Arama sonuçları: *

• Users: Nicksiz
  • In Gündem
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Nicksiz

Berat Albayrak İstifa Etti :D

Sakin olun arkadaşlar. Netice de iyi bir şey olsa da bu. Yerine çok tecrübeli biri gelse bile dövize pek bir etkisi olacağını zannetmiyorum. Kayış kopalı çok oldu çünkü.
  2. Nicksiz

Ekonomimiz Alım Gücümüz Çok Mu İyi?

Son kelimesine kadar doğru dedin hocam. İnsanlarda doymak bilmez açgözlülük var.
  3. Nicksiz

Hatay'daki orman yangını sabotajmış

Bende onu kastediyorum işte çok fazla onlara ayrıcalık verildiği halde hala sorun var diyorlar.
  4. Nicksiz

Hatay'daki orman yangını sabotajmış

Dostum ortada kürt sorunu yokki neyini çözecen? Bu hükümetin kürtlere sağladığı ayrıcalıkları hiçbir hükümet yapmadı. Ona rağmen hala sorun var diyorlar.
  5. Nicksiz

Neden ülkemize eğitime değer verilmiyor

Bir AKP milletvekilinin sözü vardır bilirmisin? "Bize oy için okumamış cahil insan lazım" der. Yeteri kadar açıklayıcı olmuştur sanırım :)
  6. Nicksiz

1 vaka varken okulları kapattılar 1500 vaka varken okulları açıyorlar.

Açmasalar açmadı diyonuz, açsalar açtı diyonuz. Ben anlamadım sizin isteğinizi :D Hükümet süreci başından beri kötü yürütmese bu sıkıntıları olmazdı ama işte...
  7. Nicksiz

Liseler açılıyor mu?

Onu yetkili mercilere söyleyeceksin :)
  8. Nicksiz

Liseler açılıyor mu?

Meslek liseleri sadece.
  9. Nicksiz

Valorant'a yeni gelen skinler!

Bıçak bıçak değil kemik mübarek. Ne kadar iğrenç
  10. Nicksiz

Akdeniz Neden Önemli ? (GÜNCELLENDİ)

Bayıldım çok güzel bir yazı olmuş.👏
  11. Nicksiz

Dünya'nın merkezinde çökmeler oluşuyor

Neye korkuyorsun dostum yaa. Bu hayatı sanki çokmu mutlu yaşıyoruz yer gök başımıza çöksünde yok olsun keşke dünya. Zerre umrumda olmaz :D
  12. Nicksiz

Lgs iğrençti napıcam

Emin ol dostum liselerin hiçbir farkı yok birbirinden, Fen lisesinde de köto öğretmenelrden, kötü öğrencilerden, yaramaz öğrencilerden, sınıfın huzurunu bozan öğrenciler var. Meslek lisesinde de var imamhatip lisesinde de var. Ben senin zamanındayken çok kasıyordum fen lisesi gelsin diye ama...
  13. Nicksiz

Scuderi Ferrari sizce bitti mi ?

Konuya yabancılık seviyem :D
  14. Nicksiz

Cumhurbaşkanı Sosyal Medyanın Kapatılmasını İstiyor.

Tiktoku savundunduğunu söyleme bana :D
  15. Nicksiz

Ayağına sıkalı çok oldu hocam :) Kafalarına sıkıyorlar...
  16. Nicksiz

Kaldıramazlar orası ayrı ama bir kısıtlama getirebilirler. Onuda yaparlarsa kafalarına sıkmış olurlar
Top Bottom