Arama sonuçları: *

1. MotionlessINWhite

dolar 7. 82 euro 9.12

Alım gücü olarak dedim :D
  2. MotionlessINWhite

dolar 7. 82 euro 9.12

Dolar: 7,84 Euro: 9,14 Sterlin: 10,09 1 Kuveyt Dinarı: 25,56 Bir şey anlatmaya pek gerek yok gibi. 1601296329 Seni etkilemez :)
  3. MotionlessINWhite

Doların akıbeti??

Daha bunlar ne ki, iyi günlerimiz. Hala üretim yapmıyoruz, her şeyimiz var aslında ama işte baştaki insanlar buna engel oluyor...
  4. MotionlessINWhite

Amerika VS Türkiye

Bu ülkede okuyan meslek sahibi olamıyor, o kadar arkadaşım var yarısından fazlası şu anda işsiz. O yüzden lise sonda okulu bırakacağım ve babamın yanında uluslararası bir işe gireceğim. 4-5 yıl Almanca ve İngilizce dillerimi fazlasıyla geliştireceğim ve uluslararası işte olduğum için Almanya'ya...
  5. MotionlessINWhite

Doların akıbeti??

Doların artış sebebi üretim yapmamamız ve ne olacağını kimse kestiremiyor. Haliyle kimsenin verdiği yanıt doğru olmaz, eğer üretimi arttırır ve dışa bağlılığı azaltır isek eskisi gibi 3-4 TL arasına çok rahat düşer. Ha yok hazır yiyicilik yapar isek işte o zaman 10 TL'de olur, 20 TL'de. Bu...
  6. MotionlessINWhite

Lübnan Beyrut'da şiddetli patlama !

Size de küçük çaplı bir atom bombası gibi gelmedi mi? Lübnan'da bunu görmek çok normal geldi, zaten savaşta olan bir ülke. Kim bilir yine ne sebepten böyle bir şey oldu, belki Lübnan ordusunın eli bile olabilir hatalarda böyle olaylar olabiliyor.
  7. MotionlessINWhite

Ey yunan otur oturdugun yerde TÜRKLERİN ŞAKASI OLMAZ.

Gel de konudaki bir sivri zekalı kardeşimize bunu anlat :) Yapacak bir şey yok, bırak kendilerini haklı sanıversinler dostum. Araştırmıyorlar ki görsünler, adama deminden beri diyorum araştır diye yok. Daha kendi dilini bilmeyip ülkesini savunuyor ve atar yapıyor, gerçekte görsen bordo...
  8. MotionlessINWhite

@Swain Sen önce öz dilin olan, Türkçe'yi tam öğren ve düzgün yaz ondan sonra bana anlattığın şeyi düzgün bir şekilde izah edersin. Savaş çıkarmak isteyen sizsiniz, tavır ne demek biliyor musun? 'Bak benim sabrım taştı uğraşma canını yakarım' lafından farksız, eğer sen karşındakine saygı duymaz...
  9. MotionlessINWhite

Neden bu tarz konular açmaktan hoşnut oluyorsunuz? Eğer başta biz onların bayrağını yakmasaydık onlar da bizim yakmaz idi, her şey karşılıklı. Dalga geçmek kolay tabii, zaten hep savaş seven bir millet olduğumuz için bazılarınızın böyle olması normal. Yok yüzmeyi özlemişler falan, sanırsın siz...
Top Bottom