Neler Yeni

Kadir Şeker Tahliye Oluyor

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bu arada biraz daha düşününce cezasını çekmesi gerektiğini düşünmeye başladım. İfadesinde "Meyve bıçağı taşıyordum." demiş. Meyve bıçağın cebinde ne işi var, Columbia İtalian Style bıçak meyve bıçağı filan olmuş da ben mi bilmiyorum?
1654103094439.png

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Şey ben 👉👈 sokakta gezerken 👉👈 kavga eden bir çift görüp ayırmak istedim 👉👈 çünkü ben iyi bir insanım 👉👈 o sırada yanlışlıkla cebimdeki 23 cm'lik sustalı bıçak 👉👈 adamın tam da kalbine saplanıverdi 👉👈 pls kadın hakları savunucuları beni savunsun 👉👈 hukuk değil sosyal medya önemli bence 👉👈

İsterse dünyanın en pislik insanını öldürmüş olsun cinayet cinayettir. Hukuka göre alması gereken ceza neyse onu almalıydı. Bu kararı doğru bulmuyorum. Zaten müebbet değil hafifletici sebeplerden 12 yıl almış, normalde o bile az. Bir de tahliye kararı verilecekmiş oh ne âlâ.

Alfha13

80+ Silver
Amaçların ve eylemlerin ikisi de önemlidir. Cinayet suçtur, suçlunun cezasını çekmediği bir yerde de bu olay gayet normal. Üzerine sosyal medya baskısını da eklerseniz.

"Kadına şiddete idam getirilsin, cellat da bu adam olsun" demenin dolaylı bir yolu, bana göre.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,391
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Madem caydırıcı bir silah taşıyorsun göz dağı ver, korkut kaçır polisi ara. Neden öldürdün? Karar yanlış

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Sizce doğru karar mı yanlış karar mı?
Bence karar yanlış, isterse süper kahraman olsun, sonuca baktığın zaman cinayet işlemiş adam.

Bana göre yanlış bir karar adaleti sen sağlamazsın bu ülkenin polisi savcısı jandarması güvenlik güçleri vesayre var. Yanında taşıdığı bıcak normal bir bıçak zaten değildi kaç yaşıma geldim yanımda bıçak taşımıyorum gerek duymuyorum taşımakta yasak zaten.

Son düzenleme:

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Bu arada biraz daha düşününce cezasını çekmesi gerektiğini düşünmeye başladım. İfadesinde "Meyve bıçağı taşıyordum." demiş. Meyve bıçağın cebinde ne işi var, Columbia İtalian Style bıçak meyve bıçağı filan olmuş da ben mi bilmiyorum?
Alıntıyı görüntüle
Ne portakal soyulur yalnız bunla heeee.

Mr. A.G.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Arda Can
Sizce doğru karar mı yanlış karar mı?
Bence karar yanlış, isterse süper kahraman olsun, sonuca baktığın zaman cinayet işlemiş adam.

Yanlış karar öldürmeye adam aradığına dair baya kanıt çıktı zaten çocuk sıkıntılıymış zaten son zamanlarda patlamış birine bu adamın ''sözde'' kadını dövüyor olmasıda kılıf olmuş tabi kadının darp raporunun felan temiz olması apayrı mevzu zaten :D Adam katil bu tarz şeylerin affı olmamalı

ahenk'

80+ Silver
Hayat kurtarmak için hayat almak... Bilemiyorum Altan bilemiyorum...

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,362
İsim
Diyarhan
Ne kadar doğru olanı kendine göre yaptıysa suç işledi.

bıraktım

80+ Bronze
Cebinde bıçak taşıması suçu arttırıyor eğer olay şu şekilde olsaydı çıkmasını doğru bulurdum kadın erkek kavga ediyor Kadir ayırmak için gidiyor kadına saldıran adam sana ne oluyor deyip bıçak çekiyor kadirde adamla boğuşurken adamın bıçağını BiAn da alıp onu yaralıyor böyle olsaydı çıkması iyi karardı ama güncel durumda yanlış ev hapsi verilebilir

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,477
İsim
Sarp Yılmaz
sonuçta niyeti belli ve başından zaten karışması hataydı ama karar bence doğru fazla bile yattı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Muhammed
Niyeti belli olsada kasten cinayet işlemiş serbest kalmaması lazım bence

Metality

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Selami
Bu tarz bıçakla dolaşan biri masum birinin canını da yakabilirdi. Cezasını çekmeli. Şu olayda ise babaya hak verdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,481
Üyeler
164,680
Son üye
geceyol31
Top Bottom