Arama sonuçları: *

1. Montofteam

Tüm Vatandaşlar Yıl Sonundan İtibaren Ücretsiz HPV Aşısı Olabilecek.

Düz mantık aşı şudur: patojenin(virüs bakteri) zayıflatılıp insan vücuduna bağışıklık sisteminin bu hastalığı tanıması için verilir. Beden hastalığı tanır ona göre gerekli antikor vs üretimi için hafıza hücrelerine bunun bilgisini yazar. Yani aşı hastalık çok yüksek oranda korur ama hastalıktan...
  2. Montofteam

MAĞLUM PARTİ VE BAŞARILARI ♥

Doları 39 liraya çıkarmak gibi mi? İstese yapamaz insan ya adamlar ülkeyi batırdı. "adamların yaptığı şeylerde var da az" mazota gelen 50 kuruşluk indirime benzedi
  3. Montofteam

Ceza Evinin Par Time Olur Mu Biz Yaparsak Olur...

Saçmalık
  4. Montofteam

🔴Silivri Cezaevi Önünde Hareketlilik İddiası ! (Yalanlandı)(ESKİ KONU)

Cumhuriyetlerde yönlendirmeler, yöntemler değisse de sonuç halka bağlıdır ve şu anda da halk kararının sonucunu yaşıyor sürüm sürüm sürünsün hepsi gram umrumda değil biz zamanında boşuna boğaz patlatmadık ama dinleyen olmadı. Soğan ekmek yeriz diyenlerden tut hala savunanlar varya allah...
  5. Montofteam

SON DAKİKA trafik cezalarında ciddi artış

Haddini bilde konuş katılmıyorsan katılmazsın düşünceme ama mal olup olmadığım konusunda sana hiç laf düşmez. Üsteki arkadaş adam gibi açıklamış kendini ifade etmiş. Sen de ancak aşığılamaya geç niteliksiz eleman. Ceza olmasın demiyorum hocam zaten ceza olmak zorunda sadece sürekli cezayı...
  6. Montofteam

İşte diyorum ya ölümüne sürecekler sırf ceza yememek için ve normalde olmayacak kazalarda gençler ölecek. Plaka gizlemeler artacak plakasız gezmeler artacak her şeyi bir sonucu var, bu ekonomide sen para ceza miktarını arttırınca suç işlenmeycek zannediyorsan yanılıyorsun her şey öyle güllük...
  7. Montofteam

O cezayı yememek için ölümüne kaçacak kaç genç var farkında mısın? Asgari ücrete bile iş bulamayan gençler nasıl 25 30k versin ehliyete zaten altlarındaki motor 60 binlik allah aşkına ekonomiyi batır ülkenin refah seviyesi dibe düşür sonra gençler suçlu.
  8. Montofteam

ÖSYM YKS OBP Saçmalığı

Bi tanıdık var geçen tytden 40 mi 45 mi ne net yapmış tahmin et obpsi kaç 100
  9. Montofteam

Recep Tayyip Erdoğanın Avrupa Birliği Hakkındaki Söylemleri

Adam halkı 40 kez olmayan şeyi tekrarlayarak kandırdı sıra başka ülke halklarını kandırmak taktik aynı aam işe yarar mı bilemem
  10. Montofteam

Spor Ayakkabı Markaları

Hummel, kinetix alıyorum ucuza ayakkabının ömrü bitiyor yenisini alıyorum günlük için, spor için ise 1 yıl falan önce reebok aldım 4kya onu kullanıyorum. Ne yazıkki sağlam ayakkabı özellikle benim için yok ne adidaslar ne nikelar param parça etmişimdir o yüzden ayakkabının rahatlığına bakarım...
  11. Montofteam

Öneri Suriyeliler ülkelerine dönerse Türkiye ekonomisi ne olur?

Alamazsın geriye uluslararası hukuka göre nedensiz vatandaşlıktan atamazsın ki atmam için gereken şartları detaylı bilmiyorum ama vatan ihanet vb olmaları lazım yani kendileri vatandaşlık kaybetme başvurusu yapmadan zor. Onun dışında nasıl atılır bilmiyorum keşke bilsem.
  12. Montofteam

Memurlar Grevde! AKP'liler bile İş Bıraktı! "Zam Yetersi̇z"

Akp ye 20 yıl oy verdikten sonra ağlamak mı sizin seçiminizdi. 30k yaparsalar memurun maaşını 20k da asgari ücret olur öyle olur artık bi ekmek 20 tl ye çıkar min.
Geri