İbrahim Özel
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 13
"Güzel gözüküyor." dedi.Şimdi izledim cidden çok kötü ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne dedi çocuk mesajı silinmiş galiba
"Güzel gözüküyor." dedi.Şimdi izledim cidden çok kötü ya
Atom bombası gibi patlamış mantar bulutu var
Görüntüsü çok hoş gibi bir şey söyledi.Şimdi izledim cidden çok kötü ya
Çok Güzel Görünüyor dedi O ŞahısŞimdi izledim cidden çok kötü ya
Caminin altında bomba deposu mu ne varmış orda da yangın çıkmış galiba benim anlamadığım nasıl bu tür olayların hep bir videosu oluyorNeden olmuş
Patlama başlarken kayda alıyorlar. Patlayacağından haberleri yok.Caminin altında bomba deposu mu ne varmış orda da yangın çıkmış galiba benim anlamadığım nasıl bu tür olayların hep bir videosu oluyor
O andan nasıl haberleri oluyor işte nerdeyse dünyada olan her olayın bir videosu var ve bazı olaylarda hiçbir öngösterge de yokPatlama başlarken kayda alıyorlar. Patlayacağından haberleri yok.
Ekonomisi de cidden çok kötü hal aldı tam orta doğu ülkesi oldu yaniSize de küçük çaplı bir atom bombası gibi gelmedi mi? Lübnan'da bunu görmek çok normal geldi, zaten savaşta olan bir ülke. Kim bilir yine ne sebepten böyle bir şey oldu, belki Lübnan ordusunın eli bile olabilir hatalarda böyle olaylar olabiliyor.
Nitrik asit füze yakıtı olarakta kullanılır aklıma ilk başta hizbullah'a ait bir deponun vurulduğu geldi ancak liman gibi bir yerin ve çevresinde bu kadar fazla kişinin yaşadığı bir bölgeye böyle bir ''gizli'' üretim hattı da kurmazlar her halde.Size de küçük çaplı bir atom bombası gibi gelmedi mi? Lübnan'da bunu görmek çok normal geldi, zaten savaşta olan bir ülke. Kim bilir yine ne sebepten böyle bir şey oldu, belki Lübnan ordusunın eli bile olabilir hatalarda böyle olaylar olabiliyor.