Neler Yeni

sizce virüs artacak mı?

FreakyXd

80+ Silver
düğünler cuma günü yasaklandı büyük ihtimalle bunu görmezden gelmiştirler 1 gün sonrası diye fakat yasaklandı
yoo yasaklanmadı devlet para kazanmak için böyle haberler açarlar bugün gaziantep şahinbey tarafında düğün salon tarafda düğün var buna ne diceksin peki ?

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
yoo yasaklanmadı devlet para kazanmak için böyle haberler açarlar bugün gaziantep şahinbey tarafında düğün salon tarafda düğün var buna ne diceksin peki ?
aga daha geçen gün bizim tanıdığın sünnet düğünü vardı yasak geldi diye uyarıldılar yapamicaklar

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
yapıyorlar kardeşim benim. dünyadan habersiniz.
ben etrafımda olan şeyi söylüyorum yasak geldi diye uyarıldılar yapamazsınız dediler tam da 4 eylül cuma günü sünnet düğünü vardı

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Zaten prof lar falan vakalar yalan diyor.

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Virüsün artmasının en fazla olacağı zamanlardayız. Grip mevsimi. Geçen sene marta doğru gelmişti bu yüzden şanslıydık bu sene ne olur bilemiyorum.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Artıyor zaten.

Ekimden itibaren belki baycan artacak. Soğuk günler gelince abooooo . Yaz ayında durucak dediler durmadı ozaman kış aylarında bittik . Rez alın

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
yapıyorlar kardeşim benim. dünyadan habersiniz.
Devletin para kazanması ne alaka :D Binali Yıldırım bile corona olmuş düğünlerde 15 yaş altı çocukların ve 65 yaş üstü yaşlıların bulunmaması gerekiyordu sosyal mesafe vs. Tabiiki bizim milletimiz uymadı buna şuanda yasak tedbirler dahil eğer düğün yapılan bir yer görüyorsanız polisi arayın.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Okulu açmayıp avm, kafe, düğün salonu açan devleti tebrik ediyorum. Okulda zar zor öğretiyorlar online eğitim çöp. Bir de tatile giden pardon da asalaklar var. Tatile gidip okullar açılmasın diyen boş ebeveyn dolu etraf.

FreakyXd

80+ Silver
Devletin para kazanması ne alaka :D Binali Yıldırım bile corona olmuş düğünlerde 15 yaş altı çocukların ve 65 yaş üstü yaşlıların bulunmaması gerekiyordu sosyal mesafe vs. Tabiiki bizim milletimiz uymadı buna şuanda yasak tedbirler dahil eğer düğün yapılan bir yer görüyorsanız polisi arayın.
arandı bişey olmadı kanka 😂 daha gece yapıldı ne maske ne sosyal mesefa adam hondacı çıktı hoparlör patlıcaktı bizim araba olsa bütün mahalle ayağa kalkar 😂 bizimki olsa tehşisat ses sitem 5 bin tl 😂

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
Okulu açmayıp avm, kafe, düğün salonu açan devleti tebrik ediyorum. Okulda zar zor öğretiyorlar online eğitim çöp. Bir de tatile giden pardon da asalaklar var. Tatile gidip okullar açılmasın diyen boş ebeveyn dolu etraf.
Kardeşim awm cafe açık falanda gitmeyin madem?Ama okula gitmek zorunlu şimdi ben hergün otobüse 70 80 kişinin içine binipte dönüştete 60 70 kişinin içinde otobüste gidemeyeceğim okula gelirsek okul kessinlikle açılmamalı yani bunu hangi düşünceyle yazıyorsunuz bilmiyorum ben 5 6 ay dışarı çıkmamışım çıktıgım çok sayılıdır okula gidecem diye sağığımdan olursam olmaz o iş !

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,634
Üyeler
164,712
Son üye
merhababentaylan
Top Bottom