tunahangenç
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,301
virüs artar mı sizce okulların açılmasına az bir zaman kaldı bana hiç gidicekmişiz gibi gelmiyor okula
evet sürekli tedbirsiz hiç bir şeyi umursamazsak halkça daha da artıcaktırvirüs artar mı sizce okulların açılmasına az bir zaman kaldı bana hiç gidicekmişiz gibi gelmiyor okula
artıyor zaten ASvirüs artar mı sizce okulların açılmasına az bir zaman kaldı bana hiç gidicekmişiz gibi gelmiyor okula
düğünler yasaklandıokulların açılması zor daha millet düğün ve şey derdinde.
eminmisin kardeşim benim daha gece oldu düğündüğünler yasaklandı
düğünler cuma günü yasaklandı büyük ihtimalle bunu görmezden gelmiştirler 1 gün sonrası diye fakat yasaklandıeminmisin kardeşim benim daha gece oldu düğünhaberler yalan. devlet nerden para kazanacağını bilmiyor.
Yani şimdi bizim milletimizi kötümsemek hiçbir zaman istemem ama dayılar amcalar hala kahveye gidip okey oynayıp iddia salonları girmek için kapıda sıra bekliyorlar yani onlara virüs denince ne anlıyorlar bilmiyormvirüs artar mı sizce okulların açılmasına az bir zaman kaldı bana hiç gidicekmişiz gibi gelmiyor okula
Ben de hergün düzenli görüyorum dügün haberi.eminmisin kardeşim benim daha gece oldu düğünhaberler yalan. devlet nerden para kazanacağını bilmiyor.