Neler Yeni

sizce virüs artacak mı?

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Virüs zaten artmış durumda vaka sayılarının gerçek olduğuna inanıyorsanız size göre ileride artabilir.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Kardeşim awm cafe açık falanda gitmeyin madem?Ama okula gitmek zorunlu şimdi ben hergün otobüse 70 80 kişinin içine binipte dönüştete 60 70 kişinin içinde otobüste gidemeyeceğim okula gelirsek okul kessinlikle açılmamalı yani bunu hangi düşünceyle yazıyorsunuz bilmiyorum ben 5 6 ay dışarı çıkmamışım çıktıgım çok sayılıdır okula gidecem diye sağığımdan olursam olmaz o iş !
Tamam 1 sene ertele öğretimini. Bir kere de öğrenciyi düşünsüler ben bu boş düşünceli 7-8-9-10. sınıf öğrenciler yüzünden YKS'den olamam.

Hem cafe gittiğimi kim söyledi? :ROFLMAO:

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
Onlara cidden inanıyor musunuz? Adamlar para kazanmak için az yazıyorlar. avm ler akıyor Maşallah .
Yok artık be avm ye nasıl bağladın bunu bilemedim.Vaka sayıları tespit edilen vaka sayıları bunlar hastaneye gidip kaydını yaptıranlar daha bilinmeyen onca vaka vardır.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Yok artık be avm ye nasıl bağladın bunu bilemedim.Vaka sayıları tespit edilen vaka sayıları bunlar hastaneye gidip kaydını yaptıranlar daha bilinmeyen onca vaka vardır.
Abicim daha geçen okuluma gittim ve yolun üzerinde avm var kafayı çevirdiğimde boş araba park yeri yoktu. Sana laf anlatılmaz. Bir söz var boş yere yazamam.

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
Tamam 1 sene ertele öğretimini. Bir kere de öğrenciyi düşünsüler ben bu boş düşünceli 7-8-9-10. sınıf öğrenciler yüzünden YKS'den olamam.

Hem cafe gittiğimi kim söyledi? :ROFLMAO:
Ben sana cafeye gittin dedim mi? Mecazi anlamda cafeler açık diyorsun ya sen kardeşim kimse seni zorla götürmüyor.8 9 10 bilmemne boş düşünceli bir sen akıllısın seninki can onlarınki patlıcan kusura bakmada kimsenin YKS si için kimsenin sağlığının bozulmasına gerek yok.Grip mi bu ciddi çocugun ailesinde kronik rahatsızlığı olan biri varsa eve gelse bulaştırsa ne olacak?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abicim daha geçen okuluma gittim ve yolun üzerinde avm var kafayı çevirdiğimde boş araba park yeri yoktu. Sana laf anlatılmaz. Bir söz var boş yere yazamam.
Ya kardeş banane onlardan bananee ben gidiyor muyum?? Hayır sen orda gördüğün max 150 200 arabadan bütün Türkiye'deki okulların açılması gerektiği kanaatine nasıl vardın anlayamadım.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ben sana cafeye gittin dedim mi? Mecazi anlamda cafeler açık diyorsun ya sen kardeşim kimse seni zorla götürmüyor.8 9 10 bilmemne boş düşünceli bir sen akıllısın seninki can onlarınki patlıcan kusura bakmada kimsenin YKS si için kimsenin sağlığının bozulmasına gerek yok.Grip mi bu ciddi çocugun ailesinde kronik rahatsızlığı olan biri varsa eve gelse bulaştırsa ne olacak?
Kardeşim onca arkadaşım var daha geçen avm ye gezmeye gittiler okula gelince açılmasın diyorlar. :D Kafeler bildiğin üzere ek harcamalar için var ben kafelerde bir ihtiyaç göremiyorum.

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
Kardeşim onca arkadaşım var daha geçen avm ye gezmeye gittiler okula gelince açılmasın diyorlar. :D Kafeler bildiğin üzere ek harcamalar için var ben kafelerde bir ihtiyaç göremiyorum.
Heh işte sen bunu 3 5 arkadaşına göre konuşuyosun misal peki ben ne olacağım?5 6 ay dışarı çıkmayıp okullar açılınca virus kapsam üzülmezmiyim sence boşunamı bu kadar tedbir ?

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya kardeş banane onlardan bananee ben gidiyor muyum?? Hayır sen orda gördüğün max 150 200 arabadan bütün Türkiye'deki okulların açılması gerektiği kanaatine nasıl vardın anlayamadım.
Ya sana dedim ya okuma 1 sene ertele. Senden banane o zaman. Var işine git. Mevlananın 1-2 lafına bak seni anlatan biz söz var.

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,301