Spektraa 80+ Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 304 Dahası Reaksiyon skoru 184 İsim Muhammed Emin Ocak 8 Temmuz 2022 #53
S SüleymanÇakır. 80+ Gold Katılım 30 Eylül 2021 Mesajlar 6,547 Dahası Reaksiyon skoru 3,922 Konum Kurtlar Vadisi İsim Mehmet Bozaklı İlgilendiği Kategoriler bilgisayar 8 Temmuz 2022 #54 ansibalavida yazmış: tmm en iyi sen bilion noktalı falabn yazmıs sanki son karaırı kendiverio xd Devamı için tıklayın... Sen lütfen bana cevap yazma seni daha önce engellemiştim boş boş konuşuyorsun.
ansibalavida yazmış: tmm en iyi sen bilion noktalı falabn yazmıs sanki son karaırı kendiverio xd Devamı için tıklayın... Sen lütfen bana cevap yazma seni daha önce engellemiştim boş boş konuşuyorsun.
ansibalavida 80+ Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 245 Dahası Reaksiyon skoru 124 İsim ali 8 Temmuz 2022 #55 SüleymanÇakır. yazmış: Sen lütfen bana cevap yazma seni daha önce engellemiştim boş boş konuşuyorsun. Devamı için tıklayın... SEn çOK DoLUSsN. oK ?
SüleymanÇakır. yazmış: Sen lütfen bana cevap yazma seni daha önce engellemiştim boş boş konuşuyorsun. Devamı için tıklayın... SEn çOK DoLUSsN. oK ?