Bu arada biraz daha düşününce cezasını çekmesi gerektiğini düşünmeye başladım. İfadesinde "Meyve bıçağı taşıyordum." demiş. Meyve bıçağın cebinde ne işi var, Columbia İtalian Style bıçak meyve bıçağı filan olmuş da ben mi bilmiyorum?
Şey ben sokakta gezerken kavga eden bir çift görüp ayırmak istedim çünkü ben iyi bir insanım o sırada yanlışlıkla cebimdeki 23 cm'lik sustalı bıçak adamın tam da kalbine saplanıverdi pls kadın hakları savunucuları beni savunsun hukuk değil sosyal medya önemli bence
İsterse dünyanın en pislik insanını öldürmüş olsun cinayet cinayettir. Hukuka göre alması gereken ceza neyse onu almalıydı. Bu kararı doğru bulmuyorum. Zaten müebbet değil hafifletici sebeplerden 12 yıl almış, normalde o bile az. Bir de tahliye kararı verilecekmiş oh ne âlâ.
Amaçların ve eylemlerin ikisi de önemlidir. Cinayet suçtur, suçlunun cezasını çekmediği bir yerde de bu olay gayet normal. Üzerine sosyal medya baskısını da eklerseniz.
"Kadına şiddete idam getirilsin, cellat da bu adam olsun" demenin dolaylı bir yolu, bana göre.
Yargıtay, Konya'da sevgilisini darbettiğini düşündüğü kişiyi engellemek isterken öldürdüğü gerekçesiyle Kadir Şeker'e verilen 12 yıl 6 ay hapis cezasını bozdu.
Yargıtay, Konya'da sevgilisini darbettiğini düşündüğü kişiyi engellemek isterken öldürdüğü gerekçesiyle Kadir Şeker'e verilen 12 yıl 6 ay hapis cezasını bozdu.
Konya'da şiddet gördüğünü düşündüğü kadına yardım etmek isterken sevgilisinin ölümüne neden olan Kadir Şeker soruşturmasında krimal rapor çıktı. Rapora göre kadının olay yerinde darp edilmediği belirtildi.
Bana göre yanlış bir karar adaleti sen sağlamazsın bu ülkenin polisi savcısı jandarması güvenlik güçleri vesayre var. Yanında taşıdığı bıcak normal bir bıçak zaten değildi kaç yaşıma geldim yanımda bıçak taşımıyorum gerek duymuyorum taşımakta yasak zaten.
Bu arada biraz daha düşününce cezasını çekmesi gerektiğini düşünmeye başladım. İfadesinde "Meyve bıçağı taşıyordum." demiş. Meyve bıçağın cebinde ne işi var, Columbia İtalian Style bıçak meyve bıçağı filan olmuş da ben mi bilmiyorum? Alıntıyı görüntüle
Konya'da şiddet gördüğünü düşündüğü kadına yardım etmek isterken sevgilisinin ölümüne neden olan Kadir Şeker soruşturmasında krimal rapor çıktı. Rapora göre kadının olay yerinde darp edilmediği belirtildi.
Yanlış karar öldürmeye adam aradığına dair baya kanıt çıktı zaten çocuk sıkıntılıymış zaten son zamanlarda patlamış birine bu adamın ''sözde'' kadını dövüyor olmasıda kılıf olmuş tabi kadının darp raporunun felan temiz olması apayrı mevzu zaten Adam katil bu tarz şeylerin affı olmamalı
Cebinde bıçak taşıması suçu arttırıyor eğer olay şu şekilde olsaydı çıkmasını doğru bulurdum kadın erkek kavga ediyor Kadir ayırmak için gidiyor kadına saldıran adam sana ne oluyor deyip bıçak çekiyor kadirde adamla boğuşurken adamın bıçağını BiAn da alıp onu yaralıyor böyle olsaydı çıkması iyi karardı ama güncel durumda yanlış ev hapsi verilebilir
amerikalıdır. 4 yaşındaki kız çocuğunu taciz ederken yakaladığı 47 yaşındaki adamı döverek öldürmüştür. bölge halkı “çocuklarımızı korumak için biz de aynısını yapardık, öldürülen kişi hakettiğini bu…