vatanına hayrı olmayan ****** kim ne yapsın.
  16. Müslüm Gürses

:D Kardeşim senin ağzını baya bi kokuturlar gitceğin yerde başarılarının devamını ......
  17. Müslüm Gürses

:DD Seni ne yapsınlar la manisanın köyünde millete ahkam kesen bir ergensin.
  18. Müslüm Gürses

Haklısın ama buna ülkenin imkanlarıda el vermiyor malesef umarım bu doğalgaz sayesinde gelişiriz 1598022535 Kapı gümrükte :)
  19. Müslüm Gürses

Uyarıyı aldı o :)
Top Bottom