Arama sonuçları: *

1. NakreS14

Kılıçdaroğlu: Kılıçdaroğlunu Deneyelim.

Erdoğan kılıçdaroğlu hiçbir farkı yok benim için ikiside boş küme
  2. NakreS14

14 günlük cayma hakkı bu gün itibaren mi yoksa 1 ekimdemi kalkıyor

MADDE 18- Bu Yönetmeliğin; a) 9 uncu maddesi ile değiştirilen 12 nci maddenin dördüncü fıkrasının son cümlesi 1/1/2023 tarihinde, b) Diğer hükümleri ise 1/10/2022 tarihinde, yürürlüğe girer. Resmi gazetedeki 18.maddeyi incelersen Ekimden itibaren geçerli olduğunu görürsün. Kaynak...
  3. NakreS14

Altın Mı? dolar Mı? hangisine yatırım yapmalıyım

Uzun süre dokunmadan kenarda kalacaksa altın çok daha mantıklı olmuştur bugünlere kadar bundan sonrada çok değişeceğini sanmıyorum tabii ki son kararı verecek olan sensin. Atmış olduğum videoyu dilersen izleyebilirsin.
  4. NakreS14

2023'te Oy Kullanabilecek misiniz?

Evet kullanabileceğim şuan kafamda 2 seçenek var büyük ihtimal ile 2 sinden birini seçerim bu 2 kişide tam olarak adaylığını açıklamadı. Ülke seçimlerin sonucu son 3 ay ne ise genelde o olur
  5. NakreS14

🔥Benzin ve Motorine büyük indirim!

Doğum günün kutlu olsun ve bu arada 15 liralara bari düşse
  6. NakreS14

Kpss (lisans) iptal edildi

Şimdiye kadar girdiğim her sınav soruları çalındı bu son kpss sınavıda buna dahil geçmiş sınavlar için hiçbir şey yapılmadı bunda yapılması şaşırttı.
  7. NakreS14

Eğer ÖTV indirimi gelirse araç fiyatları böyle olacak!

Şu aşamada böyle bir şeyin yapılmasını doğru bulmuyorum peki neden çok mu ucuz fiyatlar tabi ki hayır ama arabalar zaten yok sen çok kısıtılı bir mal için zaten talep çokken daha çok bu talep i artırırsan kaos ortaya çıkar. Neden şu aşamada gelmemesi gerekiyor bir diğer neden ise zaten cari...
  8. NakreS14

Ağrı'da AKP'li BLD Başkanı ve Korumaları

Çukur izlemişler belli tam bir komedi ya
  9. NakreS14

4.6'lık Deprem 6.4'ün Ayak Sesi Olabilir!

4.6 yı takla artırarak mı varmışlar bu kanılara arkadaşlar bu tür deprem vesayre haberlerini okumayın inanın psikolojiniz bozulur depremin kimse tarihini bilemediği gibi şiddetinide bilemiyor hepsi birer varsayım. Gücünüz kuvvetiniz varsa tedbirinizi alın ve tevekkül edin.
  10. NakreS14

Fethullah Gülen hastaneden çıktı

O cüzdan kodunu alıcam
  11. NakreS14

İstanbul daki araplara özel okul

Siz buna özgürlük mü dersiniz eğitimde eşitlik mi dersiniz ne dersiniz bilmem ama bu sessiz yürütülen işgalden başka bir şey değildir.
  12. NakreS14

Pakilerin 💩 Yeni Akımı

İşte tam olarak bu yüzden çare Ü.Ö yoksa kimsenin bir şey yapacağı yok.
  13. NakreS14

Google Haritalar’dan yeni özellik

Ya şu ikide bir paralı yollara yönlendirmeyi halledebilsek yeter aslında
  14. NakreS14

Kadir Şeker Tahliye Oluyor

Kadir şekerin serbest kalmasını savunan biri varsa forumda bu konuyu tartışırım. Bu karar baskı ile alınmış bir karardır müebbet hapisten tahliyeye uzanan yol adaletten geçmemektedir. En acı olayda twitter orada burada bir ton insan sanki yaptığı çok iyi bir şeymiş gibi bunu utanmadan sıkılmadan...
  15. NakreS14

Hala zam gelmeyen şeyleri sayar mısınız ?

Nasıl 2 tl ben geçen 6 tl mi ne vermiştim
  16. NakreS14

Milli Oyunumuz "BOLU"

Bolulu olarak gözüm yaşardı
  17. NakreS14

Mersin'de akaryakıt zammı protestosu ! Kontak kapatıp isyan ettiler !

Hep 50 liralık alanlar 2 Litre benzin, mazot alamıyorlar.
  18. NakreS14

Merhaba Vatan Hainleri, Nasılsınız?

Bu saldırıdan kastettiği yunanistanın tutumu vesayre ise evet doğru söylüyor amaa muhalefetin söylemlerinden muhalefetin desteklediği kişilerin söylemlerini saldırı kabul ediyorsa çok büyük bir yanlış var. Türkiye Cumhuriyeti kalıcıdır hükümetler geçicidir bu şerefli Türk milletinin geleceği 1...
  19. NakreS14

Yardım Ev kiraları neden asgari ücretin çok üzerinde

Ev kiraları makul seviyede ortada herhangi bir fahiş fiyat yok sen ben fakiriz o evlerin satış fiyatlarına bak kaç yılda kendisini amorti ediyorlar otur bir hesapla. Evleri alan insanlarda hayrına almıyor kâr etmek amacıyla alıyorlar. Kira olayına hep tek taraflı bakılıyor sen milyonlarca para...
  20. NakreS14

🔥 Almanya'da asgari ücrete 3. Zam !

Asgari ücrete zam gelmesi önemli bir olay değil en azından bizim ülkemiz için geçen sene 2800 civarında olan asgari ücrete devasa zam yapıldı 4250 oldu peki ne oldu hiçbir şey zamlar üst üste geldi para pul oldu.
Geri