atachu
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,180
az bile ceza aldı adam nasıl fazla bile yattı diyebiliyorsun yasonuçta niyeti belli ve başından zaten karışması hataydı ama karar bence doğru fazla bile yattı.
az bile ceza aldı adam nasıl fazla bile yattı diyebiliyorsun yasonuçta niyeti belli ve başından zaten karışması hataydı ama karar bence doğru fazla bile yattı.
tmm en iyi sen bilion noktalı falabn yazmıs sanki son karaırı kendiverio xdOlayı biliyorum .Doğru.
Belki o kurtarmasaydı kadın ölücekti duyarsız kalmadı ama cinayette işlememeliydi (belki adam ona saldırdı diye kendini korumak istemiştir) konuyu bilene bırakalım bu ülkede alınan kararlar bi tuhaf ztnOrada kızı kurtarıp adaleti sağlamak Kadir Şeker'e mi kaldı? Ne kadar iyi niyetli olarak yapmış olursa olsun sonuçta cinayet bu.
Adam kesmiş olabilir yerinde olsam bende keserdim bir şiddeti engellemeye çalışmışSizce doğru karar mı yanlış karar mı?
Bence karar yanlış, isterse süper kahraman olsun, sonuca baktığın zaman cinayet işlemiş adam.
![]()
Yargıtay, Kadir Şeker'e verilen cezayı bozdu
Yargıtay, Konya'da sevgilisini darbettiğini düşündüğü kişiyi engellemek isterken öldürdüğü gerekçesiyle Kadir Şeker'e verilen 12 yıl 6 ay hapis cezasını bozdu.www.trthaber.com
![]()
Yargıtay, Konya'da sevgilisini darbettiğini düşündüğü kişiyi engellemek isterken öldürdüğü gerekçesiyle Kadir Şeker'e verilen 12 yıl 6 ay hapis cezasını bozdu.www.trthaber.com
![]()
Kadir Şeker soruşturması: Kriminal rapor kadının olay anında darp edilmediğini belirtti
Konya'da şiddet gördüğünü düşündüğü kadına yardım etmek isterken sevgilisinin ölümüne neden olan Kadir Şeker soruşturmasında krimal rapor çıktı. Rapora göre kadının olay yerinde darp edilmediği belirtildi.www.ntv.com.tr
Aynen 30cm bıçağı adamın tam kalbini hedef alarak eşleri ayırıyorum derken saplayıp cinayet işliyor... İyilik meleği olduğu için.Adam kesmiş olabilir yerinde olsam bende keserdim bir şiddeti engellemeye çalışmış
Yarın bir gün sokakta olur da kız arkadaşınla "sözlü bir şekilde" tartışırken birisi gelip kalbine kocaman bıçağı saplarsa hiç sesini çıkarma o zaman.Adam kesmiş olabilir yerinde olsam bende keserdim bir şiddeti engellemeye çalışmış
Komedi gibi ya. Adam birisini bıçaklamamış olsa da yasadışı bir şey yapıyor niye kimse üstünde durmuyor bunun. Yok birisini kurtarmak için falan yaptı derler ama adam o bıçağı almadan öncede diyor muydu bugün kesin birisini kurtarırım falan. Kurtarma şekli ayrı bi garip adam birini öldürmeye yer arıyor gibi.Sizce doğru karar mı yanlış karar mı?
Bence karar yanlış, isterse süper kahraman olsun, sonuca baktığın zaman cinayet işlemiş adam.
![]()
![]()
![]()
Kadir Şeker soruşturması: Kriminal rapor kadının olay anında darp edilmediğini belirtti
Konya'da şiddet gördüğünü düşündüğü kadına yardım etmek isterken sevgilisinin ölümüne neden olan Kadir Şeker soruşturmasında krimal rapor çıktı. Rapora göre kadının olay yerinde darp edilmediği belirtildi.www.ntv.com.tr