Neler Yeni

Kadir Şeker Tahliye Oluyor

cukumera21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Hasan Kaya
Sizce doğru karar mı yanlış karar mı?
Bence karar yanlış, isterse süper kahraman olsun, sonuca baktığın zaman cinayet işlemiş adam.

Doğru fakat yanlış. Kasten işlenen bir cinayet, kalbine taşınması yasak olan kelebek bıçağını saplıyor. Ne kadar kahraman olursa olsun katil olduğu gerçeğini değiştirmez. Zaten adamın karısı da onca laflar etti yok kocamı öldürdü diye. Ona mı kaldı birini kurtarmak, at 2 yumruk düşsün kalbine bıçak saplamak ne. Fakat iyi halden bozulması doğru.

Ukhai

80+ Bronze
Galaksinin Koruyucusu Kadir Şeker'in 22cm bıçak taşımasının ve müdahale etmesinin neresi yanlış ya(!)

Omnissiah

80+ Bronze
Şu bıçağa, meyve bıçağı diyen. Zorluk görünce hemen çareyi silahı olmayan rakibini öldürmekte bulan, öldürdükten sonra ambulansı bile aramaya tenezzül etmeyip evine gidip yatan birisi kim ne derse desin, ruh hastası bir katildir ve yeri hapistir.

Son dakika! Kadir Şeker'in bıçak ifadesi ortaya çıktı! 'Tespih çeker gibi  oynamak için aldım'

Kurtardım dediği kadında ifadesinde öyle bir olay olmadığını, tartıştıklarını ama şiddet olmadığını kendisi söylemiştir.

ha meyve bıçağı budur, bide üsttekiyle karşılaştırın.

Solingen Meyve Bıçağı 6'lı Simli Beyaz

İntel Xeon

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Şu bıçağa, meyve bıçağı diyen. Zorluk görünce hemen çareyi silahı olmayan rakibini öldürmekte bulan, öldürdükten sonra ambulansı bile aramaya tenezzül etmeyip evine gidip yatan birisi kim ne derse desin, ruh hastası bir katildir ve yeri hapistir.

Son dakika! Kadir Şeker'in bıçak ifadesi ortaya çıktı! 'Tespih çeker gibi  oynamak için aldım''in bıçak ifadesi ortaya çıktı! 'Tespih çeker gibi  oynamak için aldım'

Kurtardım dediği kadında ifadesinde öyle bir olay olmadığını, tartıştıklarını ama şiddet olmadığını kendisi söylemiştir.

ha meyve bıçağı budur, bide üsttekiyle karşılaştırın.

Solingen Meyve Bıçağı 6'lı Simli Beyaz'lı Simli Beyaz
Bu klasik almancı hediyesi meyve bıcağı değil mi

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,099
İsim
Zeki Müren
Sizce doğru karar mı yanlış karar mı?
Bence karar yanlış, isterse süper kahraman olsun, sonuca baktığın zaman cinayet işlemiş adam.

kesinlikle yanlış bir karar yanında kolum gibi bıçak taşıyor meyve bıçağı diye ifade veriyor ayrıca modern toplumlarda güvenliği halk değil polisler, jandarmalar, askerler sağlar iş bölümü yapılmıştır yanlış olduğunu düşünüyorum çünkü anayasa içerisindeki maddelerle ters düşüyor meşru müdafa'dan filan kurtarıyor desem oradan da kurtarmıyor.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Mahkemelerin sosyal medya baskısından etkilenmemesi gerekmez miydi ? Neden tahliye olduğu beli...

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
Yanlış karar , cebinde bıçakla gezen birisini dışarı salmak ne kadar mantıklı ??

Top Bottom